Community Status Updates

imac67i
itm-urile de la voi cer cumva validare pt declaratiile online trimise la ei?
ca aici in dolj au innebunit,trimit adrese la firme sa le valideze,chiar daca exista inregistrarea la ei a user-ului si a parolei.va rog imi puteti raspunde ca sa pot sa ma cert putin cu ei. o fii chestie de program generalizat in toata tara?ca firma care a facut acest program pt itm este din craiova si mi-a dat nist
ca aici in dolj au innebunit,trimit adrese la firme sa le valideze,chiar daca exista inregistrarea la ei a user-ului si a parolei.va rog imi puteti raspunde ca sa pot sa ma cert putin cu ei. o fii chestie de program generalizat in toata tara?ca firma care a facut acest program pt itm este din craiova si mi-a dat nist

GEOL →
Va rog daca ma puteti ajuta cu Normele codului fiscal actualizate.
classconta@k.ro
classconta@k.ro

Dana_mica
o alta intrebare
SRL-ul a avut un director care acum are calitatea de administrator este obligatoriu acest contract de asigurat?
Multumiri
SRL-ul a avut un director care acum are calitatea de administrator este obligatoriu acest contract de asigurat?
Multumiri

Dana_mica
Intreb si eu acest contract de asigurare de sanatate este obligatoriu sa se incheie pt toti angajatii?

icabonta →
cat este diurna pt Ungaria si in Romania daca ma poate ajuta cineva ?

icabonta →
diurna nu depinde de ore,trebuie sa fie plecat cel putin la 5 km de localitatea unde are sediul firma. Dar numai pt 2 zile trebuie sa acorzi diurna ,adica din 30 pana in 31 este 1 zi,si din 31 pana in 1 inca o zi,deci pt 2 zile.

madaA
As dori si eu daca se poate IAS-urile si rezolvarile pt. acces expert contabil CECCAR la studiile de caz. Va mutumesc si e super forumul, ma bucur ca l-am descoperit.

vio_TR
va rog mult vreau si eu problemele la fiscalitate si conta. cine le are rezolvate si este dragut sa mi le trimita si mie pe urmatorae adresa de mail: viosimishu@yahoo.com

dalena
salut,am o rugaminte, la ce cod de clasificare incadrez mijl. fixe pentru sport, precum saltele, mese de tenis,trambulina.multumesc