Community Status Updates

ACHIM VIORICA
cine sustine acum in octombrie examenul de aptitudini la CECCAR? Sunteti in posesia unor subiecte rezolvate ? daca da astept si pe vioricaachim@yahoo.com.Cu multumiri

bocea2005
salut,am si eu o nelamurire,cum se tine evidenta contabila la un hotel care are :cazare,bar ,restaurant?sant si eu incepatoare,va rog ajutatima,

kyt
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu rezolvarea la:ORGANIZAREA CONTAB DE GESTIUNE STUDIU DE CAZ SOC DE COMERT. ADRESA DE MAIL michaela.doris@yahoo.com

Tudor Danes →
Salut,
as vrea sa stiu ce solutie ai ales pentru Pfa - intrerupere sau lichidare. Si cit te-a costat, pentru ca si eu sunt in situatia asta.
Merci,
Tudor
as vrea sa stiu ce solutie ai ales pentru Pfa - intrerupere sau lichidare. Si cit te-a costat, pentru ca si eu sunt in situatia asta.
Merci,
Tudor

economista01
Buna ziua, daca am absolvit ASE-ul, am si cursuri in domeniu, pot tine conta primara si generala la firme? Pot semna bilantul?
Va rog sa am ajutati si pe mine cu un raspuns, multumesc!
Alina.
Va rog sa am ajutati si pe mine cu un raspuns, multumesc!
Alina.

gata
rog frumos o copie demo la programul wizcount rog la dana_gata2008@yahoo.com

loredana.m →
buna,
sofia te rog mult sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu echilibrarea soldului contabil, deoarece ma confrunt cu aceiasi problema si nu reusesc sa-i dau de cap.
sofia te rog mult sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu echilibrarea soldului contabil, deoarece ma confrunt cu aceiasi problema si nu reusesc sa-i dau de cap.

adelamiu
EU AM O REZOLVARE LA PROBLEMA:
"ORGANIZAREA CONTABILITATII PE BUGETE. SOCIETATE DE PRODUCTIE".
O POSTEZ AICI. POATE AJUTA.
29. Organizarea contabilitatii pe bugete. Studiu de caz : Societate de productie
In contextul economic actual, companiile incep sa acorde o mai mare atentie administrarii eficiente a resurselor si folosesc in acest scop,
"ORGANIZAREA CONTABILITATII PE BUGETE. SOCIETATE DE PRODUCTIE".
O POSTEZ AICI. POATE AJUTA.
29. Organizarea contabilitatii pe bugete. Studiu de caz : Societate de productie
In contextul economic actual, companiile incep sa acorde o mai mare atentie administrarii eficiente a resurselor si folosesc in acest scop,