Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 37

Salt la continut

Community Status Updates

gabydanes's Photo

gabydanes

Salut. Eu sant din Barlad, economista, contabil sef la un club sportiv. Multumesc de raspuns la mesajul meu.Pe curand
Mar 15 2009 05:58 PM
elii's Photo
marcelaL's Photo

marcelaL

cine ma ajuta?
de unde pot sa culeg material pentru lucrare licenta "contabilitatea marfurilor in comertul cu amanuntul"
Mar 13 2009 02:01 PM
marcelaL's Photo

marcelaL

pt licenta...scuze
Mar 12 2009 06:38 PM
marcelaL's Photo

marcelaL

cine poate sa-mi spuna de unde sa-mi culeg material pentru lucrare de lcenta"contabilitatea marfurilor in comertul cu amanuntul"?
Mar 12 2009 06:36 PM
ramo21eva's Photo

ramo21eva

ma poate ajuta si pe mine cineva,in legatura cu un contract de cesiune de creanta (cum se inregistreaza in contabilitate,care sunt notele comtabile ?) si daca se face factura cu sau fara TVA ?
''''''''''''''''''''''''''''''''''
Societatea A in calitate
Mar 10 2009 05:37 PM
ramo21eva's Photo

ramo21eva

cesiune de creanta
Mar 10 2009 05:22 PM
MIKY2010's Photo

MIKY2010

La Multi Ani! cu sanatate si cat mai multe postari utile pe forum:)
Mar 09 2009 04:05 PM
claudia-mihaela's Photo

claudia-mihaela

am avut o masina care am casat-o iar fierul si tabla rezultate le-am vandut la remat cum inregistrez in contabilitate suma obtinuta din vanzarea fierului
Mar 09 2009 03:57 PM
liana08's Photo

liana08

Scuze pentru intarziere. Sa incepem prin a ne localiza, eu sunt din Sibiu .
Mar 09 2009 03:09 PM
valentina mecea's Photo

valentina mecea

Orice profesionist trebuie sa aiba o organizatie care sa-i apere drepturile.
Mar 06 2009 09:55 PM
gene's Photo

gene

buna, contacteaza-ma pe mail
Mar 06 2009 09:00 PM
andrei2004's Photo
TESA's Photo

TESA

este cineva care sustine ex de acces pe 29 martie 2009?
as vrea sa comentez cateva rezolvari la probl. de conta
Mar 05 2009 02:40 PM
claudia-mihaela's Photo

claudia-mihaela

am avut o masina care am casat-o iar fierul si tabla rezultate le-am vandut la remat cum inregisterez in contabilitate suma obtinuta din vanzarea fierului
Mar 05 2009 02:20 PM
Cometa SQL