Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 33

Salt la continut

Community Status Updates

simocris's Photo

simocris

ary ai primit raspunsurile la celelalte probleme postate de tine?te rog frumos daca le ai trimitemile si mie adr mea e simonabuxbaum@yahoo.com multumesc mult
Jun 29 2009 02:34 PM
miha33's Photo

miha33

Ti-am raspuns pe messenger....am fost la CECCAR si mi s-a spus sa trec peste acele intrebari incomplete
Jun 26 2009 09:34 AM
floriss's Photo

floriss

imi pare rau dar nu am reusit sa rezolv acea problema.nu ramane decat sa vad cand ne aloca lectorii poate ne indruma ei cum se rezolva.
Jun 25 2009 09:57 AM
d1m1tr1e's Photo

d1m1tr1e

Va rog mult de tot sa-mi spuneti cum se rezolva aceasta problema.
Din contul de profit si pierdere al unei societati se cunosc:Cheltuieli de exploatare platibile = 1200;amortizare 200 lei;chelt.cu dobanzile=160;impozit pe profit=140 lei sa se calculeze si sa se interpreteze ratele
de solvabilitate si de rentabilitate ale intreprinderii.
Multumesc!
Jun 23 2009 11:23 AM
firjinia's Photo

firjinia

tu esti costi?
Jun 22 2009 11:26 PM
munteancris's Photo

munteancris

buna, sunt din tg-mures si dau examen pentru acces stagiu contabil autorizat in 5 iulie, daca puteti sa ma ajutati cu raspunsurile la intrebari pentru drept, conta si fiscalitate trimiteti-mi-le la adresa cristinamuntean_82@yahoo.com. Va multumesc din suflet!!!
Jun 22 2009 06:38 AM
smart_iuly's Photo

smart_iuly

Buna,
Am si eu tema: Obligatii ale persoanelor fizice supuse impozitului pe venitul global. Mai are cineva aceasta tema sau a rezolvat problemele???
Jun 20 2009 06:26 PM
turturea's Photo

turturea

Buna ziua tuturor.Imi cer scuze daca nu utilizez corect aceasta pagina ptr.ca sunt utilizator nou.Va rog, vreau si eu subiectele rezolvate la examenul de acces expert de anul trecut pe adresa : georgeta_turturea@yahoo.com
Jun 19 2009 01:11 PM
stanat's Photo

stanat

Buna, eu sunt stagiara in anul III si probl. ta cu nr. 13 o am si eu dar mi se pare ca este incompleta.
Daca reusesti sa rezolvi ceva la ea, trimite-mi si mie pe adresa : tstana70@yahoo.com
Multumesc
Jun 17 2009 11:01 AM
violettta's Photo

violettta

si eu as avea nevoie de acest M.Of. 377bis. Stie cineva daca a fost publicat?
Jun 16 2009 12:18 PM
irina49's Photo

irina49

Daca societatea unde lucrez si-a schimbat denumirea in 09.06.2009 indicatorii financiari pe sem I sub care denumire se depune.Cea veche sau cea noua.Multumesc
Jun 16 2009 07:41 AM
stanat's Photo

stanat

Sunt stagiar in anul III si printre subiectele pe care trebuie sa le rezolv pentru tema de stagiu am si urmatoarele intrebari:
-cum explicati necesitatea reglementarii profesiei contabile
-aria de acoperire a reglementarii profesiei contabile
-modalit. deimplementare a profesiei ctb.
Poate ma poti ajuta si pe mine.
Multumesc .
adresa mea de email :
Jun 15 2009 03:57 PM
stanat's Photo

stanat

Sunt stagiar in anul III la expert contabil si as dori sa ma ajutati sa gasesc raspunsul la o intrebare pentru lucrarea de stagiu:
1) Intocmiti un Plan de audit intern multianual (3 ani) la o societate comerciala de prestari servicii turistice.
Multumesc anticipat!
Adresa mea de e-mail:tstana70@yahoo.com
Jun 15 2009 03:17 PM
Jalba Teodora's Photo

Jalba Teodora

te rog sa-mi trimiti ce modele ai ! multumesc din suflet !
Jun 15 2009 10:57 AM
dvoprea's Photo

dvoprea

sunt anul II de stagiu si am referatul cu numarul 42, daca ma paote ajuta cineva ii multumesc
Jun 14 2009 01:16 PM
Cometa SQL