mihaser, la Sep 1 2007, 12:09 AM, a spus:
Pai mai gasesti pe aici rezolvari dupa 850, mai sunt si pe cursurile trimise .... mai era cineva pe aici pe forum care dorea problemele astea rezolvate toate ... eu cred ca nu le are nimeni, asa ca ..... incercam sa facem cat mai multe din ele. Oricum, ele par multe, dar am constatat ca multe se repeta, unele probleme au exact acelasi enunt cu cateva modificari.... e cazul prb 970 si 971 de la conta, de ex, se cere acelasi lucru, doar datele sunt f putin modificate .... eu zic ca nu e dracul chiar asa de negru nici la conta. Mai nasol ar fi sa nu dea prb din carte ....
Sincer, si mie mi s-a parut usoara evaluarea, sunt doar cateva formule de aplicat .... la audit nu prea sunt probleme.
La control financiar toate problemele sunt la fel. Grilele sunt mai grele dar daca te uiti de 2-3 ori pe ele, le poti memora f usor ... Voi mai invatati si altceva la control decat grilele si problemele astea ? Stateam si ma gandeam daca dau astia altceva decat e in carte .... ce fac ? ca doar nu ma apuc sa invat bibliografia de la control .... si e imposibil la control sa dea 2 prb macar din carte care sunt identice .....
Te asteptam mihaser cu evaluarea si auditul.