Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
grile rezolvate iunie 2007-cons. fiscal - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 14

Salt la continut

- - - - -

grile rezolvate iunie 2007-cons. fiscal

427 replies to this topic

#261 carmenbalvi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 22 November 2007 - 10:12 AM

buna,
as dori si eu grilele din iunie la carmen.rezeanu@gmail.com

multumesc mult.

#262 florina.d.

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 22 November 2007 - 11:02 AM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 12:13 PM, a spus:

daca vrea cineva grilele din iunie de la consultanti rezolvate sau una din variantele date la examenul de experti tot din iunie 2007.............

Te rog sa mi le trimiti si mie pe adresa florina_drgn@yahoo.com.
Multumesc mult.

#263 abeona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 22 November 2007 - 02:27 PM

daca vrea cineva grilele din iunie de la consultanti rezolvate sau una din variantele date la examenul de experti tot din iunie 2007.............

Buna ziua, le doresc si eu
adresa mail liliana_abeona@yahoo.com
multumesc tare mult si bafta tuturor

#264 Mihaela P.

Nou

• Members
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 22 November 2007 - 08:52 PM

Vezi postareaabeona, la Nov 22 2007, 04:27 PM, a spus:

Buna ziua, doresc si eu grilele de examenul din iunie 2007
adresa mail ecovett@yahoo.com
multumesc tare mult si bafta tuturor
http://www.conta.ro/forum/style_emoticons/...lt/pullhair.gif
http://www.conta.ro/forum/style_emoticons/...lt/pullhair.gif

#265 mache

Nou

• Members
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 23 November 2007 - 02:21 PM

buna,

Puteti sa-mi trimiteti si mie grilele din iunie de la consultant fiscal? Adresa este dana.mihailov@gmail.com
Multumesc mult!!

Bafta la invatat

#266 simo simona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 65 Postari:

Postat 23 November 2007 - 06:07 PM

oameni buni, voi chiar nu vedeti ca sunt postate cu cateva pagin inainte?de ce nu aveti rabdare sa cautati?

#267 ochiad

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 129 Postari:

Postat 24 November 2007 - 11:43 AM

Vezi postarearamy001, la Nov 22 2007, 09:22 AM, a spus:

Buna,

As dori si eu grilele examen consultant fiscal 2007-cu variantele de raspuns: ramy_simion@yahoo.com

Multumesc frumos,

Ramona

daca se poate sa le primesc si eu (cu variante de raspuns) la adresa ochiac@yahoo.com.
Ne ajuta foarte mult daca avem si variantele de raspuns nu doar raspunsul corect.
Pe cele din Martie le am dar pe cele din Iunie nu
Multumec anticipat

#268 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 24 November 2007 - 08:55 PM

Intrebarile din iunie nu-i asa ca toata lumea le are sub forma intrebare -raspuns? Cum a fost oare ca la martie sunt postate intrebarile sub forma de teste grila si la iunie nu? Stie cineva vreo explicatie?

#269 ramy001

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 24 November 2007 - 11:27 PM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 10:13 AM, a spus:

Buna,

Te rog trimite-mi si mie pe ramy_simion@yahoo.com grilele cu cele 5 variante de raspuns de la ex iunie 07!

Multumesc anticipat!

#270 ralumi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:
  • Interests:examen consultanti fiscali

Postat 25 November 2007 - 01:19 AM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 10:13 AM, a spus:

#271 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 25 November 2007 - 03:16 PM

nu ma descurc cu fileshare asa ca va rog un ajutor pentru bibliografie actualizata; link-ul pus de lauvoi a mers.
Multumesc
m-am descurcat intr-un final copiind ceva tot din link-urile de mai sus
spor la invatat

Aceasta postare a fost editata de contasoft: 25 November 2007 - 03:25 PM

#272 violeta_maraloi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 26 November 2007 - 05:44 PM

Cine poate sa imi trimita la violeta_maraloi@yahoo.com cele 500 intrebari+raspunsuri examen consultant fiscal din iunie 2007 ?

Va multumesc!

#273 petro71

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 48 Postari:

Postat 26 November 2007 - 08:23 PM

Avand in vedere ca subiectele pentru examen sunt postate doar cu o zi inainte de examen(dificil mai ales pt cei care vor da examen sambata) propun sa ne organizam intr-un grup de lucru inainte ca subiectele sa apara ,astfel ca atunci cand subiectele vor apare sa stim deja ce avem de facut...Ideea mea este sa ne unim minim 20-25 persoane (cu cat mai multi cu atat mai bine) sa ne rezervam fiecare cate un numar de intrebari (ex eu ma angajez sa rezolv intreb de la nr 1 la 20;alta persoana de la nr 20 la 40.etc)iar in momentul in care apar subiectele le rezolvam si le postam pe site....cu cat suntem mai multi cu atat nr subiectelor de rezolvat pentru fiecare persoana va scadea iar atentia in rezolvarea subiectelor va fi mai mare....si vom avea si timp sa studiem raspunsurile la celelalte intrebari....Daca sunteti de acord astept propuneri....ideal ar fi sa constituim grupul pana la sfarsitul saptamanii...

#274 citrom05

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 314 Postari:

Postat 26 November 2007 - 10:13 PM

Nu-i rea ideea, singura mea intrebare e se vor afisa din nou intrebarile? Sau se schimba metoda si asteptam degeaba intrebarile cele cu 24 de ore inainte?

#275 Ronaldo

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 587 Postari:
  • Interests:Fotbal, filme

Postat 27 November 2007 - 09:17 AM

Eu sunt de acord sa fac parte din grup. Singura mea dilema este daca totusi se vor posta sau nu intrebarile... :smile:
"The saddest thing in life is wasted talent."
R. de Niro - A BRONX TALE

#276 marinic

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 254 Postari:

Postat 27 November 2007 - 09:42 AM

Si eu intru in grup. Hai sa vedem cati ne strangem sa stabilim nr de intrebari pentru fiecare. Daca suntem mai multi, poate le rezolva cate doua persoane ca ar fi mai bine sa avem doua pareri, voi ce ziceti?

#277 alexa_balaj

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:

Postat 27 November 2007 - 09:57 AM

Vezi postareapetro71, la Nov 26 2007, 08:23 PM, a spus:

Avand in vedere ca subiectele pentru examen sunt postate doar cu o zi inainte de examen(dificil mai ales pt cei care vor da examen sambata) propun sa ne organizam intr-un grup de lucru inainte ca subiectele sa apara ,astfel ca atunci cand subiectele vor apare sa stim deja ce avem de facut...Ideea mea este sa ne unim minim 20-25 persoane (cu cat mai multi cu atat mai bine) sa ne rezervam fiecare cate un numar de intrebari (ex eu ma angajez sa rezolv intreb de la nr 1 la 20;alta persoana de la nr 20 la 40.etc)iar in momentul in care apar subiectele le rezolvam si le postam pe site....cu cat suntem mai multi cu atat nr subiectelor de rezolvat pentru fiecare persoana va scadea iar atentia in rezolvarea subiectelor va fi mai mare....si vom avea si timp sa studiem raspunsurile la celelalte intrebari....Daca sunteti de acord astept propuneri....ideal ar fi sa constituim grupul pana la sfarsitul saptamanii...
Salut!
Intru si eu in grup ptr rezolvari!
BAFTAAAAAA

#278 Elia Ghinescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 27 November 2007 - 10:00 AM

Vezi postareavioleta_maraloi, la Nov 26 2007, 05:44 PM, a spus:

Cine poate sa imi trimita la violeta_maraloi@yahoo.com cele 500 intrebari+raspunsuri examen consultant fiscal din iunie 2007 ?

Va multumesc!

Fisiere atasate

#279 Elia Ghinescu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:

Postat 27 November 2007 - 10:01 AM

Vezi postareaNEGRUT ANCA, la Sep 11 2007, 01:09 PM, a spus:

Mi le trimiteti si mie va rog
tara23a@yahoo.com

Fisiere atasate

#280 verrona

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 77 Postari:

Postat 27 November 2007 - 12:06 PM

Vezi postareamarinic, la Nov 27 2007, 10:42 AM, a spus:

Si eu intru in grup. Hai sa vedem cati ne strangem sa stabilim nr de intrebari pentru fiecare. Daca suntem mai multi, poate le rezolva cate doua persoane ca ar fi mai bine sa avem doua pareri, voi ce ziceti?
intru si eu in grup!! sper sa fim cat mai mai multi, pt ca ideea ta este binevenita!! :smile:

Similar Topics Collapse

5 useri citesc topicul

0 membri, 5 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL