sunt printre cei zece fericiti care au fost admisi in urma contestatiilor de la filiala bucuresti. sincer cazusem din pricina unui 5.83 la expertiza pentru ca la celelalte materii am obtinut note peste 8 si chiar peste 9 la conta si fiscalitate.eu am fost luni de dimineata si mi-am depus contestatia personal la filiala si am sfatuit pe forum si pe ceilalti sa o faca atunci cand toata lumea se panica ca nu functioneaza faxul sau ca nu se pot depune contestatiile.am vazut ca se vorbeste in continuare de manarii sau cum s-au declarat cei admisi dand cu banul. eu am observat... cel putin la bucuresti, ca o singura persoana din cele admise avea media sub opt, i s-au acordat 40 de sutimi la nota la expertiza in rest toti aveau medii peste opt si nu s-au acordat mai mult de 0.5 puncte si asta doar la o materie, nu era nimeni care sa fi cazut la doua.poate s-au mai avut in vedere si alte criterii in stabilirea rezultatelor care nu au tinut neaparat de examinare cum ar fi specializarea, vechimea in munca, notele la licenta... nu stiu astea sunt pur speculatii de ale mele. sincer eu cand asteptam rezultatele nu ma asteptam sa pic mai ales ca facusem si la punctele de judecata. este drept ca am scris cam amestecat materiile in caiet si poate nu au vazut toate rezolvarile la inceput, tot ce stiu este ca m-au declarat admisa in urma contestatiei fara nici o "interventie" sau mai situ eu ce pila. in ceea ce ii priveste pe ceilalti nu pot sa zic nimic, desi inclin sa cred ca cine ar fi avut pile si le-ar fi folosit inainte nu mai trecea prin emotiile ulterioare, afla el subiectele sau mai stiu eu ce facea. eu personal nu cred ca nu meritam sa intru chiar si dupa contestatie, pentru ca stiu cat mi-am tocit nervii invatand tone de materiale pe caldurile alea ucigatoare, nu am dormit noptile, m-am stresat prea mult cu toate ca au fost multi care mi-au spus sa nu ma mai stresez atata si cand am vazut ca am picat dupa toate astea... mi-a cazut fata. ii felicit pe toti cei care au fost admisi, in ceea ce ii priveste pe cei picati stiu ca acest examen le-a lasat un gust amar, dar daca considera ca merita sa mai incerece la anul sa o faca pentru ca pana la urma nu trebuie sa se razbune pe ei insisi. eu cred ca cei care au sustinut acest examen au crezut ca merita sa il sustina. nu trebuie sa renunte doar pentru ca cei de la ceccar schimba regulile jocului dupa bunul lor plac, sau ca ne iau taxe tot asa.stiu persoane care au stampila de expert si se uita la ea... ca tot nu le foloseste la ceva. in definitv nu e un capat de tara pentru ca nu ai promovat acest examen...este dureros dar nu e sfrasitul lumii.