Community Status Updates

o_graviduta →
buna! scuze de deranj! imi spui si mie te rog conf carei legi si carui articol la calc indemn de concediu de maternitate de 126 zile nu se iau in calcul si zilele de incapacitate de munca??? multumesc anticipat!

lore2009
ma ajuta cineva cu notele contabile aferente unui ordin de compensare 401-4111/
?
?

gabrielamihaela
buna ziua!sunt nelamurita de impozitul forfetar.in cazul unei societati care nu are profit si nici activitate ,plateste acest impozit?

raluk@
Cine ma poate ajuta? Ma confrunt cu urmatoarea problema: cum se inregistreaza casarea mijloacelor fixe care nu se supun amortizarii si care au fost achizitionate inainte de 2000?Cred ca nu este normal sa le inregistez in cont de cheltuiala,nu,deoarece nu pot afecta cheltuiala anului in curs cu sume care initial ,la intrarea mijloacelor fixe au fost inregistrare pe chelt?
Oare trebuie inregist
Oare trebuie inregist

TESA
a dat cineva examan de acces pe 29 martie 2009?poate a retinut probl de conta de la varianta 6
astept sa ma ajutati,multumesc
astept sa ma ajutati,multumesc

cstn.dima →
Ma poti ajuta si pe mine?Cum inregistrezi tu marfa livrata din Olanda direct la beneficiar.
Mai faci inregistrarea in gestiune a marfurilor? Aplici inventarul intermitent? Ce documente ai cerut din Olanda: copie CMR, altceva?
Mai faci inregistrarea in gestiune a marfurilor? Aplici inventarul intermitent? Ce documente ai cerut din Olanda: copie CMR, altceva?

mihaela pogan
Am rugamintea, daca puteti sa ma ajutati, sa imi trimiteti si mie materialele pentru examenul de expert contabil. Adresa mea de mail este mihaela_pogan@yahoo.com.
as vrea sa dau examenul in iunie... Sper sa reusesc ceva!
multumesc anticipat!
as vrea sa dau examenul in iunie... Sper sa reusesc ceva!
multumesc anticipat!