Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 4

Salt la continut


program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#61 leila

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 173 Postari:
  • Location:iasi

Postat 13 June 2006 - 12:36 PM

folosesc varianta free de cateva luni si acum am o problema la calculator si sunt nevoita sa sterg tot ce contine partitia C unde se afla si saga, cum sa procedez cu saga ca sa nu stearga toata baza de date ?



#62 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 13 June 2006 - 12:44 PM

leila a spus:

folosesc varianta free de cateva luni si acum am o problema la calculator si sunt nevoita sa sterg tot ce contine partitia C unde se afla si saga, cum sa procedez cu saga ca sa nu stearga toata baza de date ?
vezi ca ai pe undeva salvare baza de date




#63 molky

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 13 June 2006 - 07:42 PM

un program de postcalcul, va rog ! :roll:



#64 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 20 June 2006 - 10:38 AM

program saga

1. stie careva de ce, la raportul de gestiune nu imi preia soldul din luna precedenta?
asta este prima luna in care il folosesc. am introdus sumele din balanta de pe luna anterioara (inchisa in alt program de conta) iar in balanta din saga le regasesc. problema este ca daca cer un raport de gestiune nu tine cont de ceea ce am lucrat lunile trecute.
[-o<
MERCI FAIN'
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#65 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 20 June 2006 - 10:50 AM

omule de cate ori scrii si eu sterg, ai mai intrebat aici
http://www.conta.ro/...p?p=89181#89181



#66 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 20 June 2006 - 11:37 AM

mai bine mi-ai raspunde decat sa tot stergi :roll: =;
scuze :? septimiu
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#67 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 20 June 2006 - 11:44 AM

si mai am o intrebare #-o
unde introduc monetarul?
1. daca il introduc in registrul de casa nu imi genereaza tva-ul
2. daca il introduc la iesiri si dau plata automata imi face inregistrarea in reg de casa cu clienti (411) si nu vreau .

:?:
salutari
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#68 Otilia Alupei

    Membru senior

  • Global Moderators
  • PipPipPipPipPipPip
  • 14089 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti

Postat 20 June 2006 - 01:01 PM

stelu a spus:

mai bine mi-ai raspunde decat sa tot stergi :roll:  =;  
scuze :?  septimiu
daca ti le sterge, stie el de ce fiindca :

extras din regulament : "Nu este permisa postarea unui mesaj in mai multe sectiuni cu scopul de a atrage mai repede atentia asupra subiectului respectiv. "

acum stii si tu, stelu :D , nu e nimic personal, ci doar se respecta regulamentul forumului.



#69 erica

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 38 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 20 June 2006 - 01:40 PM

va rog frumos spuneti-mi si mie cum pot descarca saga pentru proba, am intrat pe site-ul lor si nu am reusit (sau nu am stiut).multumesc anticipat.



#70 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 20 June 2006 - 10:54 PM

ALUPEI OTILIA a spus:

acum stii si tu, stelu :D , nu e nimic personal, ci doar se respecta regulamentul forumului.

am inteles #-o sa traiti

sorry

succese :smt045 :D
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#71 stelu

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Location:timisoara

Postat 21 June 2006 - 09:32 AM

erica a spus:

va rog frumos spuneti-mi si mie cum pot descarca saga pentru proba, am intrat pe site-ul lor si nu am reusit (sau nu am stiut).multumesc anticipat.

intra pe ww.e reclama .ro (sper ca nu e reclama) si acolo gasesti mai multe variante de SAGA. (eu am download-at SAGA C). press download pe butonul - evident download al variante dorite si .... gata. intuitiv, mai departe sunt sigur ca te vei descurca

bafta
[/i]orice succes a fost mai intai un vis[i]



#72 kra

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 13 Postari:
  • Location:bucuresti

Postat 22 June 2006 - 12:23 PM

am descarcat saga si constat ca e un program foarte usor de utilizat dar am o problema am o societate neplatitoate de tva si as vrea sa stiu daca exista o modalitate de a introduce pretul unitar din factura de furnizor iar el sa ii adauge automat tva-ul sa nu mai stau eu sa adun pe calculator. Adica vreau sa trec la pret unitar pretul unitar din factura furnizorului+ tea-ul aferent.
multumesc



#73 BIBI

    Membru activ

  • Members
  • PipPipPip
  • 1335 Postari:
  • Gender:Female
  • Location:Bucuresti
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 22 June 2006 - 01:00 PM

La configurare societate pune 0 la TVA .



#74 Serbu Marcela

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 64 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 22 June 2006 - 07:31 PM

kra este destul de usor, in primul rand cum a spus si Bbi la configurare societati o treci neplatitoare de tva , si atunci cand introduci facturile iti apare 0 la tva. apoi treci cantitate,pret(dupa factura) si cand ajungi la valoare apesi CTRL si t si automat iti mareste valoarea cu 19%. Poti sa intri sus in ajutor , apoi continut si gasesti "Pentru firme neplatitoare de TVA" , dai display(este jos) si o sa vezi ca te indruma la fel.



#75 kra

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 13 Postari:
  • Location:bucuresti

Postat 22 June 2006 - 10:50 PM

va multumesc mult.
Asa usor imi pare programul incat l-am folosit fara sa citesc nici un rand de help dar de "trucul" asta nu ma prinsesem.



#76 Serbu Marcela

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 64 Postari:
  • Location:Bucuresti

Postat 22 June 2006 - 11:06 PM

nu ai pt. ce kra si vezi daca ai vreo firma cu tva reversibil (ceva legat de material lemnos) exista si acolo o solutie , si-ti spun



#77 mutulica

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 31 Postari:
  • Location:Bucuresti
  • Interests:informatii legate de viata in general

Postat 04 July 2006 - 03:37 PM

sper ca am citit bine toate mesajele postate despre saga. totusi, tot nu am inteles ceva: in saga c, la facturile de intrari sau iesiri, cum se introduce factura: de ex pe factura de furnizor am urmatoarele produse:
combina arctic 5 buc la 800 ron, aragaz arctic 7 buc la 500 ron. introduc factura pe articole, sau per total, iar in saga s introduc pe articole?
multumesc



#78 jimmysp

    Nou

  • Members
  • Pip
  • 1 Postari:
  • Location:Brasov

Postat 07 July 2006 - 12:09 PM

Salutari forumusti!

Sa va enunt problema:
Se da o societate mica, care face comert (clasic).
Dna contabil cere NIR cu pret de vanzare (eu tin gestiunea, ea face restul).
Am folosit o luna programul Contab.SQL, in care am putut sa introduc frumos toate facturile de intrare, cu produse pe fiecare linie, si cu pretul de vanzare stabilit. In program, la tiparire, am folosit Nir cu pret de vanzare, si am obtinut ceea ce am vrut.
Am desceperit insa programul saga, care are o interfata muuult mai prietenoasa si mai usor de utilizat.
Am incercat acelasi lucru (in saga S), numai ca la tiparire obtin doar Nir simplu, fara pret de vanzare, adaos, tva.
Daca lucrez in Saga C, pot tipari Nir cu pret de vanzare, dar nu am evidenta gestiunii pe produse.
Am incercat sa fac export din S in C, dar exporta numai clientii, furnizorii si notele contabile, si nu imi apare in C factura introdusa in S, ca sa pot tipari Nirul.

Pot face cumva sa folosesc Saga in aceasta situatie?
Sa am si evidenta produselor, sa pot tipari si Niruri cu pret de vanzare?

Va multumesc, si sper sa nu va fi plictisit cu mesajul meu lung :)

Cu stima,
Adrian



#79 laura_c

    Membru junior

  • Members
  • Pip
  • 54 Postari:
  • Location:Constanta

Postat 07 July 2006 - 01:43 PM

Nu poti. Nu esti singurul care are aceasta problema cu saga. Programul de gestiune tine evidenta stocurilor numai la costul de achizitie.
Vezi si forumul de la saga, si acolo s-a discutat despre asta.



#80 Septimiu

    Peter Pan

  • Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 07 July 2006 - 02:47 PM

ia saga c si ala face ce vrei tu






Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL