Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
consultant fiscal - examen iunie 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 12

Salt la continut

consultant fiscal - examen iunie 2007

530 replies to this topic

#221 sunquest

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:14 PM

eu m-am apucat de primele 25, pe urma mai vad

#222 miravi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:22 PM

Eu incerc sa rezolv dreptul! Intrebari de la 1 la 25, dar incep si Tva-ul ca sa fie paginile 1 si 2 complete! Spor la treaba!

#223 Anca 1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:23 PM

Tocmai s-au afisat cele 500 intrebaru pe mfinante

Tocmai s-au afisat cele 500 de intrebari pe mfinante

#224 andrei-ceccar

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Interests:acumulare cunostinte

Postat 15 June 2007 - 06:23 PM

se pare ca sursele mele au fost bune. revin cu adaugari. nu mai stie sigur, insa se va da 40% din cele 500 sau 40% din cele noi.nu mai stie exact de care parte sigur!l.insa din cate am vazut idiotii astia nu au postat variantele de raspuns? ca era mai simplu sa le rezolvam. sau cine le-a postat nu se pricepe? ma refer la site nu la colegii nostri. propun ca rezolvarile sa fie postate pe parcurs pe site ptr verificarea lor in timp real. si eventual o recapitulare la un anumit interval.cineva cu experienta sa preia initiativa.
andrei ceccar

#225 camido2006

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:25 PM

Bafta !
Eu acum am venit si consider utila aceasta consultare

#226 irina76

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:31 PM

salut!
sunt noua pe aici, sper ca o sa ma descurc

ma ocup eu de intrebarile din legislatia vamala

Spor la treaba tuturor!

#227 biancaserban

Nou

• Members
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:32 PM

incerc sa contribui si eu

#228 DYDY

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 60 Postari:
  • Interests:contabilitate

Postat 15 June 2007 - 06:34 PM

am si eu nevoie de colaborare...
va atasez fisierul in format doc.

Fisiere atasate

#229 idum

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:
  • Interests:profesionale

Postat 15 June 2007 - 06:37 PM

ca sa usurez treaba tuturor pun arhiva cu toata legislatia actualizata la zi pt acest examen. sper sa fie de folos tuturor

Fisiere atasate

cunoastere

#230 cristina paunescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:46 PM

Pt. Miravi

Tocmai am verificat subiectele cu cele postate de Gianina la drept . Din cele 25 mai sunt 10 nerezolvate. poate te apuci de acestea : 1,2,3,5,7,9,10,11,12,13. Restul o sa le postez acum

Fisiere atasate

#231 lauvoi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 69 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:49 PM

Postez intrbarile in format doc numerotate pana la 110 (puteau si ei sa la numeroteze)

#232 idum

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:
  • Interests:profesionale

Postat 15 June 2007 - 06:51 PM

am creat pe gmail casuta de email: consultantiunie@gmail.com
parola: fiscal06
cei ce doresc sa posteze raspunsuri la intrebarile pt consultanti fiscali o pot face la aceasta casuta de mail
cunoastere

#233 mago

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 15 June 2007 - 06:59 PM

Atasez raspunsurile la primele 13 intrebari din drept

Fisiere atasate

#234 openexpert

Nou

• Members
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 15 June 2007 - 07:00 PM

Nulitatea unei societăți înmatriculate în registrul comerțului nu poate fi declarată de tribunal atunci când:
ART. 57
Nulitatea nu poate fi declarata în cazul în care cauza ei, invocată în cererea de anulare, a fost înlăturată înainte de a se pune concluzii în fond la tribunal.

#235 manudo

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 15 June 2007 - 07:02 PM

Vezi postareacristina paunescu, la Jun 15 2007, 07:11 PM, a spus:

sunt 34 de pagini de intrebari structurate pe subiecte astfel:
1-25 drept
26-101 TVA
102-226 impozite
227-251 conta
252-313 accize
314-438 cod procedura fiscala
439-500 vama

Eu o sa rezolv de la subiectul 156 pag. 13 la 190 inclusiv pag. 14
102-226 au rapunsul A cu exceptia unei intrebari care are varianta B
Deci, sarim peste aceste intrebari pentru rezolvari.

Fisiere atasate

#236 mago

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 15 June 2007 - 07:08 PM

Vezi postareacristina paunescu, la Jun 15 2007, 07:46 PM, a spus:

Pt. Miravi

Tocmai am verificat subiectele cu cele postate de Gianina la drept . Din cele 25 mai sunt 10 nerezolvate. poate te apuci de acestea : 1,2,3,5,7,9,10,11,12,13. Restul o sa le postez acum

1. Societățile comerciale nu se pot constitui în:

Art. 2. #Societățile comerciale se vor constitui în una dintre următoarele forme:
#a)societate în nume colectiv;
#b)societate în comandită simplă;
#c)societate pe acțiuni;
#d)societate în comandită pe acțiuni și
#e)societate cu răspundere limitată.

2. În societățile în nume colectiv, dacă un asociat decedează și dacă nu există convenție contrară, în ce termen, calculat de la notificarea decesului asociatului, trebuie să plătească societatea, după ultimul bilanț contabil aprobat, partea ce se cuvine moștenitorilor, dacă asociații rămași nu preferă să continue societatea cu moștenitorii care consimt la aceasta:
Art. 230. #(1)În societățile în nume colectiv, dacă un asociat decedează și dacă nu există convenție contrară, societatea trebuie să plătească partea ce se cuvine moștenitorilor, după ultimul bilanț contabil aprobat, în termen de 3 luni de la notificarea decesului asociatului, dacă asociații rămași nu preferă să continue societatea cu moștenitorii care consimt la aceasta.

3. După trecerea cărui termen de la publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, are efect față de terți dizolvarea societății înainte de expirarea termenului fixat pentru durata sa:
Art. 234. #Dizolvarea societății înainte de expirarea termenului fixat pentru durata sa are efect față de terți numai după trecerea unui termen de 30 de zile de la publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.

4. Nu poate avea calitate de comerciant:
- Statul si unitățile administrativ teritoriale
- meseriașii și țăranii care își desfac produsele din gospodaria proprie deoarece Cod com. dispune ca acestia nu au obligatia inregistrarii in Registrul Comertului
- persoanele care prestează o activitate în baza unui statut profesional propriu stabilit in temeiul unei legi speciale (art 1 alin 2 L. 300/2004) .

#237 Jojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 15 June 2007 - 07:11 PM

ATENTIE S-AU POSTAT INTREBARILE PENTRU IUNIE 2007.AVEM TREABA!!!!! ATASEZ FISIR pdfSI DOC

Aceasta postare a fost editata de Jojo: 15 June 2007 - 07:13 PM

#238 miravi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 15 June 2007 - 07:12 PM

Vezi postareacristina paunescu, la Jun 15 2007, 07:46 PM, a spus:

Pt. Miravi

ok! am vazut mesajul tau un pic tarziu dar e ok! o sa postez raspunsurile de la drept si continui pana la intrebarea 33.

#239 andrei-ceccar

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:
  • Interests:acumulare cunostinte

Postat 15 June 2007 - 07:18 PM

poate posta cineva intrebarile noi insa numerotate de la 1 la 500 ca sa nu innebunim cu toti numerotand? si cred ca am o veste buna.
andrei ceccar

#240 iuliapuf

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 63 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, drept comercial, internet

Postat 15 June 2007 - 07:20 PM

raspunsurile la drept

Fisiere atasate

Iulia Florea

Similar Topics Collapse