Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 31

Salt la continut

Community Status Updates

ACHIM VIORICA's Photo

ACHIM VIORICA

cine sustine acum in octombrie examenul de aptitudini la CECCAR? Sunteti in posesia unor subiecte rezolvate ? daca da astept si pe vioricaachim@yahoo.com.Cu multumiri
Sep 14 2009 07:43 AM
bocea2005's Photo

bocea2005

salut,am si eu o nelamurire,cum se tine evidenta contabila la un hotel care are :cazare,bar ,restaurant?sant si eu incepatoare,va rog ajutatima,
Sep 12 2009 06:10 PM
kyt's Photo

kyt

Ma poate ajuta si pe mine cineva cu rezolvarea la:ORGANIZAREA CONTAB DE GESTIUNE STUDIU DE CAZ SOC DE COMERT. ADRESA DE MAIL michaela.doris@yahoo.com
Sep 11 2009 09:58 AM
knochner's Photo

knochner

cine ma ajuta la inregistrarea corecta a dividentelor
Sep 08 2009 10:20 AM
buby007's Photo
Tudor Danes's Photo

Tudor Danes

Salut,
as vrea sa stiu ce solutie ai ales pentru Pfa - intrerupere sau lichidare. Si cit te-a costat, pentru ca si eu sunt in situatia asta.
Merci,
Tudor
Sep 03 2009 11:20 AM
Dana acc's Photo

Dana acc

hello, dai examen de aptitudini?
Sep 01 2009 10:14 PM
economista01's Photo

economista01

Buna ziua, daca am absolvit ASE-ul, am si cursuri in domeniu, pot tine conta primara si generala la firme? Pot semna bilantul?
Va rog sa am ajutati si pe mine cu un raspuns, multumesc!
Alina.
Sep 01 2009 10:11 PM
gata's Photo

gata

rog frumos o copie demo la programul wizcount rog la dana_gata2008@yahoo.com
Aug 30 2009 09:42 PM
xursuletx's Photo

xursuletx

Ba ai un prieten! Pe mine!!!
Aug 29 2009 11:49 PM
xursuletx's Photo

xursuletx

nu stiu cum functioneaza dar poti sa te bazezi pe mine xursuletx
Aug 29 2009 11:47 PM
xursuletx's Photo

xursuletx

Ai un prieten pe viata: ursulet.
xxx
Aug 29 2009 11:45 PM
MARA ELIZA's Photo

MARA ELIZA

BUNA ZIUA!
SUNT UN INVATACEL SI AS VREA SA MA PRIMITI IN GRUPUL DVS.
Aug 24 2009 02:06 PM
loredana.m's Photo

loredana.m

buna,
sofia te rog mult sa-mi spui si mie cum ai rezolvat cu echilibrarea soldului contabil, deoarece ma confrunt cu aceiasi problema si nu reusesc sa-i dau de cap.
Aug 21 2009 06:57 PM
adelamiu's Photo

adelamiu

EU AM O REZOLVARE LA PROBLEMA:
"ORGANIZAREA CONTABILITATII PE BUGETE. SOCIETATE DE PRODUCTIE".
O POSTEZ AICI. POATE AJUTA.
29. Organizarea contabilitatii pe bugete. Studiu de caz : Societate de productie
In contextul economic actual, companiile incep sa acorde o mai mare atentie administrarii eficiente a resurselor si folosesc in acest scop,
Aug 21 2009 03:04 PM
Cometa SQL