florimanea, la Apr 5 2007, 01:53 PM, a spus:
Buna.Si eu sustin examenul in iunie... Claudia poti sa ma ajuti cu o indrumare....ideea e ca nu stiu de unde sa ma apuc ...mi-am luat cartea de 60 ron si alte carti de "teorie" ...mi se pare enorm de mult de invatat...tu cum ai procedat? intai ai rez grilele si apoi ai invatat teorie, sau intai teoria si apoi grilele...ca am vazut ca sunt multe intrebari de teorie pura ...la audit de ex mi se pare mult ... la deontologie iar e naspa...
Si inca ceva: la ex s-au dat grile si studii de caz (probleme sa zic asa) sau sinteza (de teorie)?
Pt mine ar fi super daca s-ar da studii de caz si grile ca teorie chioara nu inghit nici cu 1 kg de lamai
pupici
Buna,Flori, asa e, cam multa teorie, insa nu ar trebui sa te sperie.Am observat ca lucrezi in domeniul financiar contabil, lucru care te va ajuta enorm.Nu te speria, volumul de teorie este mare, insa tu urmareste codul fiscal, caci intrebarile sunt legate strict de el. In privinta problemelor, da s-au dat la fiecare disciplina cate 3 studii-caz, insa legate de intregistrari contabile sau intrebari despre drept,fiscalitate etc. Nu este greu, mai ales ca profesezi. Spor la munca si la invatat tuturor celor care sustin examenul anul acesta!

Nu este imposibil, dar nici usor, asa ca .......... mult noroc!