Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inregistrare rovinieta auto - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

inregistrare rovinieta auto

3 replies to this topic

#1 ALINA BUBU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 189 Postari:

Postat 27 March 2006 - 12:23 PM

Cum inregistrez in contabilitate un bon fiscal emis de Petrom in val de 216,72 lei ( evident fara factura ) care reprezinta contravaloare rovinieta auto 2006 ? anul trecut s-a facut inregistrarea 635 4 = 401.03
Stiu ca exista un ordin care spune ca nu se pot inregistra cheltuieli pe baza bonului fiscal daca nu ai factura .
Am auzit tot felul de variante dar inca nu sunt lamurita care este inregistrarea contabila corecta ?

#2 marinic

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 254 Postari:

Postat 27 March 2006 - 12:27 PM

Stiu si eu de ordinul respectiv, dar inregistrez la fel. Pe cele mai multe e trecut nr. masinii nu mi se pare corect, sa nu o consider cheltuiala deductibila.
Eu fac asa inregistrarile 635 = 5311 rovinieta luna curenta
471 = 5311 rovinieta avans lunii urmatoare
E adevarat, ca pt autoutilitare valoarea rovinietei e mai mare de 1 mil, valoare maxima admisa fara factura, dar sper ca pana la sfarsitul anului sa se revina asupra acestui aspect. Mai astept si alte pareri.

#3 Ariana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 183 Postari:

Postat 27 March 2006 - 07:01 PM

si cu tva-ul ce facem? nu exista undeva un de se da factura pentru rovinieta?

#4 miu

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 27 March 2006 - 08:21 PM

ALINA BUBU a spus:

Cum inregistrez in contabilitate un bon fiscal emis de Petrom in val de 216,72 lei ( evident fara factura ) care reprezinta contravaloare rovinieta auto 2006 ? anul trecut s-a facut inregistrarea 635 4 = 401.03
Stiu ca exista un ordin care spune ca nu se pot inregistra cheltuieli pe baza bonului fiscal daca nu ai factura .
Am auzit tot felul de variante dar inca nu sunt lamurita care este inregistrarea contabila corecta ?

Eu fac urmatoarele inreg, cu specif ca aceste taxe nu sunt purtatoare de TVA si le achizit prin Posta
446.8=401
635=446.8
446.8-am facut analitic distinct pt ca ma interes. cat reprez anual chelt cu aceste taxe

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL