Community Status Updates

simocris →
ary ai primit raspunsurile la celelalte probleme postate de tine?te rog frumos daca le ai trimitemile si mie adr mea e simonabuxbaum@yahoo.com multumesc mult

miha33 →
Ti-am raspuns pe messenger....am fost la CECCAR si mi s-a spus sa trec peste acele intrebari incomplete

floriss →
imi pare rau dar nu am reusit sa rezolv acea problema.nu ramane decat sa vad cand ne aloca lectorii poate ne indruma ei cum se rezolva.

d1m1tr1e →
Va rog mult de tot sa-mi spuneti cum se rezolva aceasta problema.
Din contul de profit si pierdere al unei societati se cunosc:Cheltuieli de exploatare platibile = 1200;amortizare 200 lei;chelt.cu dobanzile=160;impozit pe profit=140 lei sa se calculeze si sa se interpreteze ratele
de solvabilitate si de rentabilitate ale intreprinderii.
Multumesc!
Din contul de profit si pierdere al unei societati se cunosc:Cheltuieli de exploatare platibile = 1200;amortizare 200 lei;chelt.cu dobanzile=160;impozit pe profit=140 lei sa se calculeze si sa se interpreteze ratele
de solvabilitate si de rentabilitate ale intreprinderii.
Multumesc!

munteancris →
buna, sunt din tg-mures si dau examen pentru acces stagiu contabil autorizat in 5 iulie, daca puteti sa ma ajutati cu raspunsurile la intrebari pentru drept, conta si fiscalitate trimiteti-mi-le la adresa cristinamuntean_82@yahoo.com. Va multumesc din suflet!!!

smart_iuly
Buna,
Am si eu tema: Obligatii ale persoanelor fizice supuse impozitului pe venitul global. Mai are cineva aceasta tema sau a rezolvat problemele???
Am si eu tema: Obligatii ale persoanelor fizice supuse impozitului pe venitul global. Mai are cineva aceasta tema sau a rezolvat problemele???

turturea
Buna ziua tuturor.Imi cer scuze daca nu utilizez corect aceasta pagina ptr.ca sunt utilizator nou.Va rog, vreau si eu subiectele rezolvate la examenul de acces expert de anul trecut pe adresa : georgeta_turturea@yahoo.com

stanat →
Buna, eu sunt stagiara in anul III si probl. ta cu nr. 13 o am si eu dar mi se pare ca este incompleta.
Daca reusesti sa rezolvi ceva la ea, trimite-mi si mie pe adresa : tstana70@yahoo.com
Multumesc
Daca reusesti sa rezolvi ceva la ea, trimite-mi si mie pe adresa : tstana70@yahoo.com
Multumesc

violettta
si eu as avea nevoie de acest M.Of. 377bis. Stie cineva daca a fost publicat?

irina49
Daca societatea unde lucrez si-a schimbat denumirea in 09.06.2009 indicatorii financiari pe sem I sub care denumire se depune.Cea veche sau cea noua.Multumesc

stanat →
Sunt stagiar in anul III si printre subiectele pe care trebuie sa le rezolv pentru tema de stagiu am si urmatoarele intrebari:
-cum explicati necesitatea reglementarii profesiei contabile
-aria de acoperire a reglementarii profesiei contabile
-modalit. deimplementare a profesiei ctb.
Poate ma poti ajuta si pe mine.
Multumesc .
adresa mea de email :
-cum explicati necesitatea reglementarii profesiei contabile
-aria de acoperire a reglementarii profesiei contabile
-modalit. deimplementare a profesiei ctb.
Poate ma poti ajuta si pe mine.
Multumesc .
adresa mea de email :

stanat →
Sunt stagiar in anul III la expert contabil si as dori sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la o intrebare pentru lucrarea de stagiu:
1) Intocmiti un Plan de audit intern multianual (3 ani) la o societate comerciala de prestari servicii turistice.
Multumesc anticipat!
Adresa mea de e-mail:tstana70@yahoo.com
1) Intocmiti un Plan de audit intern multianual (3 ani) la o societate comerciala de prestari servicii turistice.
Multumesc anticipat!
Adresa mea de e-mail:tstana70@yahoo.com

dvoprea
sunt anul II de stagiu si am referatul cu numarul 42, daca ma paote ajuta cineva ii multumesc