Community Status Updates

claudia_ceoaca
Si eu am votat nr.483!...Dar credeti ca ne va lua cineva in seama?

am si eu o intrebare:de ce nu se afiseaza pe site-ul universitatii faptul ca specializarea afaceri internationale nu este acreditata.m-am inscris de 2 sapatamani fara sa-mi dau seama de greseala facuta abia dupa ce m-am interesat am aflat de chestia asta.mi s-a spus ca abia in septembrie ma pot transfera insa o colega s-a putut transfera imediat.nu mi se pare deloc corec ceea ce se inampla.as ruga

Cova
buna,
probabil sunt singura care i se pare greu de lucrat cu Saga.
Am mai multe nelamuriri, dar am sa le expun pe rand.
1. In Saga c se poate tine si gestiune cantitativa si global-valorica?
probabil sunt singura care i se pare greu de lucrat cu Saga.
Am mai multe nelamuriri, dar am sa le expun pe rand.
1. In Saga c se poate tine si gestiune cantitativa si global-valorica?

mary9
declaratia 394 introducere de fisiere din afara..cum se realizeaza...am ajuns la cale ...se spune ca au fost salvate ..dar nu s au introdus datele in declaratie?

sarolta
Buna,
Cautand raspuns la problema cu care ma confrunt acum am "dat" de site-ul Dvs, pe care -l consider util. Va rog, in limita posibilitatilor sa-mi raspundeti la intrebarea
- un autoturism achizitionat in anul 1999 de catre o persoana juridica, in prezent amortizat total, dorim sa-l vindem. Cum se scoate din evidenta contabila respectiv ca mijloc fix, conturile, daca trebuie fa
Cautand raspuns la problema cu care ma confrunt acum am "dat" de site-ul Dvs, pe care -l consider util. Va rog, in limita posibilitatilor sa-mi raspundeti la intrebarea
- un autoturism achizitionat in anul 1999 de catre o persoana juridica, in prezent amortizat total, dorim sa-l vindem. Cum se scoate din evidenta contabila respectiv ca mijloc fix, conturile, daca trebuie fa

ma puteti ajuta, va rog..impozitul pe dividende aferent anului financiar 2005,este 16%pentru persoane fizice?

burlacu
Sant o agentie de turism. TVA-ul il platesc la comisionul incasat.
Conform
> legii 571/2003, cap xv, art. 161 (4) nu am dreptul sa scriu distinct
in
> facturile emise TVA. Ma intreb cum completez in declaratia 394
facturile
> emise.
>
> Va multumesc
>
> burlacu
Conform
> legii 571/2003, cap xv, art. 161 (4) nu am dreptul sa scriu distinct
in
> facturile emise TVA. Ma intreb cum completez in declaratia 394
facturile
> emise.
>
> Va multumesc
>
> burlacu

szido →
eu am "Gestiunea financiara a firmei" daca te ajuta spune-mi si il trimit pe o adresa de mail

szido →
buna....incerc sa aflu aceas lucru ca si tine legat de magazinele second hand si imi e chiar urgent.Daca ai ceva informatii te rog sa mi le transmiti.Iti multumesc

SERBAN MARIANA →
la multi ani!
Sper ca acesta zi sa iti aduca bucurie, implinire si de ce nu o ploaie sanatoasa purtatoare de noroc .
MARIANA SERBAN
Sper ca acesta zi sa iti aduca bucurie, implinire si de ce nu o ploaie sanatoasa purtatoare de noroc .
MARIANA SERBAN

Cristina M.Z. →
Ai o problema cu mesageria ,nu poate primi mesaje personale,ar trebui sa vezi care e situatia,poate trebuie sa setezi ceva...