Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 14

Salt la continut

program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#261 mamadana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 186 Postari:

Postat 22 August 2007 - 01:45 PM

am cautat pe forumul saga ; tot ce am gasit este :

-fisa salariatului/tip sal/plan
-la venit realizat se trece exact suma realizata

dar problema mea tot nu este rezolvata pt ca asta inseamna sa calculez si sa introduc realizatul la fiecare salariat in parte ; ma gandeam ca scap de corvoada si adaug doar procentul pe grupe de salariati !; este volum mare de m-ca la 100 salariati !

mai astept totusi poate vede cineva mesajul (din cei cu experienta )
daniela

#262 miti

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 172 Postari:

Postat 02 September 2007 - 01:30 PM

ma poate ajuta cineva in problema urmatoare : (???)

-lucrez in saga integrat free
-introduc fact de utilitati ( de ex energie ) in Operatii / articole contabile
- in momentul cand fac plata prin casierie/banca , nu gaseste factura ca sa-mi opereze plata si astfel se denatureaza sit furnizorilor
-numai fact introduse pe Nir-uri beneficiaza de aceasta facilitate
- nu stiu eu ce tb facut ? invatati-ma va rog .....
-probabil gresesc undeva dar nu stiu unde .................. :notworthy:

astept metode salvatoare

Andrei

#263 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 02 September 2007 - 08:18 PM

Daca faci achitarea prin registrul de casa , alegi furnizorul(trebuie introdus prin "intrari"), poti sa il achiti si dupa ce ai introdus factura, din aceeasi fereastra;nu este necesar sa generezi nir pentru utilitati.

#264 lasliebudai

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 02 September 2007 - 09:14 PM

Daca nu faci NIR pentru factura de utilitati operatiunea nu apare in jurnal pentru cumparari sau daca apare nu este trecut denumirea firmei, codul fiscal al firmei de la care s-a facut achizitia.

#265 miti

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 172 Postari:

Postat 03 September 2007 - 08:33 AM

multumesc , am inteles ; eu treceam in intrari numai ceea ce tinea de NIR-uri
-deci folosesc modulul "intrari " dar nu generez NIR, sper ca am inteles bine
:notworthy:

#266 MARI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 90 Postari:

Postat 11 September 2007 - 08:52 PM

da asta e procedura, la nr NIR dai zero si sa nu uiti sa dai validare.

#267 mihaelal

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 29 September 2007 - 10:37 AM

buna ziua,
lucrez de putin timp cu saga C.0.298 si am o nelamurire cu privire la TVA taxare inversa.
La intrari facturi de material lemnos marchez T in rubrica specifica acestei operatiuni iar la iesiri (frize,cherestea) la fel.
intrebarea mea este :este corect ca in declaratia 300 sumele aferente acesei intrari/iesiri sa fie duse la randul 6 (achizitii)respectiv 16 ?Mentionez ca atat achizitiile cat si livrarile se fac in tara.

#268 carmengasler

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 29 September 2007 - 01:19 PM

ma poate ajuta si pe mine cineva cum sa fac upgrade la saga lucrez acasa cu varianta free si incerc sa-i fac upgrade si nu merge imi cere cod activare cum sa fac ? :notworthy: :multumescgood:

#269 AnaB

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 215 Postari:

Postat 29 September 2007 - 01:37 PM

Trebuie sa platesti la saga pt a putea face upgrade. Se plateste un abonament anual.

#270 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 29 September 2007 - 02:16 PM

lucrez de putin timp cu saga C.0.298 si am o nelamurire cu privire la TVA taxare inversa.
La intrari facturi de material lemnos marchez T in rubrica specifica acestei operatiuni iar la iesiri (frize,cherestea) la fel.
intrebarea mea este :este corect ca in declaratia 300 sumele aferente acesei intrari/iesiri sa fie duse la randul 6 (achizitii)respectiv 16 ?Mentionez ca atat achizitiile cat si livrarile se fac in tara.

raspuns ptr MIHAELAL:
da . este corect.
ai grija ca noua varianta pe care se lucreaza acum este SAGA.303. faci arhiva si instalezi noul update de la ei de pe site..

Aceasta postare a fost editata de Welcome: 29 September 2007 - 02:17 PM

Maria

#271 davgino

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 29 September 2007 - 07:43 PM

Incerc sa folosesc SAGA C,sa vad daca imi este ok pt.mine. Dar ce nu stiu sa fac. ex. la comert mi se schimba preturile de la luna la luna si cel de intrare si cel de iesire. Cum sa procedez in cazul acesta cu produsul respectiv.
Va multumesc.

#272 mihaelal

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 01 October 2007 - 05:06 PM

MULTUMESC FRUMOS ! Am nevoie oare de abonament la SAGA pentru a instala noul update ?( scuze daca am gresit dar nu ma prea pricep )

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 15 October 2007 - 10:07 PM

#273 julia607

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 414 Postari:

Postat 01 October 2007 - 05:37 PM

A nevoie de abonament platit, va trebui sa trimiti firmei Saga copie dupa dovada platii ( op, mandat, etc) prin fax sau email, impreuna cu codul generat de computerul tau. Pe baza acestui cod si a versiunii de pe site, ti se va trimite codul de activare a fiecarei versiuni.

Sa citesti atent ce modul vrei sa cumperi, daca iei numai conta, ti se dezactiveaza rapoartele modulului gestiune.

Alte info gasesti pe site-ul lor.
Julia S

#274 mihaelal

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 01 October 2007 - 06:22 PM

Multumesc pentru sugestii Julia.

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 15 October 2007 - 10:10 PM

#275 magie

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 50 Postari:

Postat 05 October 2007 - 01:05 PM

lucrez de f putin timp in saga si as vrea sa stiu cum pot sa listez toate notele contabile dintr-o luna.

:smile:

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 15 October 2007 - 10:11 PM

#276 GeForce

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 137 Postari:

Postat 05 October 2007 - 02:47 PM

In meniul situatii-listari, alegi Registrul jurnal si listezi de acolo inregistrarile din luna care te intereseaza. O observatie as avea de facut si anume ca nu se poate lista note contabile din Saga, ci numai registrul jurnal. Acesta se poate lista si separat pe tipuri de inregistrari: Intrari, Iesiri, Inchidere, Amortizare, Salarii, etc.

Aceasta postare a fost editata de Salsa: 05 October 2007 - 02:48 PM

#277 magie

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 50 Postari:

Postat 08 October 2007 - 07:55 AM

Vezi postareaSalsa, la Oct 5 2007, 03:47 PM, a spus:

In meniul situatii-listari, alegi Registrul jurnal si listezi de acolo inregistrarile din luna care te intereseaza. O observatie as avea de facut si anume ca nu se poate lista note contabile din Saga, ci numai registrul jurnal. Acesta se poate lista si separat pe tipuri de inregistrari: Intrari, Iesiri, Inchidere, Amortizare, Salarii, etc.

mii de multumiri :smile:

#278 girl2die4

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 08 October 2007 - 01:27 PM

Foloseste cineva saga C.3.0.283?
eu il folosesc de 1 an si sunt multumita de el.
Azi a trebuit sa introduc o firma noua, neplatitoare de TVA. Ce setari trebuiesc facute pentru ca la printare sa nu'mi apara coloana TVA, chiar daca aceasta este 0 (zero).
Astept raspunsuri.

#279 AnaB

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 215 Postari:

Postat 08 October 2007 - 02:35 PM

La cota tva treci 0 ...asta chiar in fereastra in care introduci datele firmei

#280 GeForce

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 137 Postari:

Postat 09 October 2007 - 04:00 PM

in meniul Administrare, din saga, la configurare societati, la campul referitor la TVA normala, treci valoarea Zero.

Similar Topics Collapse

3 useri citesc topicul

0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL