Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Dupa examen 2006 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 14

Salt la continut

Dupa examen 2006

283 replies to this topic

#261 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 01 September 2007 - 08:52 PM

Cel mai bine intrati pe e-mailul de pe yahoo; acolo veti gasi si teste din 2005 cu rezolvari si sunt mult mai multe!

#262 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 September 2007 - 09:06 PM

Vezi postareaoana34, la Sep 1 2007, 09:52 PM, a spus:

Cel mai bine intrati pe e-mailul de pe yahoo; acolo veti gasi si teste din 2005 cu rezolvari si sunt mult mai multe!

de ce toate variantele de subiecte contin doar studiile de caz de la conta si doctrina ? restul au fost grile sau cum ?
oricum, mii de multumiri

#263 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 01 September 2007 - 10:20 PM

Asa am zis si eu: ca sunt de la conta si doctrina! dar sunt si de la evaluare cu ANC si fluxuri monetare! Tinand cont ca noi suntem primul an cu 80% studii de caz, se pare ca n-o sa avem de unde face rost de studii ce s-au dat anii trecuti, dandu-se multe grile!

#264 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 September 2007 - 10:37 PM

Vezi postareaoana34, la Sep 1 2007, 11:20 PM, a spus:

Asa am zis si eu: ca sunt de la conta si doctrina! dar sunt si de la evaluare cu ANC si fluxuri monetare! Tinand cont ca noi suntem primul an cu 80% studii de caz, se pare ca n-o sa avem de unde face rost de studii ce s-au dat anii trecuti, dandu-se multe grile!
da, am vazut, dar restul ..... ??? eu as fi auzit ca s-a dat 50% probleme si 50% studii de caz ....

#265 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 01 September 2007 - 11:22 PM

Vezi postareamihavesa, la Sep 1 2007, 10:06 PM, a spus:

de ce toate variantele de subiecte contin doar studiile de caz de la conta si doctrina ? restul au fost grile sau cum ?
oricum, mii de multumiri
Miha, acelea de care spui tu sunt subiecte date la examenul de aptitudini nu la acces.
Viata este suma tuturor alegerilor tale

#266 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 02 September 2007 - 08:55 AM

Vezi postareadana_cz, la Sep 2 2007, 12:22 AM, a spus:

Vezi postareamihavesa, la Sep 1 2007, 10:06 PM, a spus:

oricum, mii de multumiri
Miha, acelea de care spui tu sunt subiecte date la examenul de aptitudini nu la acces.
da ??? dar teoria este aceiasi .............

#267 AnAbEllA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 109 Postari:

Postat 02 September 2007 - 12:09 PM

asa e, teoria este aceeasi, cel putin la doctrine nu se schimba nimic intre aptitudini si acces...materia este aceeasi

#268 AnAbEllA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 109 Postari:

Postat 02 September 2007 - 12:16 PM

ma gandesc cu disperare ca aici pe forum oamenii isi faceau probleme anul trecut, cand totusi ponderea era "jumi-juma", deci daca faceai grilele si inca putin la studii si teorie, erai asigurat; dar anul asta cu 80/20 ???? si cu mult mai multe subiecte decat anul trecut ( la conta vreo 300 studii in plus, la fiscalitate nu stiu cate, etc) ce ne facem??? dispare orice urma de optimism din mintea mea....am invatat citit de nu mai pot nici sa ma uit pe-o carte, mai am un pic si orbesc, am lasat totul balta vreme de o luna si totusi am impresia ca nu stiu nici 30% din cat ar trebui....nu stiu ce sa spun, decat "cu Dumnezeu inainte". Bafta tuturor!

#269 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 02 September 2007 - 12:50 PM

Vezi postareaAnAbEllA, la Sep 2 2007, 01:16 PM, a spus:

ma gandesc cu disperare ca aici pe forum oamenii isi faceau probleme anul trecut, cand totusi ponderea era "jumi-juma", deci daca faceai grilele si inca putin la studii si teorie, erai asigurat; dar anul asta cu 80/20 ???? si cu mult mai multe subiecte decat anul trecut ( la conta vreo 300 studii in plus, la fiscalitate nu stiu cate, etc) ce ne facem??? dispare orice urma de optimism din mintea mea....am invatat citit de nu mai pot nici sa ma uit pe-o carte, mai am un pic si orbesc, am lasat totul balta vreme de o luna si totusi am impresia ca nu stiu nici 30% din cat ar trebui....nu stiu ce sa spun, decat "cu Dumnezeu inainte". Bafta tuturor!
ei, nu e dracul chiar asa negru .... la control exista un singur tip de problema, la audit 3 tipuri de prb, doctrina-teorie si evaluare cateva formule. cele 3 materii din prima zi ridica probleme.... si nu mai citi atat, invata doar teoria citind prb din carte... nu e timp de toceala... trebuie sa scriem ceva la fiecare materie ...........

#270 AnAbEllA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 109 Postari:

Postat 02 September 2007 - 03:07 PM

ai dreptate, probabil ca ma lasa nervii...multumesc de incurajare....

#271 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 02 September 2007 - 06:43 PM

Tocmai ma contraziceam cu cineva privind durata examenului si avem nevoie de un ... mediator :pullhair:
Deci, cine stie cat dureaza examenul de sambata, de exemplu
- 3 ore sau
- 3 materii x 3 ore :notworthy:

Aceasta postare a fost editata de dana_cz: 02 September 2007 - 06:44 PM

#272 BARBULESCU AMALIA

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 02 September 2007 - 07:11 PM

Vezi postareadana_cz, la Sep 2 2007, 07:43 PM, a spus:

Tocmai ma contraziceam cu cineva privind durata examenului si avem nevoie de un ... mediator :pullhair:
Deci, cine stie cat dureaza examenul de sambata, de exemplu
- 3 ore sau
- 3 materii x 3 ore :notworthy:

La Ploiesti ni s-a spus ca o sa dureze cate 3 ore examenul in fiecare zi, si sambata si duminica, deci eu nu cred ca varianta cu cate 20 de probleme si grile pt fiecare materie e fondata, pentru ca nu e destul timp sa le gandim macar. Asa am mai citit aici pe forum. In ceea ce priveste numarul de probleme si grile ni s-a spus ca nu e hotarat si ne-au incurajat ca nu o sa fie chiar atat de greu, ca nu or sa fie probleme care sa necesite timp de gandire mare si sa fie complicate.
In fine o sa vedem. Bafta la toata lumea!!!!!
AMALIA BARBULESCU

#273 oana34

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 02 September 2007 - 07:20 PM

Eu am auzit ca vor da cate 10 probleme la conta si cate 5 la restul materiilor! Nu se stie de numarul grilelor! Dar ca va tine 3 ore sambata si 3 ore duminica nu cate 3x3 ca vom iesi tahui de cap ! Si asa vom iesi ametiti! :))

#274 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 02 September 2007 - 07:24 PM

Multumesc, Amalia, pentru confirmare. Asa stiam si eu.Numai la gandul sa stai 9 / 12 ore in examen, aruncam cartile si plecam in concediu ! :biggrin: Cat despre numarul subiectelor, e clar ca nu sunt decat 2 variante:1. putine, dar grele / lungi2. multe (care vor acoperi insa mai mult din materie) dar scurte.A doua varianta mi se pare si mie mai rezonabila pentru un examen de acces. Isi pot face o imagine de ansamblu despre cunostintele tale generale, despre cum gandesti, etc. Ca de aprofundat, ai tot timpul 3 ani ...

Vezi postareaoana34, la Sep 2 2007, 08:20 PM, a spus:

nu cate 3x3 ca vom iesi tahui de cap ! Si asa vom iesi ametiti! :))
Corect ! :notworthy:

Aceasta postare a fost editata de dana_cz: 02 September 2007 - 07:26 PM

#275 Catad

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 34 Postari:

Postat 03 September 2007 - 01:45 PM

ati auzit ceva ,la ce ora va fi examenul,si unde (pentru Bucuresti)?

#276 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 03 September 2007 - 02:47 PM

Vezi postareaCatad, la Sep 3 2007, 02:45 PM, a spus:

Examenul va incepe la ora 9 si va dura 3 ore in total sambata si 3 ore in total dumineca (poate 4 cu partea organizatorica).
Locul va fi afisat pe internet.
Structura examenului:
- la contabilitate: 10 grile si 5 probleme (dar cu ponderea punctajului 20%-80%);
- la fiscalitate: 5 grile si 5 probleme;
- la drept: 5 grile si 5 probleme.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#277 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 03 September 2007 - 05:20 PM

Vezi postareanopris, la Sep 3 2007, 03:47 PM, a spus:

Examenul va incepe la ora 9 si va dura 3 ore in total sambata si 3 ore in total dumineca (poate 4 cu partea organizatorica).
Structura examenului:
- la contabilitate: 10 grile si 5 probleme (dar cu ponderea punctajului 20%-80%);

mie mi se par totusi multe pt 3 ore.... sunt totusi 15 probleme + grilele .....voua cum vi se pare ?

#278 dana_cz

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 218 Postari:

Postat 03 September 2007 - 05:40 PM

Vezi postareamihavesa, la Sep 3 2007, 06:20 PM, a spus:

mie mi se par totusi multe pt 3 ore.... sunt totusi 15 probleme + grilele .....voua cum vi se pare ?
Multe. Daca stai 1,5 minute la o grila iti mai raman doar 10 minute timp efectiv de rezolvare la o problema.

#279 ileananichita

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 03 September 2007 - 08:29 PM

Vezi postareanopris, la Sep 3 2007, 03:47 PM, a spus:

Structura examenului:
De unde ai aflat structura aceasta. e infricosatoare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :notworthy:

#280 ggk

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 03 September 2007 - 09:17 PM

Anul trecut, din cate imi amintesc eu, s-au dat la fiecare din cele 7 materii cate 3 probleme + 15 grile, mai putin la conta unde au fost 30 grile, tot in 3 ore.

Similar Topics Collapse

65 useri citesc topicul

0 membri, 65 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL