Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 9

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#161 ana68

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 88 Postari:

Postat 22 September 2007 - 05:21 PM

Dupa examen, cineva ar fi intrebat de ce dureaza atat si raspunsul a fost ca tezele se vor corecta "de doua ori" :notworthy: , si daca diferenta dintre note este mai mare "de nu stiu cat" se verifica teza din nou.
Asta -din auzite ca "a spus" nu stiu ce profesor.
:pullhair:

Problema e grava, ca daca in ani trecuti nu reuseai , macar stiai ca la anul era aceeasi materie -cu ceva schimbari, dar pentru anul viitor acel ceva e un CEVA -foarte mare :smile:

#162 cosminabei

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 22 September 2007 - 08:48 PM

Eu nu inteleg daca scrie ca rezultatele la examen se dau in maxim 20 zile, de ce ei ni le dau tocmai pe 01.10 , adica in 21 de zile, adica cu o zi mai mult decat maximul, ar trebui macar sa le dea vinerea asta pe 29 . a mai auzit cineva ceva referitor la asta? :notworthy:

#163 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 22 September 2007 - 09:57 PM

:smile: hai sa radem cu totii impreuna!!! Ce mesaj ne transmit cei de la CECCAR: :laugh:

CONTABILII ÎN SĂRBĂTOARE

21 septembrie 2007 - "Ziua Națională a Contabilului Român"

Astăzi, 21 septembrie 2007, se sărbătorește "Ziua Națională a Contabilului Român", în mod unitar la nivelul întregii țări, în peste 300 de orașe și Municipiul București.

In această onorată zi, când contabilii din întreaga țară se strâng laolaltă pentru sărbătoarea lor națională, Consiliul Superior al CECCAR dorește să adreseze tuturor contabililor un mesaj de încredere :notworthy: în capacitatea de a face față provocărilor :pullhair: cu care se confruntă profesia contabilă națională și europeană. Anul acesta contabilul român a devenit prin aderarea țării noastre la UE, un contabil european, cu o altă perspectivă și abordare profesională, unde raționamentul primează în fața simplelor socoteli și înregistrări mecanice, un contabil european cu o altă libertate de exprimare și de acțiune.
In aceste momente trebuie să ne reamintim cât de important este să fim uniți, să asigurăm împreună unitatea valorilor din profesia contabilă românească, profesie cu o vastă tradiție gestionată de Corpul Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România încă din anul 1921.

"LA MULȚI ANI TUTUROR CONTABILILOR ROMÂNI"
:focus:

Se pare ca au un simt al umorului foarte bine dezvoltat. Noi suntem ceva mai pragmatici...

pentru cosminabei. Ce ai citit tu ... 20 zile.... va fi valabil la urmatorul examen, respectiv anul viitor. Noi suntem "generatia veche". Si pun pariu ca se vor afisa rezultatele in 01.10 seara, ca sa mai fierbem un pic, daca tot a venit racoarea.

#164 Jojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 213 Postari:

Postat 23 September 2007 - 08:36 AM

Vezi postareacosminabei, la Sep 22 2007, 09:48 PM, a spus:

Eu nu inteleg daca scrie ca rezultatele la examen se dau in maxim 20 zile, de ce ei ni le dau tocmai pe 01.10 , adica in 21 de zile, adica cu o zi mai mult decat maximul, ar trebui macar sa le dea vinerea asta pe 29 . a mai auzit cineva ceva referitor la asta? :notworthy:

Ce mai conteaza o zi .Oricum e de GROAZA ! Nu cred sa mai existe un examen in tara asta in care rezultatele sa se dea asa tarziu.Ce-or face atata timp.Parca zici ca s-au apucat sa le transcrie :wink:

#165 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 23 September 2007 - 10:04 PM

Vezi postareamelu, la Sep 12 2007, 04:50 PM, a spus:

Buna ziua,
Dragi colegi de breasla, desi anul acesta nu am mai dat acest infernal examen, imi permit sa ma alatur voua celor care s-au chinuit anul acesta sau poate... si anul acesta si sa ma arat scarbita de ce se intampla in aceasta 'meserie'... De parca nu ar fi de ajuns toate schimbarile legislative care se petrec in ultimii ani in domeniu, a mai aparut si acest organism CECCAR care nu face altceva decat sa ingreuneze la maxim situatia. Parerea mea ca cei aflati in Frunte...si care nu au dat asemenea examene cand au devenit experti( cunosc cazuri concrete de pers devenite experti contabili imediat dupa revolutie, cu cursuri facute ...si nu prea, si examene date la Sinaia,..... incheiate cu mese de protocol) vor cu orice pret sa-si pastreze pozitiile privilegiate si pun in carca saracilor iubitori de contabilitate diverse piedici. Cred ca ar trebuia sa nu lucrezi nicaieri cel putin 2 luni inainte de examen, sa stai cu "burta pe carte" si nici atunci nu sunt sigura ca poti sa fi sigur 100% ca iei un asemenea examen ( si in aceasta forma de desfasurare: 4 materii in aceeasi zi)... E aberant si frustrant... faci o facultate... lucrezi pe post de 20 de ani si ajungi sa nu mai poti semna cine stie ce aberatie de declaratie... ca nu ai nu stiu ce diploma de expert... ca la noi la nimeni... Si cei care ( majoritatea, nu generalizez) care au dreptul sa o faca, de cele mai multe ori asta fac " semneaza" in rest..... munca mai putina... Ar trebui sa nu se mai prezinte nimeni la examene.. ca sa nu mai aiba de unde sa incaseze bani la greu din taxe si carti supraevaluate si cu "n" greseli de tipar si neactualizate...
Asta e parerea mea... imi cer scuze daca am suparat pe cineva....( Eu am dat examen anul trecut, si am picat la una din materii cu 3 sutimi).. asta e viata

Pentru 3 sutimi nu ai reusit sa faci contestatie? erau totusi f putin??/ sau nu ai mai facut deloc contestatia?? sunt foarte curioasa....
DanielaZ

#166 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 23 September 2007 - 10:20 PM

Isi mai aminteste cineva toate problemele de la conta-drept varianta 4?
DanielaZ

#167 mihaser

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 142 Postari:

Postat 24 September 2007 - 08:09 AM

Vezi postareaDaniela.Zaharia, la Sep 23 2007, 11:04 PM, a spus:

Vezi postareamelu, la Sep 12 2007, 04:50 PM, a spus:

Buna ziua,
Dragi colegi de breasla, desi anul acesta nu am mai dat acest infernal examen, imi permit sa ma alatur voua celor care s-au chinuit anul acesta sau poate... si anul acesta si sa ma arat scarbita de ce se intampla in aceasta 'meserie'... De parca nu ar fi de ajuns toate schimbarile legislative care se petrec in ultimii ani in domeniu, a mai aparut si acest organism CECCAR care nu face altceva decat sa ingreuneze la maxim situatia. Parerea mea ca cei aflati in Frunte...si care nu au dat asemenea examene cand au devenit experti( cunosc cazuri concrete de pers devenite experti contabili imediat dupa revolutie, cu cursuri facute ...si nu prea, si examene date la Sinaia,..... incheiate cu mese de protocol) vor cu orice pret sa-si pastreze pozitiile privilegiate si pun in carca saracilor iubitori de contabilitate diverse piedici. Cred ca ar trebuia sa nu lucrezi nicaieri cel putin 2 luni inainte de examen, sa stai cu "burta pe carte" si nici atunci nu sunt sigura ca poti sa fi sigur 100% ca iei un asemenea examen ( si in aceasta forma de desfasurare: 4 materii in aceeasi zi)... E aberant si frustrant... faci o facultate... lucrezi pe post de 20 de ani si ajungi sa nu mai poti semna cine stie ce aberatie de declaratie... ca nu ai nu stiu ce diploma de expert... ca la noi la nimeni... Si cei care ( majoritatea, nu generalizez) care au dreptul sa o faca, de cele mai multe ori asta fac " semneaza" in rest..... munca mai putina... Ar trebui sa nu se mai prezinte nimeni la examene.. ca sa nu mai aiba de unde sa incaseze bani la greu din taxe si carti supraevaluate si cu "n" greseli de tipar si neactualizate...
Asta e parerea mea... imi cer scuze daca am suparat pe cineva....( Eu am dat examen anul trecut, si am picat la una din materii cu 3 sutimi).. asta e viata

Pentru 3 sutimi nu ai reusit sa faci contestatie? erau totusi f putin??/ sau nu ai mai facut deloc contestatia?? sunt foarte curioasa....

Si eu am o cunostinta care a picat cu 15 sutimi la fiscalitate si a facut contestatie degeaba! Nimeni nu s-a uitat peste lucrare. Era o tipa din Arad care a picat cu si mai putine sutimi...cred ca 10 si nici ei nu i-au dat examenul! Decat la contestatiile de la conta s-au uitat!

Mie deja nu imi mai pasa de examenul asta...Sincer nu cred ca-l voi mai sustine vreodata, chiar daca nu-l iau! Colega mea a zis ca va da la consultanti fiscali.

Aceasta postare a fost editata de mihaser: 24 September 2007 - 08:12 AM

#168 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 24 September 2007 - 08:47 AM

Sunt zvonuri ca lucrarile sunt foarte slabe. In special in Bucuresti.

#169 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 24 September 2007 - 11:13 AM

De unde vin zvonurile astea......? Nu ne mai puneti pe jar, suntem si asa cu nervii intinsi..... :notworthy:

#170 Roxanee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 104 Postari:

Postat 26 September 2007 - 09:09 AM

A.M.R. 4 zile........
Multa Bafta tuturor :notworthy:.

#171 anafedor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 26 September 2007 - 09:15 AM

la Bucuresti la contabilitate am inteles ca lucrarile pe contabilitate sunt corectate de Ristea... cei care au terminat la ASE...cam stiti cum e...:(

#172 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 26 September 2007 - 10:10 AM

Vezi postareaanafedor, la Sep 26 2007, 10:15 AM, a spus:

la Bucuresti la contabilitate am inteles ca lucrarile pe contabilitate sunt corectate de Ristea... cei care au terminat la ASE...cam stiti cum e...:(
cum e ? eu am terminat ASE dar nu am facut cu el ... avea dreptate colegul nostru, nu mai spuneti toate astea ca si asa suntem cu nervii intinsi la maxim ....

#173 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 26 September 2007 - 10:11 AM

Adica e cum....? Eu nu sunt din Bucuresti.

#174 sasha

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 102 Postari:

Postat 26 September 2007 - 10:20 AM

Toata chestia se ruza la faptul ca dureaza atat de mult corectatul si afisatul rezultatelor, spre finalul asteptarii, ajunsi in limita exasperarii, nu te poti concentra la ce ai facut, incepi sa "delirezi", ca in final sa vezi ca este ok. Eu am trecut deja prin asta...
Multa bafta!
Nu va lasati impresionati de zvonuri...nu fac decat rau la.

#175 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 26 September 2007 - 10:30 AM

Nu mai creati panica! eu am facut conta cu dl Ristea, chiar si la master l-am avut. Omul este OK!Corecteaza bine, nu este absurd, si isi da seama imediat de cunostintele noastre din prima. este (Normal) exigent... dar ptr notiunile de baza la care nu avem voie sa gresim... Acum stiti si voi... dupa corectarea lui, mai vine si o alta nota din partea celui de-al 2-lea profesor. Asa am inteles eu: ca nota nu o da 1 singur. In rest ce sa va spun.... week endul nu stiu ce o sa se intample cu mine... :notworthy: NU MAI AM RABDARE PANA LA 01.OCT !!! sper sa fie dimineata la ora 7 afisate raspunsurile.. sau diminica la ora 12 noaptea :biggrin: ... sa ne auzim cu bine !
Maria

#176 Guest_stanescuema_*

• Guests

Postat 26 September 2007 - 10:59 AM

pe 01.10, implinesc 30 de ani ...... si aflu raspunsul la examen..., ehh, viata nu e intotdeauna frumoasa....

#177 anafedor

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 24 Postari:

Postat 26 September 2007 - 05:20 PM

Nu delirez, stiam inca de a doua zi dupa examen...si nu am vrut sa o fac pe atotstiutoarea, nu vreau sa creez panica, doar se stie ca dl. Ristea este exigent. Asta nu inseamna ca nu il vom respecta in continuare.Succes tuturor!!!Nu delirez, stiam inca de a doua zi dupa examen...si nu am vrut sa o fac pe atotstiutoarea, nu vreau sa creez panica, doar se stie ca dl. Ristea este exigent. Asta nu inseamna ca nu il vom respecta in continuare.Succes tuturor!!!

#178 ursache ramona paula

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 75 Postari:

Postat 26 September 2007 - 05:28 PM

sincer, daca o sa vad in dreptul numelui meu scris ADMIS nu stiu daca o sa ma mai pot bucura. Cu tot stresul asta zilnic, si cu asteptarea asta cara ma omoara, si mai ales cu noile stiri afltate dupa examen (ma refer la consultanta fiscala, si ce ne ofera noua CECCAR ul in perioada stagiului) nu stiu daca sa fiu optimista sau pesimista.... ca-mi voi cladi in timp o cariera frumoasa.

#179 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 26 September 2007 - 05:30 PM

Noul sediu al CECCAR Bucuresti va fi de la 01.10.2007 vechiul sediu al CECCAR. Vezi site CECCAR Bucuresti.

#180 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 26 September 2007 - 10:28 PM

Vezi postareaAnaStancu, la Sep 26 2007, 05:30 PM, a spus:

Noul sediu al CECCAR Bucuresti va fi de la 01.10.2007 vechiul sediu al CECCAR. Vezi site CECCAR Bucuresti.
care ar fi legatura intre aceasta veste si subiectul topicului ????? :notworthy:

Similar Topics Collapse

125 useri citesc topicul

0 membri, 125 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL