Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Status Updates - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 63

Salt la continut

Community Status Updates

irina76's Photo

irina76

Am facut repede un site tip blog care v-ar putea ajuta ingrozitor fiidca nu se vor mai amesteca subiectele, intrebarile sunt organizate frumos dupa numar si dupa primul cuvant din fraza etc. Imi trebuie un feedback pozitiv cum ca e folositor sistemul pus la adresa http://consultant-fiscal.gulp.ro/ ca sa continuu sa adaug intrebarile. Spor la raspunsuri si bafta la examen.
Jun 15 2007 11:29 PM
andrei-ceccar's Photo
irina76's Photo

irina76

Salutare, postez in din contul sotiei mele care rashneshte ca shi voi sa ajunga la un numitor comun cu aceste intrebari si raspunsuri.
Si cum nu-mi place sa vad oameni chinuindu-se, inginerul din mine s-a gandit ca e buna o organizare calumea.
Fapt pt care am facut repede un site tip blog, in care am introdus deja primele 30 de intrebari urmand ca voi sa puneti raspunsurile ca si comenta
Jun 15 2007 11:25 PM
edygn's Photo

edygn

eu rezolv tva : grilele 26-101
Jun 15 2007 06:56 PM
tunisia2007's Photo
Lidia_Elena's Photo

Lidia_Elena

cum procedez cu TVA daca imi cumpar o masina din Germania pe firma?
Jun 15 2007 03:58 PM
ana1977's Photo

ana1977

EU NU POT POSTA PE FORUM SI NICI DESCARCA INCERCAM SA-TI ATRAG ATENTIA.
Jun 15 2007 02:43 PM
andrei-ceccar's Photo

andrei-ceccar

buna.sustii ex la consultant,nu? sti ceva nou?
Jun 15 2007 02:36 PM
's Photo

Ajutoooooorrrrrrr!
Zilele trecute m-am uitat pe un bilant contabil si am observat ca la formularul 30, date informative, in dreptul randului 13(alte datorii sociale), era trecuta o suma destul de mare. Asta inseamna ca societatea a acordat ajutoare personalului?Este nevoie de semnatura administratorului?Va rog sa ma ajutati.....Multumesc
Jun 14 2007 09:11 PM
tunisia2007's Photo

tunisia2007

undes multi puterea creste
ma alatur si eu
Jun 13 2007 10:34 AM
tunisia2007's Photo
liliceadesteapta's Photo

liliceadesteapta

buna ziua, va rog un sfat, fiica mea este asociat la o firma si nu are carte de munca ,la cass de pe mosilor mi-au zis sa incheie un contract si sa platesca 6.5 % in calitate de asociat ,ca ar fi obligatoriu iar tot acolo la alt birou ca poate sa depuna o declaratie de asgurare pt concedii si indemnizatii si o sa ia bani pe concediu medical de maternitate .precizez ca nu are venituri profesio
Jun 13 2007 09:58 AM
leoaica's Photo

leoaica

Buna!
Si eu vreau sa particip la ex de expert 2007.trimiteti-mi si mie raspunsurile la grile la adresa aureliaharaba@yahoo.com
Jun 10 2007 06:38 PM
's Photo

unde gasesc si eu raspunsurile la grilele de la id spiru haret- anul I?
Jun 05 2007 01:40 PM
primavera's Photo

primavera

esti sigur ca scap numai cu amenda?
este din persoanele care este in vizorul 'finantistilor ' din cauza unor orgolii absurde.
May 25 2007 07:55 AM
Cometa SQL