Community Status Updates

irina76 →
Am facut repede un site tip blog care v-ar putea ajuta ingrozitor fiidca nu se vor mai amesteca subiectele, intrebarile sunt organizate frumos dupa numar si dupa primul cuvant din fraza etc. Imi trebuie un feedback pozitiv cum ca e folositor sistemul pus la adresa http://consultant-fiscal.gulp.ro/ ca sa continuu sa adaug intrebarile. Spor la raspunsuri si bafta la examen.

irina76 →
Salutare, postez in din contul sotiei mele care rashneshte ca shi voi sa ajunga la un numitor comun cu aceste intrebari si raspunsuri.
Si cum nu-mi place sa vad oameni chinuindu-se, inginerul din mine s-a gandit ca e buna o organizare calumea.
Fapt pt care am facut repede un site tip blog, in care am introdus deja primele 30 de intrebari urmand ca voi sa puneti raspunsurile ca si comenta
Si cum nu-mi place sa vad oameni chinuindu-se, inginerul din mine s-a gandit ca e buna o organizare calumea.
Fapt pt care am facut repede un site tip blog, in care am introdus deja primele 30 de intrebari urmand ca voi sa puneti raspunsurile ca si comenta

Lidia_Elena
cum procedez cu TVA daca imi cumpar o masina din Germania pe firma?

ana1977
EU NU POT POSTA PE FORUM SI NICI DESCARCA INCERCAM SA-TI ATRAG ATENTIA.

Ajutoooooorrrrrrr!
Zilele trecute m-am uitat pe un bilant contabil si am observat ca la formularul 30, date informative, in dreptul randului 13(alte datorii sociale), era trecuta o suma destul de mare. Asta inseamna ca societatea a acordat ajutoare personalului?Este nevoie de semnatura administratorului?Va rog sa ma ajutati.....Multumesc
Zilele trecute m-am uitat pe un bilant contabil si am observat ca la formularul 30, date informative, in dreptul randului 13(alte datorii sociale), era trecuta o suma destul de mare. Asta inseamna ca societatea a acordat ajutoare personalului?Este nevoie de semnatura administratorului?Va rog sa ma ajutati.....Multumesc

liliceadesteapta
buna ziua, va rog un sfat, fiica mea este asociat la o firma si nu are carte de munca ,la cass de pe mosilor mi-au zis sa incheie un contract si sa platesca 6.5 % in calitate de asociat ,ca ar fi obligatoriu iar tot acolo la alt birou ca poate sa depuna o declaratie de asgurare pt concedii si indemnizatii si o sa ia bani pe concediu medical de maternitate .precizez ca nu are venituri profesio

leoaica
Buna!
Si eu vreau sa particip la ex de expert 2007.trimiteti-mi si mie raspunsurile la grile la adresa aureliaharaba@yahoo.com
Si eu vreau sa particip la ex de expert 2007.trimiteti-mi si mie raspunsurile la grile la adresa aureliaharaba@yahoo.com

primavera →
esti sigur ca scap numai cu amenda?
este din persoanele care este in vizorul 'finantistilor ' din cauza unor orgolii absurde.
este din persoanele care este in vizorul 'finantistilor ' din cauza unor orgolii absurde.