fratilor ... eu ma impusc ... neam de neamu meu nu a auzit de asa ceva .... alcoolul deductibil initial .....
eu cred ca la examen, daca voi avea din subiectele parcurse cu vederea evident !!!!, voi trece si mentiunea " conform curs sau cartii rosii" si "conform realitatii si practicii" .......
Nu cred ca merge, Anais, sa calculezi doar 16% ... pai ori il pui in venitul brut si calculezi toate cele ori nu, nu merge cu jumatate de masura ..... asta e clar. Gandeste si practic, cum il pui pe stat ???? nu mai da nici o corelatie, nimic.
Mai e o prb de tot rasul la fiscalitate : cica salariatul primeste venit net de 5 mil de la functia de baza si 600.000 de la o functie cu timp partial .... si se cere sa se cal imp pe sal. Distinsii domni de la CECCAR au facut in rezolvarea lor asa: la functia de baza 5 mil -deducerea ... etc. Si am ramas oripilata. Pai, asa se calculeaza VENITUL NET .... Ori noua ala ni se da in enunt ..... si ma luminex ce vor sa zica : 5 mil este de fapt VENIT NET BAZA DE CALCUL ..... si atunci de ce mai zic ca salariatul "primeste" un salariu de ... ????? Astia nu sunt normali, doar simplu "salariu net" nu ne spune nimic ..... Sunt vreo 3 salarii nete pe stat : venitul net impozabil, venit baza de calcul ....
Am ramas din nou fara cuvinte.
Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 08 September 2007 - 04:55 PM