Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
va rog sa-mi raspundeti si mie-cu multumiri - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

va rog sa-mi raspundeti si mie-cu multumiri

1 reply to this topic

#1 anaandreea

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 14 March 2006 - 09:06 PM

ma aflu in concediu ingrijire copil pana la 3 ani(copil cu handicap).copilul implineste 3 ani acum in martie.tot de acum cartea de munca a mea va fi la primarie(angajata ca asistent personal al copilului).in cazul in care acum as fi insarcinata la nasterea copilului voi beneficia de alta indemnizatie?sau acesti 3 ani in care cartea de munca a fost suspendata nu mi se vor lua in calcul?cineva mi-a zis ca acum se iau si acestia in calcul,cineva mi-a zis ca nu.as dori din suflet un raspuns sigur pe adresa de mail anamaria_manole2002@yahoo.com.cu mii de multumiri :?:

#2 Dan_Draghici

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 110 Postari:

Postat 31 March 2006 - 10:17 AM

Perioada se ia in calcul.Mi amult societatea este obligata sa va mai tina ca salariat inca 6 luni.Care vor constitui stagiu de cotizare.Daca intre timp intrati in concediul prenatal nu este nici o problema.Dupa ceil faceti si pe acela intrati in concediu pentru cerstere si ingrijire copil.

Draghici Dan

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL