Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 34

Salt la continut

Community Status Updates

stanat's Photo

stanat

Buna,
Astazi am reusit si eu sa-mi fac cont si citind mesajele trimise am vazut ca avem aceeasi tema: Met. de eval. a elem intangibile si eval unit patrim aflate in dificultate.
Eu am reusit sa raspund la unele intrebari .
Iti las adresa de mail : tstana70@yahoo.com si poate ne ajutam.
Iti multumesc anticipat.
Jun 12 2009 12:24 PM
vioili's Photo

vioili

Buna ziua,
Am nevoie de ajutor.
Pe 1 mai am lucrat, am fost platita conform orelor lucrate dar societatea nu vrea sa imi acorde un liber platit pentru acea zi.Stiu ca 1 mai, ca orice sarbatoare legala este zi nelucratoare platita.
Nu ar trebui sa primesc in liber platit pentru acea zi sau un spor de min 100% pentru orele lucrate si nu plata normala a orelor?????Multumesc!
Jun 11 2009 09:44 AM
maxlavi's Photo

maxlavi

Buna,
sunt in anul I GR.3 la stagiu in Timisoara.Cum facem sa rezolvam problemele cu actiuni si obligatiuni?Le are cineva facute?
merci
Jun 09 2009 09:19 PM
GEORGIK29's Photo
T3ODORA's Photo

T3ODORA

Va rog lamuriti-ma si pe mine intr-o problema.Sunt contabila la un ong de o saptamana.Avem 4 casieri incasatori.Din donatiile care le incaseaza acestia , fara sa existe alte venituri, sponzorizari, cotizatii, se pot plati salriile?Va rog trimite-ti-mi raspuns pe adresa fistocteodora@yahoo.com
Jun 09 2009 04:33 PM
BenoneGeorgescu's Photo

BenoneGeorgescu

Multumesc frumos!
Jun 07 2009 06:11 PM
didica's Photo

didica

buna, as dori si eu sa aflu o informatie
am un angajat care si-a dat demisia, primind concediul de odihna pentru anul 2009 21 zile, cum pot sa calculez co pentru a fi instintat cat are de plata si cum procedez?
Se calculeaza si somaj cas san etc.
va rog , astept un raspuns
Jun 05 2009 10:36 AM
ilipreda's Photo

ilipreda

andreea nu stiu sa adaug o intrebare pe forum poate ma ajuti
Jun 03 2009 10:30 PM
voica57's Photo

voica57

poate ma ajuti si pe mine
sunt noua aici.
am o firma de editare a ziarelor.
aduna anunturile din oras,redacteaza ziarul si pe urma il distribuie la clienti.
spune-mi te rog in acest caz tva_ul este deductibil la combustibil?
Jun 03 2009 01:35 PM
huni's Photo

huni

Am postat un raspuns pe topicul deschis de mine aici:
http://www.conta.ro/forum/index.php?s=&showtopic=27985&view=findpost&p=203218
Jun 02 2009 11:42 AM
Mihaela_Ung's Photo

Mihaela_Ung

Pana la urma ai mai depus contestatie? cum s-a rezolvat?
Eu vreau sa infiintez un PFA in aceleasi conditii si sunt in mare ceata. Nu stiu pana la urma ce servicii intra in categoria de "servicii informatice"
Jun 01 2009 11:20 AM
artemi's Photo

artemi

cand platesc rata de asigurare o inregistrez pe 613 si nu am factura dar acum este vorba de factura emisa de societatea care a efectuat reparatia ,factura din care eu am achitat 100 Euro restul urmand sa achite societatea de asigurari.Deci factura este de reparatii nu de asigurari
Jun 01 2009 08:39 AM
gabby xx's Photo

gabby xx

buna am o intrebare as dori sa dau pt expert contabil dar nu am asa multa experienta. ce ma sfatuiti sa fac. multumesc.
May 31 2009 07:58 PM
gabby xx's Photo
ADRIANA GEORGIANA's Photo

ADRIANA GEORGIANA

CINE POATE SA MA AJUTE SI PE MINE CU UN MODEL DE RAPORT DE AUDITORI FINANCIARI PENTRU ONG-URI
May 25 2009 11:54 AM
Cometa SQL