Community Status Updates

gabydanes →
Salut. Mi-ar face placere sa ne cunoastem si sa facem schimb de experienta, asta daca doresti si tu. ID-ul meu pe mess este: gabydanes

gabydanes
Viata este un vis pentru un intelept, un joc pentru un prost, o comedie pentru un bogat, o tragedie pentru cei saraci

oanakatalina
buna ziua imi puteti spune daca mi-am data demisia de la o firma pe 13.01.09 cu preaviz de 30 zile mai sunt obligata sa intocmesc si sa semnez bilantul la dec.2008?

elii
am nevoie de ajutor. Nu am inregistrat o factura din luna nov. ( patronul a ametit-o si acum a gasit-o). Ce fac acum ?

nicol2009 →
va rog sa ma ajutati cu o problema
soc X din Turcia a infiintat o soc Y in Romania.Trebuie sa transfer o suma in euro.Cum se inregistreaza?Ca o datorie externa?
va multumesc
soc X din Turcia a infiintat o soc Y in Romania.Trebuie sa transfer o suma in euro.Cum se inregistreaza?Ca o datorie externa?
va multumesc

teodorescu_alexandru88
Produse profesionale spy! Import Japonia etc. Contact 0761660808/0749037916

corneliuss →
Buna ziua. Va rog mult, mult... dati-mi cat mai multe detalii despre cumpararea masinii din Austria (salut.prietene@yahoo.com). Vreau si eu sa cumpar una si sa o trec pe societate. Multumesc. Corneliu

corneliuss →
Salut. Te rog mult, mult... inteleg ca ai cumparat o masina din Germania si ai inmatriculat-o pe societate. Da-mi toate detaliile posibile la salut.prietene@yahoo.com. Multumesc!

corneliuss →
Scuze pentru deranj. Daca se poate, trmiteti-mi la adresa salut.prietene@yahoo.com ghidul tva. Am mare nevoie de el. Multumesc. Corneliu

diana_merdescu
am nevoie urgenta de ias1 revizuit, deci din 2009! ms anticipat!

SilviaIlles
Doresc si eu va rog un program pentru calculul vechimii. Va multumesc !