Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 36

Salt la continut

Community Status Updates

feliciaioana's Photo

feliciaioana

cesionare contract leasing
Apr 10 2009 11:42 AM
o_graviduta's Photo

o_graviduta

buna! scuze de deranj! imi spui si mie te rog conf carei legi si carui articol la calc indemn de concediu de maternitate de 126 zile nu se iau in calcul si zilele de incapacitate de munca??? multumesc anticipat!
Apr 06 2009 12:54 PM
rodian's Photo

rodian

vreau sa postez si eu
Apr 06 2009 12:09 PM
lore2009's Photo

lore2009

ma ajuta cineva cu notele contabile aferente unui ordin de compensare 401-4111/
?
Apr 06 2009 11:56 AM
gabrielamihaela's Photo

gabrielamihaela

buna ziua!sunt nelamurita de impozitul forfetar.in cazul unei societati care nu are profit si nici activitate ,plateste acest impozit?
Apr 05 2009 10:20 PM
raluk@'s Photo

raluk@

Cine ma poate ajuta? Ma confrunt cu urmatoarea problema: cum se inregistreaza casarea mijloacelor fixe care nu se supun amortizarii si care au fost achizitionate inainte de 2000?Cred ca nu este normal sa le inregistez in cont de cheltuiala,nu,deoarece nu pot afecta cheltuiala anului in curs cu sume care initial ,la intrarea mijloacelor fixe au fost inregistrare pe chelt?
Oare trebuie inregist
Apr 03 2009 08:26 AM
kinley's Photo

kinley

Buna la toata lumea!!
Apr 02 2009 08:26 PM
knochner's Photo

knochner

sant noua printre voi nu ma ajuta nimeni
Apr 01 2009 12:16 PM
TESA's Photo

TESA

a dat cineva examan de acces pe 29 martie 2009?poate a retinut probl de conta de la varianta 6
astept sa ma ajutati,multumesc
Mar 30 2009 07:23 AM
DOsorina's Photo

DOsorina

cine mai are formulare 010 din anul 2006, cu multumiri
Mar 27 2009 08:59 PM
cstn.dima's Photo

cstn.dima

Ma poti ajuta si pe mine?Cum inregistrezi tu marfa livrata din Olanda direct la beneficiar.
Mai faci inregistrarea in gestiune a marfurilor? Aplici inventarul intermitent? Ce documente ai cerut din Olanda: copie CMR, altceva?
Mar 25 2009 09:48 AM
mihaela pogan's Photo

mihaela pogan

Am rugamintea, daca puteti sa ma ajutati, sa imi trimiteti si mie materialele pentru examenul de expert contabil. Adresa mea de mail este mihaela_pogan@yahoo.com.
as vrea sa dau examenul in iunie... Sper sa reusesc ceva!
multumesc anticipat!
Mar 23 2009 10:37 AM
ioanis's Photo

ioanis

miu sunt valabile cele 500 intrebari din 2007?
Mar 17 2009 11:19 AM
gabydanes's Photo

gabydanes

Am id-ul pe mess:gabydanes.
Mar 15 2009 06:03 PM
gabydanes's Photo

gabydanes

Iti multumesc de raspuns la mesajul meu.Am id-ul pe mess:gabydanes
Mar 15 2009 06:01 PM
Cometa SQL