Community Status Updates

stanat →
Buna,
Astazi am reusit si eu sa-mi fac cont si citind mesajele trimise am vazut ca avem aceeasi tema: Met. de eval. a elem intangibile si eval unit patrim aflate in dificultate.
Eu am reusit sa raspund la unele intrebari .
Iti las adresa de mail : tstana70@yahoo.com si poate ne ajutam.
Iti multumesc anticipat.
Astazi am reusit si eu sa-mi fac cont si citind mesajele trimise am vazut ca avem aceeasi tema: Met. de eval. a elem intangibile si eval unit patrim aflate in dificultate.
Eu am reusit sa raspund la unele intrebari .
Iti las adresa de mail : tstana70@yahoo.com si poate ne ajutam.
Iti multumesc anticipat.

vioili
Buna ziua,
Am nevoie de ajutor.
Pe 1 mai am lucrat, am fost platita conform orelor lucrate dar societatea nu vrea sa imi acorde un liber platit pentru acea zi.Stiu ca 1 mai, ca orice sarbatoare legala este zi nelucratoare platita.
Nu ar trebui sa primesc in liber platit pentru acea zi sau un spor de min 100% pentru orele lucrate si nu plata normala a orelor?????Multumesc!
Am nevoie de ajutor.
Pe 1 mai am lucrat, am fost platita conform orelor lucrate dar societatea nu vrea sa imi acorde un liber platit pentru acea zi.Stiu ca 1 mai, ca orice sarbatoare legala este zi nelucratoare platita.
Nu ar trebui sa primesc in liber platit pentru acea zi sau un spor de min 100% pentru orele lucrate si nu plata normala a orelor?????Multumesc!

maxlavi
Buna,
sunt in anul I GR.3 la stagiu in Timisoara.Cum facem sa rezolvam problemele cu actiuni si obligatiuni?Le are cineva facute?
merci
sunt in anul I GR.3 la stagiu in Timisoara.Cum facem sa rezolvam problemele cu actiuni si obligatiuni?Le are cineva facute?
merci

T3ODORA
Va rog lamuriti-ma si pe mine intr-o problema.Sunt contabila la un ong de o saptamana.Avem 4 casieri incasatori.Din donatiile care le incaseaza acestia , fara sa existe alte venituri, sponzorizari, cotizatii, se pot plati salriile?Va rog trimite-ti-mi raspuns pe adresa fistocteodora@yahoo.com

didica
buna, as dori si eu sa aflu o informatie
am un angajat care si-a dat demisia, primind concediul de odihna pentru anul 2009 21 zile, cum pot sa calculez co pentru a fi instintat cat are de plata si cum procedez?
Se calculeaza si somaj cas san etc.
va rog , astept un raspuns
am un angajat care si-a dat demisia, primind concediul de odihna pentru anul 2009 21 zile, cum pot sa calculez co pentru a fi instintat cat are de plata si cum procedez?
Se calculeaza si somaj cas san etc.
va rog , astept un raspuns

voica57 →
poate ma ajuti si pe mine
sunt noua aici.
am o firma de editare a ziarelor.
aduna anunturile din oras,redacteaza ziarul si pe urma il distribuie la clienti.
spune-mi te rog in acest caz tva_ul este deductibil la combustibil?
sunt noua aici.
am o firma de editare a ziarelor.
aduna anunturile din oras,redacteaza ziarul si pe urma il distribuie la clienti.
spune-mi te rog in acest caz tva_ul este deductibil la combustibil?

huni →
Am postat un raspuns pe topicul deschis de mine aici:
http://www.conta.ro/forum/index.php?s=&showtopic=27985&view=findpost&p=203218
http://www.conta.ro/forum/index.php?s=&showtopic=27985&view=findpost&p=203218

Mihaela_Ung →
Pana la urma ai mai depus contestatie? cum s-a rezolvat?
Eu vreau sa infiintez un PFA in aceleasi conditii si sunt in mare ceata. Nu stiu pana la urma ce servicii intra in categoria de "servicii informatice"
Eu vreau sa infiintez un PFA in aceleasi conditii si sunt in mare ceata. Nu stiu pana la urma ce servicii intra in categoria de "servicii informatice"

artemi
cand platesc rata de asigurare o inregistrez pe 613 si nu am factura dar acum este vorba de factura emisa de societatea care a efectuat reparatia ,factura din care eu am achitat 100 Euro restul urmand sa achite societatea de asigurari.Deci factura este de reparatii nu de asigurari

gabby xx
buna am o intrebare as dori sa dau pt expert contabil dar nu am asa multa experienta. ce ma sfatuiti sa fac. multumesc.

ADRIANA GEORGIANA
CINE POATE SA MA AJUTE SI PE MINE CU UN MODEL DE RAPORT DE AUDITORI FINANCIARI PENTRU ONG-URI