Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
program saga - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 22

Salt la continut

program saga

adaos comercial import saga revisal export saga sugestii saga
887 replies to this topic

#421 negry

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 08 July 2008 - 11:10 AM

Florin_76 , multumesc de informatie, a prins bine. :thumbup: Fara cei de pe acest forum nu stiu ce m-ash face. :frusty:

Acum la o anumita factura cand doresc sa o validez imi apare urmatorul mesaj:

De ce sa descarc ? Ce sa descarc? Care-i incurcatura? De ce nu valideaza pur si simplu?

:frusty:

#422 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 09 July 2008 - 10:33 PM

Da
Vad ca aveti o factura de retur ( conform acestui mesaj la validare )
trebuie sa selectati cantitatile de retur pana cand sunt egale cu cantitatea de descarcat.
de exemplu la reperul sim care e in imagine trb sa treceti la unul din preturi la cantitate descarcata 1 ( asa procedati cu toate reperele de retur )

#423 Lizuca11

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 15 July 2008 - 04:53 PM

Am descarcat Saga C.3. free, e prima data cand incerc sa lucrez intr-un program si vroiam sa stiu ce balanta trebuie sa introduc daca vreau sa incep cu luna iunie ? :p

#424 mogaatica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 16 July 2008 - 07:34 AM

Vezi postareaLizuca11, la Jul 15 2008, 05:53 PM, a spus:

Am descarcat Saga C.3. free, e prima data cand incerc sa lucrez intr-un program si vroiam sa stiu ce balanta trebuie sa introduc daca vreau sa incep cu luna iunie ? :p

Intrati Administrare apoi configurare societati si incepeti cu solduri la 1 ianuarie si apoi total sume MAI 2008,APOI LUCRATI NORMAL PENTRU LUNA IUNIE.

#425 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 17 July 2008 - 03:01 AM

Daca ati folosit functia de cautare ati fi vazut ca sa mai discutat despre programul Saga ( Iar daca ati fi citit fisierul ajutor al programului " garantat" vati fi lamurit ce trebuie sa faceti .

#426 dominiqbic

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 17 July 2008 - 10:41 AM

Buna ,
Am o intrebare pt cei care folosesc saga pt salarii.Am un angajat care v-a intra din luna iulie in concediu de paternitate in locul mamei.Cum trebuie sa procedez ?Ii suspend contractul de munca ?Normal el trebuie sa para cu 0 in statul de plata,nu?!Va multumesc

#427 Iaro

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 423 Postari:

Postat 17 July 2008 - 10:17 PM

Pe perioada concediului de ingrijire a copilului acel angajat nu va mai apare deloc pe statul de plata al firmei. Se suspenda contractul din meniul Fisiere , submeniul Salariati. Ai optiune de modificare contract salariat.
Deasemenea trebuiesc facute acte cu care vei merge la ITM : Cerere angajat de suspendare a contractului de munca pe perioada concediului de crestere a copilului (2ani), Decizia de suspendare a contractului (realizata de societate). Revisal-ul nu se depune deoarece acesta nu are optiune de suspendare a contractului individual de munca :frusty:

#428 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 17 July 2008 - 10:59 PM

Mie ITMB mi-a cerut stat pentru CIC, pentru fiecare luna in parte, timp de 2 ani, iar la reluare activitatii cererea de reincepere a activitatii, decizie si adeverinta de la primarie ca aprimit indemnizatia de CIC.
Acum cateva zile am terminat plimbatul statelor.

#429 dominiqbic

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 18 July 2008 - 07:32 AM

Vezi postareaBIBI, la Jul 17 2008, 11:59 PM, a spus:

Mie ITMB mi-a cerut stat pentru CIC, pentru fiecare luna in parte, timp de 2 ani, iar la reluare activitatii cererea de reincepere a activitatii, decizie si adeverinta de la primarie ca aprimit indemnizatia de CIC.
va multumesc ,m-am luminat :frusty:

#430 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 20 July 2008 - 01:45 AM

Vezi postareaBIBI, la Jul 17 2008, 11:59 PM, a spus:

Depinde de inspector
Uni cer iar alti nu .
Mi sa intamplat ca din 6 inspectori doar 2 sa ceara stat pentru persoane in CIC.

#431 Puscasu Gabi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 108 Postari:

Postat 25 July 2008 - 12:11 PM

Vezi postareaCamiT, la Jul 7 2008, 02:35 PM, a spus:

In momentul inregistrarii facturii la "Intrari-valuta" , in fereastra de sus, exista ultima coloana denumita "tip" ... aici alegi din lista "T - Taxare inversa" si programul stie ce sa faca cu TVA-ul.
O zi buna!

Buna ziua,

La rubrica intrari nu imi apare si intrari in valuta, apare numai rubrica intrari unde introduc furnizori interni.Chiar nu stiu cum trebuie sa procedez?

