Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
grile rezolvate iunie 2007-cons. fiscal - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 17

Salt la continut

- - - - -

grile rezolvate iunie 2007-cons. fiscal

427 replies to this topic

#321 alinmarci

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 16 Postari:

Postat 02 December 2007 - 07:09 PM

buna seara,
doresc si eu daca se poate grilele , pe adresa alinmarci@yahoo.com
multumesc mult

#322 JPA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 03 December 2007 - 11:27 AM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 12:13 PM, a spus:

daca vrea cineva grilele din iunie de la consultanti rezolvate sau una din variantele date la examenul de experti tot din iunie 2007.............

Buna ziua,
Doresc si eu grilele,daca se poate pe adresa " patrascu_iul@yahoo.com "
Multumesc mult!

#323 newold

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 335 Postari:

Postat 03 December 2007 - 02:25 PM

154.Cota forfetară de cheltuieli deductibile din venitul brut provenind din crearea unor lucrări de artă monumentală utilizată pentru determinarea venitului net este:
25%
Art. 50. (2) In cazul veniturilor provenind din crearea unor lucrari de arta monumentala, venitul net se stabileste prin deducerea din venitul brut a urmatoarelor cheltuieli:

a) o cheltuiala deductibila egala cu 50% din venitul brut;

b) contributiile sociale obligatorii platite.

raspunsul corect este 50%

#324 Ciuchi Rodica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:
  • Interests:contabilitate-fiscalitate

Postat 03 December 2007 - 03:33 PM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 08:13 AM, a spus:

daca vrea cineva grilele din iunie de la consultanti rezolvate sau una din variantele date la examenul de experti tot din iunie 2007.............
Buna Cristy
As vrea si eu grilele pt consultanti din iunie 2007. Te rog sa mi le trimiti pe adresa: rodica_ciuchi@yahoo.com. Raman datoare. Multumesc.

#325 Andra71

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 101 Postari:

Postat 03 December 2007 - 11:50 PM

buna seara.
ce parere aveti de intrebarea 85?
O peroana impozabila stabilita in Romania si inreg in scopuru de tva realizeaza lucrari de reparatii pentru un bun expediat din Ungaria in Romania>banaficiarul lucrarilor de reparatii comunica prestatorului romana codul de inreg in scopuri tva din ungaria.Dupa reparare bunurile sunt expediate de prestator,la solicitarea beneficiarului,in afara Comunitatii.Dpdv TVA,prestarea de servicii constand in repararea bunurilor este? :smile:

#326 GAMA

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 675 Postari:
  • Interests:Dialogul este cea mai buna cale de a ajunge mai repede la solutii pozitive

Postat 04 December 2007 - 12:00 AM

Vezi postareaAndra71, la Dec 4 2007, 01:50 AM, a spus:

buna seara.
O peroana impozabila stabilita in Romania si inreg in scopuru de tva realizeaza lucrari de reparatii pentru un bun expediat din Ungaria in Romania>banaficiarul lucrarilor de reparatii comunica prestatorului romana codul de inreg in scopuri tva din ungaria.Dupa reparare bunurile sunt expediate de prestator,la solicitarea beneficiarului,in afara Comunitatii.Dpdv TVA,prestarea de servicii constand in repararea bunurilor este? :smile:
Este neimpozabila in Romania

#327 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 04 December 2007 - 12:12 AM

Vezi postareaGAMA, la Dec 4 2007, 12:00 AM, a spus:

buna seara.
corect, este impozabil in statul membru de unde s-a comunicat codul din partea clientului .....

#328 doiny

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 631 Postari:

Postat 04 December 2007 - 02:45 PM

Care este cuantumul maxim al amenzii contraventionale pentru contraventiile stabilite prin Hotarari ale Guvernului ?

Am 3 raspunsuri si nu stiu care e corect ?
27.000 , 50.000 sau 10.000

Multumesc mult

#329 GEOL

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 04 December 2007 - 03:26 PM

Vezi postareadoiny, la Dec 4 2007, 04:45 PM, a spus:

Care este cuantumul maxim al amenzii contraventionale pentru contraventiile stabilite prin Hotarari ale Guvernului ?

Multumesc mult
50000

#330 mocanu valentina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 December 2007 - 05:13 PM

Va rog cine poate sa-mi trimita intrebarile grila la ex.consultant fiscal din iunie 2007 la cristaltermopan@yahoo.com.Va multumesc

#331 lucnana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 04 December 2007 - 09:23 PM

poti sa-mi trimiti si mie grilele rezolvate din iunie 2007 la adresa carmen_priseceanu@yahoo.com?
multumesc

poti sa-mi trimiti si mie grilele rezolvate din iunie 2007 la adresa carmen_priseceanu@yahoo.com?
multumesc

#332 filipmrl

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 05 December 2007 - 10:13 AM

Vezi postareaCLASSCONTA, la Dec 4 2007, 05:26 PM, a spus:

Vezi postareadoiny, la Dec 4 2007, 04:45 PM, a spus:

Multumesc mult
50000

poti sa-mi trimiti si mie grilele rezolvate din iunie la adresa filipmrl@yahoo.com
multumesc

Vezi postareamihavesa, la Dec 4 2007, 02:12 AM, a spus:

Vezi postareaGAMA, la Dec 4 2007, 12:00 AM, a spus:

buna seara.
corect, este impozabil in statul membru de unde s-a comunicat codul din partea clientului .....

daca ai grilele din iunei te rog trimite-mi si mie la adresa filipmrl@yahoo.com

#333 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 05 December 2007 - 12:33 PM

sun atasate si mai sus si pe alt topic, peste tot ?
de ce nu cauti ?

aici, dai click si download
http://www.fileshare.ro/453736725.245

#334 Randunel

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 05 December 2007 - 03:56 PM

Buna Cristy

As avea rugamintea sa-mi trimiti si mie testele pentru Consultanti pe adrian.teposu@gmail.com

Mersi mult de tot si multa bafta daca dai cumva examen in aceasta sesiune (Dec 2007)

#335 Ciuchi Rodica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:
  • Interests:contabilitate-fiscalitate

Postat 06 December 2007 - 04:55 PM

Vezi postareaRandunel, la Dec 5 2007, 01:56 PM, a spus:

Buna Cristy

As avea rugamintea sa-mi trimiti si mie testele pentru Consultanti pe adrian.teposu@gmail.com

Mersi mult de tot si multa bafta daca dai cumva examen in aceasta sesiune (Dec 2007)
Cine stie care e noua parola pt. consultant.decembrie@yahoo.com??

#336 tifani

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 10 December 2007 - 11:40 AM

va rog mult grilele rezolvate. va multumeste o mamica de fetita de 7 luni.
dana.costescu@midac.ro

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 10:13 AM, a spus:

ye rog mult grilele pe adresa dana.costescu@midac.ro.iti multumeste fetita mea de 7 luni

#337 TACU OVIDIU VIRGIL

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 21 Postari:
  • Interests:contabilitate, fiscalitate, contabilitate de gestiune, analiza economica, eficienta, microeconomie, macroeconomie...

Postat 09 February 2008 - 06:30 PM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 11:13 AM, a spus:

daca poti te rog sa mi le trimiti si mie.
adresa mea: tacuovidiuvirgil@yahoo.com
multumesc mult!
tacuovidiuvirgil

#338 traienus

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 18 February 2008 - 10:23 AM

te rog mult trimite-mi si mie grilele rezolvate din iunie 2007, multumesc anticipat.
Adresa este eledinca@yahoo.com :biggrin:

#339 Bogdan_08

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 February 2008 - 11:22 AM

Vezi postareacristy_botezatu, la Jul 26 2007, 10:13 AM, a spus:

Daca poti te rog sa le trimiti si la mine.
Adresa mea: radubog_laurentiu@yahoo.com
Multumesc mult!

#340 ISA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 369 Postari:

Postat 22 February 2008 - 12:42 PM

Daca poti sa-mi trimiti si mie grilele rezolvate, te rog. Adresa mea este ioannis@canals.ro. Iti multumesc mult. :tongue:
" Sansa favorizeaza o minte pregatita "

Similar Topics Collapse

26 useri citesc topicul

0 membri, 26 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL