dana_cz, la Sep 10 2007, 08:42 AM, a spus:
Nu te mai agitai 3 saptamani daca vezi ca ai facut de nota 1 sau de 10. Mai tremurai doar daca iti iesea o nota pe muchie. Dar ... deh ... Nu se poate, nu se poate...
eu ma nevoie doar de 6 la control ca sa iau examenul .... si unde te gandesti ca ma bazam pe control sa iau nota maxima ca sa pot sa scad la celelalte .... cineva spunea ca se puncteaza si tentativa ..... sper sa fie asa ...... am nevoie de 6 .....
dana_cz, la Sep 10 2007, 09:03 AM, a spus:
Aaa .. si inca ceva. Tot la control, ca vad ca asta roade pe mai multi. Spunea cineva ca ar fi spus comisia ca rezolvarile la control trebuiau sa arate ca un referat sau ca un proces-verbal de control. Sa explici pas cu pas operatiunile respective si sa indici ce e legal si ce nu, ce se putea face si ce nu indicand si temeiul legal.Un simplu calcul sau raspuns nu era suficient.Dar ei au cerut asa ceva? Ei au formulat acele subiecte de genul ... "care e prejudiciul?" ..."calculati". Nu scria nicaieri "argumentati indicand temeiul legal" (sau ceva similar).
asa e, si mai presusu de asta, indicarea temeiului legal face obiectul disciplinei de control ? pai atunci la drept ar fi trebuit sa indicam toata legea, nu numai articolul de lege .... e total absurd. Adica chiar daca la fiscalitate nu au fost probleme din carte, au fost CA IN CARTE, adica daca citeai problemele din carte puteai sa rezolvi ... pe cand la control ..... PUTEAI SA CITESTI PANA MUREAI CA TOT AIA ERA ..... si in plus, chiar toate problemele sa fie asa, astfel incat sa nu poti lua min 6 ???? E ABSURD .......