Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
2007 - examen expert contabil - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 34

Salt la continut

2007 - examen expert contabil

691 replies to this topic

#661 davideg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 42 Postari:

Postat 06 September 2007 - 01:07 AM

la un moment dat, dl.Toma a zis ca se gandesc sa introd.in subiect intre 3 si 5 studii de caz,doamne fereste!Mai bine 10 mai marunte decat 3 de cate 2.5 puncte.E riscant asa.Eu personal,ma astept la mari surprize,pt.ca de la inceput totul a fost o nebuloasa...Bucurosi le-om duce toate...
Cica se da si un punct din oficiu!!!Din oficiul cui?! :notworthy:

#662 acciza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 70 Postari:

Postat 06 September 2007 - 09:39 AM

Vezi postareadavideg, la Sep 6 2007, 02:07 AM, a spus:

la un moment dat, dl.Toma a zis ca se gandesc sa introd.in subiect intre 3 si 5 studii de caz,doamne fereste!Mai bine 10 mai marunte decat 3 de cate 2.5 puncte.E riscant asa.Eu personal,ma astept la mari surprize,pt.ca de la inceput totul a fost o nebuloasa...Bucurosi le-om duce toate...
Cica se da si un punct din oficiu!!!Din oficiul cui?! :notworthy:
Daca tot ne dau un punct din oficiu, ne-or da si planul contabil ? De asta ce stiti ?

#663 busu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 06 September 2007 - 10:20 AM

Salutare , voiam sa va intreb daca pana la urma aveti idee ce structura vor avea subiectele? Eu nu am fost la cursuri si ma gandeam poate au spus profesorii pe acolo: cate grile , cate probleme, pot sa fie si probleme din grile dar fara sa mai afiseze raspunsurile etc?

#664 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 06 September 2007 - 12:09 PM

Cica se da si un punct din oficiu!!!Din oficiul cui?! :pullhair:
avem 1 punct din oficiu sambata si unu duminica ???? :notworthy: deja o luam razna ..... :cool:

#665 Roxanee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 104 Postari:

Postat 06 September 2007 - 12:32 PM

Daca erau mai multe grile dadeam cu banul..................asa n-am decat sa beau cafeaua mai de dimineata poate se arata ceva.............asta daca se poate ghici si in cafea fara cofeina............
Bafta :notworthy:

#666 davideg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 42 Postari:

Postat 06 September 2007 - 12:55 PM

am gasit intre timp notita(mi-am notat)a zis dl.Toma:intre 3 si 6 studii de caz si 10 grile si un punct din oficiu la tot examenu,normal

#667 davideg

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 42 Postari:

Postat 06 September 2007 - 12:56 PM

Vezi postareabusu, la Sep 6 2007, 11:20 AM, a spus:

Salutare , voiam sa va intreb daca pana la urma aveti idee ce structura vor avea subiectele? Eu nu am fost la cursuri si ma gandeam poate au spus profesorii pe acolo: cate grile , cate probleme, pot sa fie si probleme din grile dar fara sa mai afiseze raspunsurile etc?
intre 3-6 studii de caz si 10 grile,asa s-a spus la cursuri.a!si un punct din oficiu,cica

#668 iustina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 06 September 2007 - 02:48 PM

stie cineva care a fost gradul de promovabilitate la examenele din anii trecuti? sa pot sa ma intristez si mai tare... :notworthy:

#669 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 06 September 2007 - 03:04 PM

Vezi postareamihavesa, la Sep 6 2007, 01:09 PM, a spus:

Cica se da si un punct din oficiu!!!Din oficiul cui?! :smile:
avem 1 punct din oficiu sambata si unu duminica ???? :pullhair: deja o luam razna ..... :cool:
SUPERRR TARE !!!! Chiar ca am luat-o razna :notworthy: eventual sa ne dea cate un punct din oficiu fiecarei materii in parte !
sper sa nu ne dea probelemele cele mai complexe din carte... Cu cat inaintez in materie, am impresia ca nu mai stiu nici regulile de functionare a contului ... :laugh:
Maria

#670 IOANA_VOICU

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 06 September 2007 - 03:14 PM

oare ne lasa cu planul de conturi ? :notworthy:
IOANA_V

#671 Sfetcu Ioana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 06 September 2007 - 03:47 PM

din cate stiu se pare ca structura cva fi aceasta:conta 10 grile 5 studii de caz ponderea 20% grile 80% studiile de caz la celelalte cate 5 grile si 5 studii de caz bafta
lucrarea se va da pe un tip de caiet special care va contine si planul de conturi

Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 08 September 2007 - 06:45 PM

#672 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 07 September 2007 - 04:46 PM

Iata, aproape s-a scurs timpul de invatat.
Succes tuturor la examenele de maine si poimaine!

#673 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 07 September 2007 - 05:53 PM

subscriu! multa, multa bafta si sper sa nu pice nimeni! SUCCCEEESSSS!!!!!!!!!!!!!!

#674 iuliana1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:05 PM

Si eu dores BAFTA tuturor.Cu siguranta nu va fi usor,dar ne vom uni fortele si vom reusi cu totii .

#675 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:20 PM

Stiti cumva cam in cat timp se vor afisa rezultatele examenului?
Viata este suma tuturor alegerilor tale

#676 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:45 PM

Vezi postareadana_cz, la Sep 7 2007, 07:20 PM, a spus:

Stiti cumva cam in cat timp se vor afisa rezultatele examenului?

:biggrin: hm... daca anul trecut au durat 2 saptamani ptr 80% grile si 20% analiza .... anul acesta sigurrrrr de craciun :notworthy:
Maria

#677 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:52 PM

Ba sa faca bine sa le dea mai repede, ca vreau sa am un Craciun fericit ! :notworthy:
Viata este suma tuturor alegerilor tale

#678 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:54 PM

Vezi postareadana_cz, la Sep 7 2007, 07:52 PM, a spus:

Ba sa faca bine sa le dea mai repede, ca vreau sa am un Craciun fericit ! :notworthy:

Momentan iti pot ura doar un week end cu multa bafta, fara emotii si sa ai parte numai de subiecte "cunoscute" alea... cele mai citite !!!!!! tie si tuturor celor care au fost pe acest forum !
Maria

#679 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:58 PM

"sper sa nu ne dea probelemele cele mai complexe din carte... Cu cat inaintez in materie, am impresia ca nu mai stiu nici regulile de functionare a contului ... "

si eu am aceeasi impresie,iarasi nu stiu fluxul de trezorerie calcul indirect, sau ds si da , sau fuziuni prin absorbtie,.............:pullhair: partea buna este ca nu sunt singura,dar ce facem daca in loc de probleme se da teorie unde chiar trebuie sa stii sa scrii ceva,la drept, la expertiza unde sper ca maine sa citesc ceva ptr poimine daca la probleme se puncteaza orice rezolvare sau pasi in rezolvare chiar daca rezultatul nu este corect la teorie chiar trebuie sa scrii ceva ca sa poti fi punctat :notworthy:
Tatiana Teodorescu

#680 mimi_elena

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 49 Postari:

Postat 07 September 2007 - 06:59 PM

raspunsurile la examen se dau pe 01. octombrie. scrie pe site-ul ceccar.

Similar Topics Collapse

73 useri citesc topicul

0 membri, 73 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL