Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
SALARIUL MINIM PE 2006 = 370 LEI ?? - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 16

Salt la continut

SALARIUL MINIM PE 2006 = 370 LEI ??

403 replies to this topic

#301 asproiun

Nou

• Members
  • Pip
  • 6 Postari:
  • Interests:economice

Postat 20 June 2006 - 11:04 AM

In MO partea a V nr.7/02.05.2006 a fost publicat un act aditional la ccm unic la nivel national nr.710/2006 din 03/04/2006 care prevede la art39 alin 3 urmatoarea modificare:
" Salariul de bazã minim brut negociat pentru un program complet de 170 ore ,in medie ,este de 370 RON ,adicã 2.18 RON/ pe orã începând cu data de 01.04.2006"
intrebarea este : o societate comerciala care are un magazin alimentar cu un singur angajat este obligata sã majoreze salariul in baza contractului colectiv daca nu are sindicat, nu este afiliata la confederatiile patronale , fãrã o hotãrâre de guvern ?

#302 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 20 June 2006 - 12:38 PM

dragule :) nici nu are x-ul cu pricina, are doar quote si edit. de aceea, ea nu si le poate sterge cu totul ci doar continutul , dar tre' sa lase macar un caracter in mesaj. asa aveam si noi inainte de fi moderatori, mai tii minte ?
cand se misca greu forumul se creeaza impresia ca nu se efectueaza comanda data. asta face sa se repete comanda...

i le sterg eu, ca de aia sunt "global moderator" = cu acces peste tot, nu ? :lol: :lol:

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 20 July 2009 - 10:27 PM

#303 arrinna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 20 June 2006 - 02:34 PM

am fost la casa de pensii si am intrebat care este salariul minim pt calculul cas in cazul concediului de sarcina; raspunsul 330 ron, mi-au aratat o adresa a casei nationale de pensii in care se specificau urmatoarele: sal minim 330ron si faptul ca acesta se modifica prin hotarare de guvern (ceea ce nu este cazul)
functionara mi-a mai spus ca firmelor care au facut adresa scrisa la itm, slicitand raspuns scris cu privire la valoarea salariului minim si baza legala pt modificarea ac la 370 ron le-au fost primite statele cu salarii de 330 ron, deci recunosc abuzul.
Asa ca daca nu vreti sa modificati salariile la 370 solutia este aceasta.

#304 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 20 June 2006 - 05:19 PM

arrinna a spus:

am fost la casa de pensii si am intrebat care este salariul minim pt calculul cas in cazul concediului de sarcina; raspunsul 330 ron, mi-au aratat o adresa a casei nationale de pensii in care se specificau urmatoarele: sal minim 330ron si faptul ca acesta se modifica prin hotarare de guvern (ceea ce nu este cazul)
functionara mi-a mai spus ca firmelor care au facut adresa scrisa la itm, slicitand raspuns scris cu privire la valoarea salariului minim si baza legala pt modificarea ac la 370 ron le-au fost primite statele cu salarii de 330 ron, deci recunosc abuzul.
Asa ca daca nu vreti sa modificati salariile la 370 solutia este aceasta.
ne-ai putea ajuta si pe noi cu un model de asemenea adresa catre itm?

#305 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 20 June 2006 - 08:12 PM

frantz eu aseara aveam la postu de mai sus X, acum nu mai am, de aceea am zis ca se poate, nu ziceam de nebun

#306 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 20 June 2006 - 10:25 PM

restul declaratiilor pt ce salariu le-ati depus, sau pe ce salariu le-ati facut?
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#307 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:

Postat 20 June 2006 - 10:49 PM

mony23 a spus:

restul declaratiilor pt ce salariu le-ati depus, sau pe ce salariu le-ati facut?
cel de pe stat

#308 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 20 June 2006 - 11:02 PM

m-ai lamurit :wink:
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

#309 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:

Postat 21 June 2006 - 01:17 AM

declaratiile se fac pe bza statului de plata inregistrat la ITM :wink:

#310 stan maria

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 65 Postari:

Postat 21 June 2006 - 09:43 AM

Cei de la somaj,cas si cass nu recunosc minimul de 370.
Am avut un concediu medical si am calculat 9.5% la 370.Mi-au respins declaratia si m-au pus sa modific calculul cu 330,iar la somaj,la subventii nu accepta 370.
maria

#311 ralsera

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 309 Postari:

Postat 21 June 2006 - 01:32 PM

cum ai calculat tu 9.5% la 370?
ca mie imi calculeaza automat la 330?
si statele le am tot cu 370?
m arefer la cas?
serafimescu

#312 utopium

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:
  • Interests:business, calculatoare

Postat 21 June 2006 - 01:43 PM

Cred ca ar trebui sa scrie fiecare cat e salariul minim brut la el in judet :) ca se pare ca difera de la un judet la altul. La Cluj-Napoca nu au primit decat cu 370, indiferent de numarul de angajati, si mai mult cer ca rectificative si pt aprilie

#313 mansour ana 34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 138 Postari:

Postat 21 June 2006 - 03:18 PM

Ia fiti atenti. Surpriza. Am angajat un somer pt care trebuie sa primesc pe luna mai, bani de la AMOFM. Am sunat azi la ei la somaj si mi-au spus ca imi platesc sal min pe economie pe luna mai: 330 ron.
Asa ca.....

Iar la ITM azi, nici macar nu s-au uitat pe state sa vada salariile. Nu va mai spun ce era acolo....uff.....sauna gratuita. Groaznic, e o adevarata umilinta sa mergi la ei. Oare pana cand?

#314 violetam

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 21 June 2006 - 06:54 PM

Am mai spus si pe la inceputul lunii ca sal minim e 330 RON la Braila.Astazi tot asa era.Cu afise cu tot.Am depus stat cu 330 si declaratii .
Se merge pe HG.

#315 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 21 June 2006 - 09:55 PM

pt. mansour ana 34
la ce sector ai reusit performanta asta?
te intreb pt ca maine ma duc si eu sa mai incerc o data. daca nu reusesc ma duc la posta. dau 2,5 lei/plic, dar scap de stres.

#316 stan maria

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 65 Postari:

Postat 22 June 2006 - 08:00 AM

Ralsera,cred ca nu ai schimbat in program sal.minim pe care il ia in calculul cas la concedii medicale.Trebuie sa existe in programul tau un fisier cu informatiile astea:sal min,mediu,deduceri......... .
Acolo trebuie sa modifici.
maria

#317 ctc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 76 Postari:

Postat 22 June 2006 - 11:00 AM

Pentru concedii medicale 9,5% se calculeaza la 330 RON. La fel si pentru conventiile de la somaj (someri peste 45 ani) salariul minim este 330RON (atat primesc inapoi de la ei).

#318 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 23 June 2006 - 12:53 AM

a iesit soarele?
cum straluceste!!!!! sau ...pana cand? :lol: :lol: :lol:

#319 nicole33

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1373 Postari:

Postat 23 June 2006 - 12:03 PM

mony23 a spus:

a iesit soarele?
cum straluceste!!!!! sau ...pana cand? :lol: :lol: :lol:
adica?

#320 Doina P

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1143 Postari:

Postat 23 June 2006 - 12:28 PM

Sigur ca straluceste ..chiar prea mult :x Chestia cu somajul nu are nici o relevanta... scria la lege ca acesta se va plati la 330 ,clar ,deci nu vad motivul de bucurie :?:

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL