Eu am avut varianta 9 azi
La contraol mi s-a parut f. usor. Toata lumea era revoltata ca problemele nu au fost din materia prevazuta la examen.
Au dat telefoane intre ei ( supraveghetorii) si ne-au spus ca este din materie, ca un expert trebuie sa stie si ce inseamna un prejudiciu, etc.
La sfarsit am dezbatut cateva secunde cu profii' sau ce-or fi cei ce ne-au supravegheat, problemele de la control.
Sa vedeti surpriza: Noi am calculat ca la evaluare cu calcule si sume exacte.
Profu' ne-a zis ca trebuia sa facem ca un fel de raport - este legal sa se incaseze 10.000 lei TVA de la stat? DE ce ? Daca TVA - ul este din facturi cu drept de deducere sau fara drept de deducere, sau daca este din taxare inversa, si altele.
Cica trebuia sa specificam in termeni legali daca avea drept sau nu, si daca da, conform caror dispozitii legale.
Apoi la vanzarea din casare, daca avea dreptul sa vanda piesele de schimb, daca putea casa auto, si tot asa.
Iar la probl. c u terenul dat cu titlu gratuit, daca avea dreptul legal sa-l cedeze fara cost, dupa ce a dat 50 000 lei pe el. Si cica este prejudiciu ca l-a dat fara bani.
Si uite asa mai toti am dato-n bara.