#432 Cristina Grigoras

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 610 Postari:
  • Interests:Hmmmmm!!!

Postat 25 July 2008 - 02:34 PM

In ecranul de configurare societati, bifezi "Cu operatii in valuta"
Nu te certa niciodata cu un idiot: te aduce la nivelul lui, apoi te bate cu experienta !

#433 Rominutza

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 July 2008 - 02:33 PM

va salut pe toti si va urez succes in tot ceea ce faceti!!!!
Am initiat acest topic pentru ca ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie de ajutor. Am inceput, din aceasta luna, sa tin singura contabilitatea la propria firma, care se ocupa cu prelucrarea lemnului, iar vechiul contabil nu se simte bine, asa ca am preferat sa nu-l mai deranjez.
Pe scurt, am SAGA C, stiu sa introduc documentele primare, sa fac casa si jurnalul de banca, sa fac productia si consumurile, salariile. Ceea ce nu stiu sunt etapele care trebuie urmate pentru a putea ajunge sa generezi balanta. Mi-e greu sa o spun, dar sa stiti ca in facultate se invata orice, numai lucrul cu programul de conta nu.
Daca este cineva care lucreaza in acest program sau nu neaparat, va rog scrieti. Multumesc. :frusty:

Vezi postareaRominutza, la Jul 29 2008, 03:30 PM, a spus:

va salut pe toti si va urez succes in tot ceea ce faceti!!!!
Am initiat acest topic pentru ca ma aflu intr-o situatie dificila si am nevoie de ajutor. Am inceput, din aceasta luna, sa tin singura contabilitatea la propria firma, care se ocupa cu prelucrarea lemnului, iar vechiul contabil nu se simte bine, asa ca am preferat sa nu-l mai deranjez.
Pe scurt, am SAGA C, stiu sa introduc documentele primare, sa fac casa si jurnalul de banca, sa fac productia si consumurile, salariile. Ceea ce nu stiu sunt etapele care trebuie urmate pentru a putea ajunge sa generezi balanta. Mi-e greu sa o spun, dar sa stiti ca in facultate se invata orice, numai lucrul cu programul de conta nu.
Daca este cineva care lucreaza in acest program sau nu neaparat, va rog scrieti. Multumesc. :thumbup:
Mai ales vreau sa stiu cum e cu notele contabile, se genereaza singure? Eu cam ce-ar mai trebui sa adaug?

#434 irina petcu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 278 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 29 July 2008 - 02:37 PM

Iti dau acest link.

http://www.conta.ro/forum/index.php?showto...308&hl=saga
irina

#435 Tere

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 13 Postari:

Postat 13 August 2008 - 04:01 PM

dar nu merge linkul...spune ca e prea vechi sa ceva de genu

#436 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 17 August 2008 - 04:19 PM

Notele contabile se genereaza automat in urma validari documentelor introduse ( mai putin casa si banca care genereaza automat fara a fi nevoie de validare )

#437 milan

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 20 August 2008 - 01:12 PM

am si eu o nedumerire in saga c. am inceput sa lucrez in luna iulie in el. am preluat stocurile, dar cand le centralizeaza nu imi lasa preturile de intrare la produsele identice dar cu preturi diferite, imi face un pret mediu. ori eu nu vreau nicidecum asa ceva. cum pot face modificarea?
ar trebui sa creez pt fiecare pret (de ex deseu fier) cate un articol separat? si de ce nu imi centralizeaza toate intrarile cu acelasi pret?

#438 BIBI

Membru activ

• Validating
  • PipPipPip
  • 1336 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, legislatie

Postat 20 August 2008 - 01:38 PM

Vezi ce ai bifat atunci cand ai configurat societatea.

#439 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 20 August 2008 - 10:52 PM

Vedeti sa nu aveti descarcari de gestiune al aceluiasi reper cu diferenta mare de pret de intrare, fiindca doar atunci poate sa faca media , in rest sunt de acord cu colegul Bibi vedeti ce si cum ati configurat societatea ( mai ales partea de gestiune )

#440 stan georgiana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 08 September 2008 - 04:45 PM

buna ziua,

folosesc saga de o luna si ma confrunt cu o problema: am in balanta conturile 371.1 si 371.2. Contul 371.1 reprezinta marfa din magazin iar 371.2 e o vechitura cu care nu s-a mai lucrat de 2 luni. Eu cand doresc sa descarc gestiunea nu o face corect (am facut calculul si cu mana). Mentionez faptul ca firma e nepltitoare de TVA si la Configurare am pus cota 0 si la 19 si la 9 %. Gestiunea este global valorica asa ca am bifat sa-mi dezactiveze stocurile, iar evaluarea e la pret de vanzare fara tva. Poate s-a mai confruntat careva cu problema asta

Va multumesc

Similar Topics Collapse

326 useri citesc topicul

0 membri, 326 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL