Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 33

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#641 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 05 September 2007 - 03:03 PM

si eu am intrebat o colega care a dat anul trecut...stiti ce mi-a zis???

"Mmm...din toata materia...."
La fel zicea ca nu mai stie...eu cred ca ne putem astepta la orice....si intradevar nu cred ca se axeaza pe ceva anume...singura chestie la care sper...este ca: crescand proportia de probleme cu 30% fata de anul trecut...in timp ce durata examenului este aceeasi....ar putea da probleme mai simplute....

Ana...incearca sa te calmezi...sa mai faci ce poti...si sa iei lucrurile ca atare...incearca sa speri ca iti va pica ce crezi ca stii mai bine.....sau...ceva la care sa poti sa scrii macar partial.... :notworthy: ...

#642 adima

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 05 September 2007 - 03:31 PM

Aveti idee la drept se dau situatii in care se afla societatile sau definifii?
Acum incerc sa invat la drept dar imi este imposibil sa redau definitii sau articole intregi.
Voi cum invatati la drept?
Se poate raspunde si scurt sau tb sa redau toata polologhia din articolele de lege?
Sincer vreau sa mai absorb informatia dar nu se mai poate.

Spor la invatat tuturor!

#643 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 05 September 2007 - 04:54 PM

eu de la buc de acum 2 ani am aflat ca totusi s-a putut "misca" prin sala .... eu una cred ca e mai bine sa nu fie grile, mai avem o sansa sa scriem ceva .... cineva apropiat mie care a dat anu asta examenul final la buc a zis ca au avut subiecte deschise cum avem noi acum si cu toate astea corectarea lucrarilor nu a durat decat o zi .... m-a incurajat ca nu e chiar asa, ca sunt interesati sa treaca cat mai multi .... si ca esentialul este SA SCRII CEVA LA FIECARE SUBIECT o formula, o chestie .... si sa abordezi toate subiectele cumva ... chiar daca esti pe aratura ... a zis ca conteaza ORICE

#644 mortici

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:01 PM

Eu am dat anul trecut , si am picat cu media generala 8.00, dar la o materie nu am luat decat 6, cateva sutimi sub 6.am facut contestatie si totusi nu s-a rezolvat nimic. Subiectele nu sunt ample, probleme de conta simple, ex.o reevaluare, calculul CA, etc, nu probleme stufoase.
Dar conteaza f.mult cu cine esti in jur si te poti ajuta.

#645 mimi_elena

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 49 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:10 PM

Vezi postareamortici, la Sep 5 2007, 06:01 PM, a spus:

Eu am dat anul trecut , si am picat cu media generala 8.00, dar la o materie nu am luat decat 6, cateva sutimi sub 6.am facut contestatie si totusi nu s-a rezolvat nimic. Subiectele nu sunt ample, probleme de conta simple, ex.o reevaluare, calculul CA, etc, nu probleme stufoase.
Dar conteaza f.mult cu cine esti in jur si te poti ajuta.

care a fost rata de promovare anul trecut?
au picat multi?

#646 florinav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:10 PM

salutare! vestile nu s bune..
10 grile +5 studii de caz la cele 6 materii (exceptand contabilitatea)
10 grile=2 puncte
5 studii=8 puncte

conta am inteles ca in loc de 10 are 20 grile,dar nu stiu cate studii de caz :laugh:

din cate cunostinte am si care dau acum pt experti..nici una nu sta prea stralucit la capitolul invatat.. :notworthy:
eu am parcurs majoritatea cam pe jumate, iar conta 100 pb/1.000 :pullhair: :smile: :laugh: :angry:
nu ma mai agit pt ca tot nu reusesc sa nvat mai repede

ps la pb 101+103 fiscalitate
rezolvarile postate au cum ca se calculeata tva nededuct la intreaga val a ch protocol
dc din 100 lei ch protocol, 80 sunt deductibili, pai atunci ce naiba cautam de calculam 100*19%
si nu cum ar fi normal, 20(protocol nedeductibil)*19% ...???????

bafta..!
mai e un pic, pan la marele nimic.. offfffffffffffffffffffffffffff

#647 mortici

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:15 PM

Cred ca din 900 de candidati c-am 250 , dar au fost persoane care au avut media gen.f. mare dar nu au reusit sa obtina la una dintre probe nota 6.00.

#648 florinav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:17 PM

eu am 3 cunoscuti care au dat anul trecut si aceeasi treaba,nu si amintesc nimiCCCCCCCCCCCCCC :notworthy:

#649 florinav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:44 PM

este undeva afisat ce se da sambata si ce duminica???
eu nu gasesc..

#650 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 05 September 2007 - 05:53 PM

Vezi postareaflorinav, la Sep 5 2007, 06:44 PM, a spus:

eu nu gasesc..
eu aici am citit ... http://www.ceccar.ro/?P=F224
Va urez multa bafta la toti !!!!!
Maria

#651 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 05 September 2007 - 06:16 PM

Anul trecut, mi-a spus o prietena, ca majoritatea grilelor au fost numai din carte, exeptie a facut fiscalitatea, care a avut alfel de grile... ponderea mai mare de subiecte a fost la contabilitate. la drept, audit, doctrine ... a incercat sa scrie la subiectele libere in mare, adica nu a dat raspunsurile exact ca la carte... Am fost curioasa cand le-a dat lor rezultatele, avand in vedere ca au avut 80% grile si 20 % subiecte libere... Cica 2 saptamani :biggrin: , adica noi vom primi rezultatele de Craciun ??? :notworthy:
Maria

#652 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 05 September 2007 - 06:20 PM

Vezi postareamortici, la Sep 5 2007, 06:15 PM, a spus:

Cred ca din 900 de candidati c-am 250 , dar au fost persoane care au avut media gen.f. mare dar nu au reusit sa obtina la una dintre probe nota 6.00.
La conta au fost ceva IAS-uri, IFRS-uri, alte dracovenii de astea ? la ce materie ai luat tu sub 6 ?

250 au luat sau 250 au picat ?

Welcome, prietena ta a luat examenul ?

Multumim de informatii, in sfarsit .... poate gasim pe cineva care si-a si notat subiectele de anul trecut .... nu poti sa iei foaia cu subiectele cand iesi ??? sau e ceva secret ???????????

#653 florinav

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 05 September 2007 - 06:39 PM

Vezi postareaWelcome, la Sep 5 2007, 06:53 PM, a spus:

Vezi postareaflorinav, la Sep 5 2007, 06:44 PM, a spus:

eu nu gasesc..
eu aici am citit ... http://www.ceccar.ro/?P=F224
Va urez multa bafta la toti !!!!!

multumesc!

#654 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 05 September 2007 - 08:12 PM

Si eu am intrebat 2 persoane si la fel, pauza totala, nu isi mai amintesc subiectele....am tot intrebat si pe forum si nu a primit raspunsuri....care sa fie misterul,??
DanielaZ

#655 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 05 September 2007 - 08:24 PM

Ptr ca le place sa se creada "deosebiti"... mai ales cei care au reusit sa ia examenul pe copiat sau cu ajutorul unor colegi ... Cand te vei intalni ei ei prin oct, nov si le vei spune ca ai luat examenul... sa vezi tu ce repede isi aduc aminte grilele, si toate rezolvarile la probleme... a!!! si la tine a fost mult mai usor , stai sa vezi ce greu a fost la ei !!! In fine, nu mai stiu nici ei rezolvarile, ca doar au fost copiate !!! DARRRR mai exista o categorie : poate si noi ne vom incadra in ea: CEI CARE AU LUAT ANUL TRECUT EXAMENUL, si eu au muncit tot ca noi, nopti intregi, iar acum de scarba nici macar nu mai intra pe acest subiect! nu cred ca vor sa mai auda .... Hai LA INVATAT CU NOI !!! ne-am plans destul !!!! Succes !!! :notworthy:
Maria

#656 moruraluca

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 99 Postari:

Postat 05 September 2007 - 08:48 PM

Bafta tuturor :) si nu fiti suparati pe cei care au dat anul trecut si nu isi mai amintesc subiectele. Eu am dat anul asta finalul si nu mai stiu ce subiecte am avut :notworthy: Cat despre foi cu care sa pleci din examen, doar daca le scrii pe o foaie de a ta, ca altfel, toate hartiile ( subiecte, ciorne date de ei, lucrare) ti le opresc la iesire.
Inca o data succes.

#657 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 05 September 2007 - 10:17 PM

Vezi postareaflorinav, la Sep 5 2007, 06:10 PM, a spus:

salutare! vestile nu s bune..
10 grile +5 studii de caz la cele 6 materii (exceptand contabilitatea)
10 grile=2 puncte
5 studii=8 puncte

conta am inteles ca in loc de 10 are 20 grile,dar nu stiu cate studii de caz :laugh:

din cate cunostinte am si care dau acum pt experti..nici una nu sta prea stralucit la capitolul invatat.. :notworthy:
eu am parcurs majoritatea cam pe jumate, iar conta 100 pb/1.000 :pullhair: :smile: :laugh: :angry:
nu ma mai agit pt ca tot nu reusesc sa nvat mai repede

ps la pb 101+103 fiscalitate
rezolvarile postate au cum ca se calculeata tva nededuct la intreaga val a ch protocol
dc din 100 lei ch protocol, 80 sunt deductibili, pai atunci ce naiba cautam de calculam 100*19%
si nu cum ar fi normal, 20(protocol nedeductibil)*19% ...???????

bafta..!
mai e un pic, pan la marele nimic.. offfffffffffffffffffffffffffff
si ce materii dam pe zile ? de unde aflam varianta oficiala ????

#658 alexx

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Postat 05 September 2007 - 11:04 PM

pentru sambata 8 sept 2007 se va sustine conta, fiscalitate si drept, iar duminica audit, evaluare, control si expertiza. Bafta tuturor.

#659 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 05 September 2007 - 11:13 PM

se pare ca unii din cei care au dat anul trecut si-au amintit ceva, ceva si au postat cateva din subiectele date in 2006: http://www.conta.ro/...&st=40&start=40

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 08 September 2007 - 06:44 PM

#660 mony23

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1239 Postari:
Postat 06 September 2007 - 12:03 AM

Florina! cine ti-a spus despre acesta varianta de subiecte?
Am invatat ca succesul se masoara nu atat prin pozitia pe care cineva a castigat-o in viata cat prin obstacolele pe care el le-a depasit incercand sa invinga.

Similar Topics Collapse

66 useri citesc topicul

0 membri, 66 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL