Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 13

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#241 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:
  • Interests:bucuria, excursii conrta...

Postat 27 July 2006 - 08:12 AM

Vezi postareatat., la Jul 26 2006, 08:38 PM, a spus:

Nu stiu de soarta dosarelor,si eu mi-am pus problema,le-am trimis un e-mail,la care probabil ca imi vor raspunde la sfintul asteapta.O sa dau si eu telefon zilele astea.
Cat priveste rezolvarea contestatiilor :s-au acordat si 0.30 chiar mai mult "picatilor "la contabilitate,s-a mai acordat cite ceva la audit ,si cite ceva la evaluare(si 0.50 am vazut acordat)
Criteriul de acordare probabil au scris ceva mai mult si in plus care a scapat primei notari!Deh ce sa-i faci , :excl:
S-a acordat si 1,70 la conta la cineva de la ARAD, or is ei foarte "atenti" la corectat ori ii acela copilul cuiva...
veroniki

#242 arafina

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 27 July 2006 - 03:44 PM

sunt printre cei zece fericiti care au fost admisi in urma contestatiilor de la filiala bucuresti. sincer cazusem din pricina unui 5.83 la expertiza pentru ca la celelalte materii am obtinut note peste 8 si chiar peste 9 la conta si fiscalitate.eu am fost luni de dimineata si mi-am depus contestatia personal la filiala si am sfatuit pe forum si pe ceilalti sa o faca atunci cand toata lumea se panica ca nu functioneaza faxul sau ca nu se pot depune contestatiile.am vazut ca se vorbeste in continuare de manarii sau cum s-au declarat cei admisi dand cu banul. eu am observat... cel putin la bucuresti, ca o singura persoana din cele admise avea media sub opt, i s-au acordat 40 de sutimi la nota la expertiza in rest toti aveau medii peste opt si nu s-au acordat mai mult de 0.5 puncte si asta doar la o materie, nu era nimeni care sa fi cazut la doua.poate s-au mai avut in vedere si alte criterii in stabilirea rezultatelor care nu au tinut neaparat de examinare cum ar fi specializarea, vechimea in munca, notele la licenta... nu stiu astea sunt pur speculatii de ale mele. sincer eu cand asteptam rezultatele nu ma asteptam sa pic mai ales ca facusem si la punctele de judecata. este drept ca am scris cam amestecat materiile in caiet si poate nu au vazut toate rezolvarile la inceput, tot ce stiu este ca m-au declarat admisa in urma contestatiei fara nici o "interventie" sau mai situ eu ce pila. in ceea ce ii priveste pe ceilalti nu pot sa zic nimic, desi inclin sa cred ca cine ar fi avut pile si le-ar fi folosit inainte nu mai trecea prin emotiile ulterioare, afla el subiectele sau mai stiu eu ce facea. eu personal nu cred ca nu meritam sa intru chiar si dupa contestatie, pentru ca stiu cat mi-am tocit nervii invatand tone de materiale pe caldurile alea ucigatoare, nu am dormit noptile, m-am stresat prea mult cu toate ca au fost multi care mi-au spus sa nu ma mai stresez atata si cand am vazut ca am picat dupa toate astea... mi-a cazut fata. ii felicit pe toti cei care au fost admisi, in ceea ce ii priveste pe cei picati stiu ca acest examen le-a lasat un gust amar, dar daca considera ca merita sa mai incerece la anul sa o faca pentru ca pana la urma nu trebuie sa se razbune pe ei insisi. eu cred ca cei care au sustinut acest examen au crezut ca merita sa il sustina. nu trebuie sa renunte doar pentru ca cei de la ceccar schimba regulile jocului dupa bunul lor plac, sau ca ne iau taxe tot asa.stiu persoane care au stampila de expert si se uita la ea... ca tot nu le foloseste la ceva. in definitv nu e un capat de tara pentru ca nu ai promovat acest examen...este dureros dar nu e sfrasitul lumii.

#243 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 28 July 2006 - 08:05 AM

draga arafina, eu nu am zis ca ar fifost cu pile, dar daca i-au dat copilului 1,30 gandeste-te cat de bine au corectat lucrarile

si chiar nici nu vreau sa fac parte dintr-o asa organizatie, dar poate cei noi o sa schimbe ceva pe acolo.

si sa sti ca eu am fost luni cu cererea si nu mi-au primit-o, tu ai fost fericita, dar nu poti vb in general, ca situatia a fost cu totul alta
veroniki

#244 Topo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 54 Postari:
  • Interests:...tot

Postat 28 July 2006 - 09:15 AM

Eu personal multumesc de incurajari Arafina, desi am ramas cu un gust tare amar dupa examenul asta. Am cazut la diferenta de 50 de sutimi si culmea, la Control Financiar unde chiar nu ma asteptam (oi fii facut ceva boacane la grile), dar ce sa zica un prieten din Oradea la care i-au lipsit 0,08? Asta chiar mi se pare bataie de joc, no offense. Era un examen de ACCES, nu definitiv, ca sa nu mi sea uda vorbe am vazut 'loaze' care au luat examenu. Ei, a trecut si n-are rost sa ma mai enervez, dar... urate rezultate!... la fel ca si criteriile de testare...

#245 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 28 July 2006 - 10:05 AM

Ai dreptate Topo, nervi nu merita chiar deloc, dar nici sa te lasi batjocorit si la cheremul lor, poate toate astea nici n-au fost cu intentie ci din prostie dar totusi la o asa organizatie ar trebui sa fie mai normali
veroniki

#246 veroniki

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 44 Postari:

Postat 28 July 2006 - 12:12 PM

daca vrea cineva sa faca plangeri in legaturacu CECCAR romania poate sa scrie la IFAC pe adresa julissaguevara@ifac.org
la ministerul finantelor pe adresa publicinfo@mfinante.gv.ro
veroniki

#247 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 29 July 2006 - 07:48 AM

Am scris un mesaj ,dar mi-a" cazut netul "asa ca s-a pierdut ,nu-l mai scriu din nou,dar ideea era urmatoarea!

Sa nu ne mai amarim atita cu examenul asta picat pentru o materie si ptr 0...sutimi!
La anul sigur vom vrea sa-l dam din nou si sa intram in acest ceccar ,deocamdata singura organizatie profesionala ,pe contabilitate.

organizarea examenului la bucuresti a fost buna ,eu nu am nimic de comentat! nu am picat examenul datorita organizarii ci ptr ca trebuia sa scriu ceva mai mult la drept!
Tatiana Teodorescu

#248 violeta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:
  • Interests:modificari a tva in noul cod fiscal

Postat 29 July 2006 - 10:09 AM

stie cineva acum dupa ce am luat acest examen ce se intampla? am inteles ca vom primii o scrisoare de la ceccar... a primit cineva asa ceva?
violet

#249 nicole_chriss.idea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 29 July 2006 - 10:40 AM

Vezi postareavioleta, la Jul 29 2006, 11:09 AM, a spus:

stie cineva acum dupa ce am luat acest examen ce se intampla? am inteles ca vom primii o scrisoare de la ceccar... a primit cineva asa ceva?

Am primit o scrisoare de la Ceccar prin care ma anuntau ca trebuie sa ma prezint urgent in Floreasca pt. a ma inscrie la stagiu. Si acolo...surpriza .. inscrierile se fac incepand cu 14 august 2006. :angry:

#250 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 29 July 2006 - 11:17 AM

Vezi postareanicole_chriss.idea, la Jul 29 2006, 11:40 AM, a spus:

Vezi postareavioleta, la Jul 29 2006, 11:09 AM, a spus:

Am primit o scrisoare de la Ceccar prin care ma anuntau ca trebuie sa ma prezint urgent in Floreasca pt. a ma inscrie la stagiu. Si acolo...surpriza .. inscrierile se fac incepand cu 14 august 2006. :angry:

Va felicit pe toti cei care ati luat examenul,si care incepeti stagiul de pregatire! :P

Sa ne spuneti si noua ce faceti in perioada stagiului sau la ce va pregatiti,sau ce cursuri urmati,asteptam informatii :blush: :P :rolleyes:
Tatiana Teodorescu

#251 katy_blast

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 31 July 2006 - 08:02 AM

Pana sa va inscrieti mai este un hop...Trebuie sa gasiti un tutore de stagiu
-daca nu cumva va poate baga in sistemul colectiv, care din cate am inteles
e un pic mai dificil ulterior..Ar fi 3 pasi:
1.Tutorele sa fie pe lista CECCAR (daca n-ati cerut lista asta aveti toate
sansele sa cheltuiti timp,pile si ...benzina- of course, degeaba)
2.Daca e pe lista atunci trebuie sa aiba si un suflet cald si sa va primeasca
ca un parinte (daca-l gasiti pe unu ca asta sa-mi spuneti si mie -in genere
cand aud de stagiari fug ...ca cica-s neseriosi, ca nu-si depun lucrarile
la timp etc...)
3.Daca intr-un final va semneaza hartia ca va ia ca stagiari atunci trebuie
sa fugiti repede la CECCAR pentru ca daca nu va incadrati in 2 saptamani
(indiferent ca ati primit sau nu scrisorica de la CECCAR) riscati sa pierdeti
examenul -cool nu? :ph34r:

#252 Iulya

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 14 August 2006 - 12:57 PM

Eu am sunat acum la CECCAR Bucuresti si mi s-a spus sa ma prezint cu 150 Ron pana pe 1 septembrie intre orele 8 si 15. Daca nu ai tutore de stagiu poti opta pt stagiu colectiv.

#253 dogy

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 14 August 2006 - 02:04 PM

Eu am fost de saptamana trecuta la Ceccar si m-am inscris la stagiu colectiv. Pentru asta am platit 136ron. Pe chitanta scrie asa: 45 -taxa inscrieire la stagiu
55-taxa stagiu colectiv
36-ias 11 si 18 (pe care le-am si primit...obligatoriu)

#254 violeta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:
  • Interests:modificari a tva in noul cod fiscal

Postat 14 August 2006 - 02:09 PM

La C-ta ca la nimeni. Am primit o scrisoare de la ei cu care m-am inscris pentru stagiul in colectiv. Nu s-a perceput inca nicio taxa. Asteptam din nou o scrisoare in care ni se va spune ce lucrari vom avea de facut si probabil atunci ni se va lua si taxe.
violet

#255 nicole_chriss.idea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 14 August 2006 - 07:42 PM

Eu am sunat azi la Ceccar Floreasca si am vorbit cu d-nul Ionita care mi-a spus ca taxa de inscriere la stagiu individual este de 50 RON (taxa care se percepe in fiecare an de stagiu).
S-a inscris cineva la stagiu individual in Bucuresti?
Ce taxa ati platit?

#256 danielacelesta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 49 Postari:
  • Interests:LITERATURA

Postat 22 August 2006 - 11:57 AM

Vezi postareanicole_chriss.idea, la Aug 14 2006, 08:42 PM, a spus:

Eu am sunat azi la Ceccar Floreasca si am vorbit cu d-nul Ionita care mi-a spus ca taxa de inscriere la stagiu individual este de 50 RON (taxa care se percepe in fiecare an de stagiu).
S-a inscris cineva la stagiu individual in Bucuresti?
Ce taxa ati platit?
M-AM INSCRIS EU.AM PLATIT 50 RON.
DANIELA CELESTA

#257 claudiaionela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 319 Postari:

Postat 23 August 2006 - 11:51 AM

La Pitesti inscrierile au inceput, insa mi-au spus sa vin dupa 1 septembrie cu 150 RON, pentru a ma inscrie.

#258 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 September 2007 - 02:49 PM

Buna ziua
ma adresez celor care au dat examenul de acces anul trecut, in 2006 . Ma intereseaza si pe mine cum a fost examenul, mai ales in bucuresti, daca aveti cumva si subiectele ... sau macar in mare ce s-a intamplat, grile, probleme de judecata ... de fapt, tot topicul deschis pt 2007 asteapta ceva informatii despre examenul de anul trecut ......

Multumim mult pt orice informatie.

#259 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 01 September 2007 - 06:30 PM

mihavesa! intra in e-mailul de la yahoo in CURSURIPREGATIRE cu parola CECCARBUC si acolo gasesti ce s-a dat in 2006 !

#260 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 01 September 2007 - 07:02 PM

Vezi postareaoana34, la Sep 1 2007, 07:30 PM, a spus:

mihavesa! intra in e-mailul de la yahoo in CURSURIPREGATIRE cu parola CECCARBUC si acolo gasesti ce s-a dat in 2006 !
Am incercat sa-l atasez aici fisierul cu testele din 2006 dar zice ca e prea mare si nu-l incarca! Sau nu stiu eu cum? Doar am dat pe browse si nu vrea sa plece!

Fisiere atasate

Similar Topics Collapse

61 useri citesc topicul

0 membri, 61 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL