Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 21

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#401 Gloalina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 48 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:27 PM

mai inainte mi-a deshis site-ul si vad ca tot cu ziua contabilului apare......ceva nu e in regula

#402 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:29 PM

Vezi postareakamath, la Oct 1 2007, 03:26 PM, a spus:

Prahova stai calma!!!
Am reusit sa intru acolo unde ar trebuie sa fie rezultatele pentru Prahova si pe naiba nu au actualizat inca pdf-ul si este vechea lista cu repartizarea pe sali la UPG. Deci nu au pus nimic..poate au scris doar titlul ca,,,, continut sigur nu este si credeti-ma am intrat unde trebuie.
nu cred ca pe site-ul filialei trebuie sa intri .... mai degraba pe site-ul central ... site-ul de la bucuresti merge si nu are nici o lista. Site-ul central nu merge.
Incepe si forumul sa mearga greu ....

#403 magda_23

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 100 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:30 PM

Vezi postareaGloalina, la Oct 1 2007, 03:27 PM, a spus:

mai inainte mi-a deshis site-ul si vad ca tot cu ziua contabilului apare......ceva nu e in regula

cauta mai jos, acolo unde era repartizarea pe sali
dar si asta se deschide greu. daca reusesc pun pe forum

#404 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:31 PM

Vezi postareaalexx, la Oct 1 2007, 03:24 PM, a spus:

Am reusit sa intru pe CECCAR si o sa incerc sa le postez aici rezultatele

:pullhair: HAI TU ALEXXXXX !!!! :notworthy:
Maria

#405 AnaB

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 215 Postari:

Pe www.ceccar.ro am intrat imediat dar pdf-ul pt bucuresti astept de ceva timp sa se deschida...l am lasat asa...am plecat la mircea voda...m am intors si tot nu s a deschis :(

#406 willa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 103 Postari:

Vezi postareamihavesa, la Oct 1 2007, 03:29 PM, a spus:

Prahova stai calma!!!
Am reusit sa intru acolo unde ar trebuie sa fie rezultatele pentru Prahova si pe naiba nu au actualizat inca pdf-ul si este vechea lista cu repartizarea pe sali la UPG. Deci nu au pus nimic..poate au scris doar titlul ca,,,, continut sigur nu este si credeti-ma am intrat unde trebuie.
nu cred ca pe site-ul filialei trebuie sa intri .... mai degraba pe site-ul central ... site-ul de la bucuresti merge si nu are nici o lista. Site-ul central nu merge.

eu v-am lasat...
merg sa dorm...
poate peste 2-3 ore cand ma trezesc se afiseza :notworthy:

#407 kamath

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:33 PM

Prahova stai calma!!!

NU pe site-ul filiai am intrat! Prahova nici nu are site...Am intrat exact pe acolo unde si scria rezultate examen 8-9 sept si erau detaliate pe centre...stiu unde am intrat...inca nu le-au incarcat..cel putin alea pe prahova

#408 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:35 PM

Vezi postareaWelcome, la Oct 1 2007, 03:31 PM, a spus:

Vezi postareaalexx, la Oct 1 2007, 03:24 PM, a spus:

Am reusit sa intru pe CECCAR si o sa incerc sa le postez aici rezultatele

:pullhair: HAI TU ALEXXXXX !!!! :notworthy:

haide Alexx ... tinem pumnii .... :smile: :laugh:

#409 dana_oprea

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 20 Postari:
  • Interests:noutati contabilitate

Postat 01 October 2007 - 02:35 PM

Prahova stai calma!!!

Da...prahoveni...sa stam linistiti...insa nu stiu cat va mai sta copilul meu de 1 an linistit caruia nici nu i-am facut de mancare pana la ora asta din cauza faimoaselor rezultate... :notworthy: sa ne calmam..si sa revenim la rutina zilnica... :pullhair:

#410 alexx

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:37 PM

Acum incerc sa intru pe Bucuresti, merge incet dar sigur. Nu stiu daca sunt afisate la Floreasca m-as fi dus pana acolo

#411 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:38 PM

Vezi postareadana_oprea, la Oct 1 2007, 03:35 PM, a spus:

Da...prahoveni...sa stam linistiti...insa nu stiu cat va mai sta copilul meu de 1 an linistit caruia nici nu i-am facut de mancare pana la ora asta din cauza faimoaselor rezultate... :notworthy: sa ne calmam..si sa revenim la rutina zilnica... :pullhair:
fa-i copilului de mancare .... lasa calc sa se incarce faimosul site si .... du-te la copil ... ce vina are el ???? :smile:

#412 mariusserban

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:39 PM

nimeni din bucuresti n - a reusit sa salveze pdf - ul ?

#413 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:40 PM

cred ca ar fi bine sa iesim toti si sa il lasam pe Alexx sa intre si sa puna apoi pdf-ul aici.

#414 realnovice

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 7 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:41 PM

Cred ca toti ne-am lovit de aceeasi eroare, atunci cand am incercat sa deschidem fisierul pdf. Poate nici nu le-au postat si au pus doar titlurile....

Tot mai sigur ar fi la sediul lor, daca am sti ca s-au afisat acolo.

#415 dmliliana

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:41 PM

Vezi postareaalexx, la Oct 1 2007, 03:37 PM, a spus:

Acum incerc sa intru pe Bucuresti, merge incet dar sigur. Nu stiu daca sunt afisate la Floreasca m-as fi dus pana acolo

pai eu acum am ajuns de pe mircea voda, unde o doamna mi-a spus ca rezultatele se vor afisa in floreasca, dar dansa credea ca mai dureaza pana afiseaza acolo. deci tot net-ul ramane speranta momentan.

#416 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:42 PM

Vezi postarearealnovice, la Oct 1 2007, 03:41 PM, a spus:

Cred ca toti ne-am lovit de aceeasi eroare, atunci cand am incercat sa deschidem fisierul pdf. Poate nici nu le-au postat si au pus doar titlurile....

cineva mi-a zis ca dupa 16 afisaza "pe gard"

#417 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:45 PM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 03:42 PM, a spus:

in acest caz, termenul pt contestatii ar fi maine la ora 16, nu ?????

#418 alexx

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 25 Postari:

Nu vreau sa ma duc inutil daca nu stim sigur ca s-au afisat in Floreasca. Eu cred ca in 20 min as ajunge, tinand cont si de cat sunt de agitata

#419 kamath

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 26 Postari:

sa dea .......! Nici la revolutie nu era asa mister! Rezultatele astea chiar exista? Le-a vazut cineva?

#420 Welcome

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 58 Postari:

Postat 01 October 2007 - 02:47 PM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 03:42 PM, a spus:

Vezi postarearealnovice, la Oct 1 2007, 03:41 PM, a spus:

va anunt ca este omor pe strada floreasca ptr ca nu poate intra de pe St cel Mare .. este interzis si se lucreaza trb sa veniti din celalalt sens... Momentan am reusit sa intru pe site, dar se incarca foarte greu pagina... asa ca asteptam... Mai fumam 30.000 tigari... :notworthy: nenorocitele astea de listeeeee
Maria

Similar Topics Collapse

134 useri citesc topicul

0 membri, 134 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL