Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 3

Salt la continut


program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#41 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 05 May 2006 - 12:59 PM

nu



#42 molky

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 13 May 2006 - 06:09 PM

am si eu o problema cu saga. la salarii nu-mi calculeaza corect fondul de accidente dupa caen. ma poate ajuta cineva cu o sugestie? poate nu am introdus ceva bine :D




#43 davis

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 13 May 2006 - 06:26 PM

Intri la configurare salarii la procente si tb sa ii introduci tu procentul, apoi iti va calcula bine



#44 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 13 May 2006 - 06:26 PM

la configurare salarii ai intrat ?



#45 cosmosina

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 27 Postari:
  • Location:CLUJ NAPOCA
  • Interests:sunt la inceput si am nevoie de informatii cat mai corecte

Postat 15 May 2006 - 01:58 PM

lucrez si eu in saga de curand si nu imi apare la state de salarii CAS angajati, desi e setat.
in plus trebuie sa folosesc zilele lunii, nu cele lucratoare si imi apar ore de lucru in loc de 184-240



#46 adrianabb

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 16 May 2006 - 02:18 PM

spune madi

Citeaza

am si eu o nelamurire la program...  daca am de ex o inreg de genul depunere numerar in val de 250.5 ron nu pot pune decat suma rotunda...250 sau 251. ma poate ajuta cineva sa descopar de ce?


cred ca tb sa treci in program la zecimale 2

am si eu o intrebare referitoare la programul saga :
daca ai cele 2 variante "C"si "S "cum faci export de date din "S" in "C"?



#47 nicxfi

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 16 May 2006 - 03:51 PM

eu zic sa dai cautare dupa contab.sql , sa incerci ca e gratuit si vei vedea ce bun e



#48 adrianabb

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 16 May 2006 - 03:58 PM

nicxfi a spus:

eu zic sa dai cautare dupa contab.sql , sa incerci ca e gratuit si vei vedea ce bun e

sincer am lucrat si in contab.sgl si nu-mi place



#49 ggf

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 397 Postari:

Postat 16 May 2006 - 04:56 PM

Septimiu a scris undeva ca cel mai bun program de conta e cel care te satisface .
Am incercat SAGA , insa ...... cand ai anumite particularitati de la o firma la alta ( una are productie , alta comert , una scade gestiunea pe fifo , alta pe lifo , una vrea postcalcul , alta vrea doar calculatii certe ) ce te faci ?
Prefer programele flexibile , care pot fi adaptate nevoilor firmei .



#50 davis

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 53 Postari:

Postat 22 May 2006 - 02:32 PM

Firma noastra plateste prime de asigurare la angajati, acestea se impoziteaza
Cum se trec aceste prime de asigurari in statul de salarii, pentru a se opri impozitul pe salarii??
Am uitat sa mentionez......in Saga C
Multumesc frumos



#51 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 22 May 2006 - 10:09 PM

adrianabb a spus:

sincer am lucrat si in contab.sgl si nu-mi place

de ce nu iti place?
ti se pare mai bun SAGA?
merci! :wink:
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#52 nicxfi

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 23 May 2006 - 09:52 AM

aest program are posibilitatea de a folosi ups? are retetar?



#53 adrianabb

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 114 Postari:

Postat 24 May 2006 - 03:08 PM

stelu zice:
de ce nu iti place?
ti se pare mai bun SAGA?
merci! :wink:[/quote]

sa-ti explic printr-un exemplu:
sql te lasa sa introduci date de preluare de ex la stocuri ,cantitativ,dar nu si valoric
ok,am creat codurile si am dat nr de buc cu care plec la 01.01.2006
val de intrare nu ma lasa sau nu vad eu unde tb introdusa
dupa care vin cu luna urmat si lucrez pe codurile respective cu pret intrare 30 lei ,cand ma uit la stocuri imi arata ca s-au produs miscari pe respectivul produs si un pret de intrare de 17 ,044..ceva de genul.de unde?ce face progr asta?imparte pretul la nr de buc? nu mai inteleg nimik
si am facut pe stocuri in saga aceeasi chestie ca preturi e ok,dar nu stiu cum exporta in varianta c,poate numai in cea cu licenta exporta?



#54 molky

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 28 May 2006 - 02:07 PM

un program care sa faca si postcalcul ? stie cineva? dar pentru o firma cu productie pe comenzi astfel incat sa pot urmarii comenzile. daca este si gratis macar testarea ar fi ideal. :D



#55 consult

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 91 Postari:
  • Location:targoviste

Postat 05 June 2006 - 02:18 PM

rugaminte mare!
cum pot sa listez separat jurnalele de TVA aferente operatiunilor cu taxare inversa?(ma refer la SAGA)
marighe



#56 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 11 June 2006 - 05:28 PM

incerc sa schimb progr de conta cu un SAGA. am introdus datele din balanta veche, a fost ok, am facut reg de casa dar am o problema la introducerea facturilor / clienti/furnizori. ma ajuta cineva?

:smt073 :smt017

multumesc
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#57 NORMA

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 12 Postari:
  • Location:Constanta

Postat 11 June 2006 - 06:27 PM

Pt listarea jurnalelor TVA aferente op cu taxare inversa in SAGA:
- mergi pe Fisiere >la Grupe
- aici creaza-ti o grupa noua: deci dai un numar, si denumesti cum vrei tu;eu i-am zis chiar Taxare inversa (eu i-am dat nr 7);
- dai Salvare, iesi din Fisiere;
- in momentul cand introduci factura, la Intrari, ai acolo pe ultima rubrica Grupe, iar tu trebuie sa treci acolo NUMARUL grupei (7 in cazul meu) unde ai introdus tu taxarea inversa ;
- iar atunci cand mergi pe listare jurnale, trebuie sa selectezi din toata lista aceea, denumirea pe care ai dat-o (Taxare inversa- in cazul meu);
In acest fel se procedeaza cu orice alte situatii, cand doresti listari separate pt ele!
Sper ca ai inteles ceva, nu stiu cat am fost de explicita!
Succes!



#58 NORMA

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 12 Postari:
  • Location:Constanta

Postat 11 June 2006 - 06:57 PM

Pt introducere facuturi clienti/furnizori in SAGA:
- trebuie sa introduci mai intai in FISIERE > cativa clienti si furnizori, pt a incepe sa se faca o baza de date cu codurile aferente pt fiecare client/furnizor;
- mergi apoi la OPERATII > Intrari/Iesiri, unde incepi sa introduci facturile, e suficient sa introduci primele 3 litere din numele furnizoruli/clientului respectiv, ca el iti va aparea automat;
- am spus ca poti introduce "doar" cativa clienti / furnizori in baza de date din FISIERE deoarece, odata creata aceea baza, poti introduce noii furnizori /clienti direct in momentul cand faci intrarea pe baza facturii, aici vei scrie pur si simplu denumirea noului furniz/cl, iar pe ecran iti va aparea intrebarea,daca vrei sa introd un cl/furniz nou, iar la raspunsul de Da, te introduce automat in baza de date pt creearea acestora!
Sper sa fii priceput ceva din explicatiile mele!
Eu, inainte de a incepe sa lucrez cu acest program mi-am listat toate explicatiile de la AJUTOR>Continut si index, unde mi se pare ca explica foarte bine , pe fiecare bucatica din meniu care sunt pasii ce trebuiesc urmati!
Succes!



#59 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 12 June 2006 - 11:46 AM

multumesc mult pt ajutor. Nu eram lamurit unde se introduc facturile> in screen-ul din articole contabile sau din intrari / iesiri. imi dau seama ca articole contabile este mai mult pt verificare. !?!?!?
m-ai ajutat mult

:roll:

multam fain'
:smt006
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#60 NORMA

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 12 Postari:
  • Location:Constanta

Postat 12 June 2006 - 09:06 PM

Ma bucur ca am fost de ajutor!
Da, in articole contabile iti apar pur si simplu notele contabile! Trebuie mare atentiepe care le introduci in momentul cand faci intrarea!
Eu am insa o alta problema, dupa ce am facut intrarea, pt a trece si pe consum (anumite materiale spre ex), merg pe nota contabila si inregistrez consumul (deci in Articole contabile) , nu sunt sigura ca asa trebuie,dar oricum nu e gresit nici asa!
Eu lucrez cu acest program de 2 luni, si vad ca tot mai descopar cate ceva nou la el, asta pe masura ce lucrez mai mult .....
Spor la treaba in continuare!






Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL