Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 32

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#621 secex

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 43 Postari:

Postat 01 October 2007 - 07:58 PM

a intrebat cineva pe la filiale sau Buc. de cum se fac contestatiile pe mail? trebuie neaparat sa depui la sediu? eu nu prea pot ajunge decat cu bebelul acolo, si cred ca va fi si agloneratie.
nu stie nimeni?

#622 moto_mihaela

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 01 October 2007 - 07:58 PM

Vezi postareawilla, la Oct 1 2007, 08:52 PM, a spus:

Vezi postareagianina, la Oct 1 2007, 08:40 PM, a spus:

Vezi postareaCatad, la Oct 1 2007, 08:23 PM, a spus:

daca merg acum in Floreasca ,credeti ca am sanse sa vad ceva? e lumina de bec ceva?
Eu zic sa iei o bricheta, o lanterna ceva ... si sa te duci dar ai grija ca se fac sapaturi pe Floreasca, sa nu-ti rupi gatul pe acolo. Eu acum am venit... am luat... dar nu mi-am revenit complet nici acum din emotii. N-are rost sa stai dupa nesimtitii astia care au avut timp 3 saptamani sa se organizeze si n-au reusit. SUNT FERICITA... sper sa nu deranjez pe nimeni cu afirmatia asta. Sa auzim de bine
Felicitari!!! :biggrin:

Vezi postareamoto_mihaela, la Oct 1 2007, 08:48 PM, a spus:

Vezi postareawilla, la Oct 1 2007, 08:34 PM, a spus:

Vezi postareamirela 0702, la Oct 1 2007, 08:30 PM, a spus:

La iasi...au luat 67 din 300...facand o medie din ce am vazut pe forum, referindu-ma si la date din alte judete....rata de promovabilitate in acest an a fost cam...de cat???...20-30%???? Ce idiotenie....mi se pare prea de tot.....sa inteleg ca astia nu mai au nevoie de bani????...sau sa sper ca vor fi mai indulgenti la contestatii...?????? Sau...sa inteleg ca acum doi-trei ani...candidatii erau mult mai capabili decat noi???? Nu stiu anul trecut...dar acum 2-3 ani picau doar cate 5-10%.....chiar nu inteleg.... :smile: :sad: :sad:
am inteles ca promovabilitatea e de 21% pe tara
in vrancea promovabilitatea este de impresionant - 10%Am avut o bafta teribila. Am terminat facultatea in 2004. Am avut nevoie conform regulilor CECCAR de 3 ani practica. Asadar si prin urmare in 2005 nu am putut da examenul, at. cand s-a dat 80% grile si 20% teorie. Promovabilitate - fara numar. In 2006, nu am putut da acest examen fantastic pt ca nu aveam 3 ani de practica in contabilitate(m-am angajat pe 01.10.2004). In acel an s-a dat 50% grile si 50% teorie, la care se adauga si punctul din oficiu. Grad de promovailitate - 60% Anul acesta, regulile s-au schimbat, cand am reusit sa fac 3 ani de practica - nu se mai cere practica. Dar, nemaipomenit s-a dat 20% grile si 80 % teorie. Grad de promovabilitate 21%. Am luat media generala 8,79 dar am PICAT CU BRIO. MAGNA CUM LAUDE. - cu nota 5,56 la Control Financiar - de altfel o disciplina deosebita, fantastica si imresionanta. Au dat subiecte extraordinare, impecabile, fara nici un fel de dubiu. Deasemenea s-au afisat toate rezolvarile in asa fel incat cine vrea sa faca contestatie sa aiba suport, adica sa stie ce a gresit si daca merita sa faca contestatie sau nu. Iertati-mi sarcasmul, dar simt ca innebunesc de nervi. Felicitari celor care au luat, Bafta celor care fac contestatie, Sperante pentru cei care considera ca nu mai au nici o sansa.Unde s au afisat rezolvarile la control?
tocmai asta spuneam dar cu un ton ironic - nu s-au afisat nici un fel de rezolvari NICIODATA de cand se da examen la CECCAR - tocmai ca sa nu ai ce contesta. Nu ai rezolvari - nu stii ce-ai facut si nimeni nu stie daca a facut bine sau rau- concluzie CONTESTATIE DE POMANA - daca vrea sa-ti recorecteze lucrarea bine, daca nu, nu.

Aceasta postare a fost editata de moto_mihaela: 01 October 2007 - 08:00 PM

#623 maneadn

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:10 PM

Vezi postareaAnaStancu, la Oct 1 2007, 05:41 PM, a spus:

Vezi postareamihavesa, la Oct 1 2007, 05:32 PM, a spus:

s-au afisat la floreasca pt buc ....
se pare, din spusele colegilor, ca am luat examenul ........... :smile:
site-ul nu merge deloc, intru pe pag principala, dar ...

mihavesa, ai idee cam cati au picat in Bucuresti?

au luat 270. restul picati

#624 lueniko

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:13 PM

Pt. Mures a vazut cineva rezultatele?

#625 mihaela_s82

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:16 PM

am luat :) acum am venit de la floreasca... nu imi vine sa cred :smile:

#626 Moniczi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:17 PM

Stie cineva rezultatele pentru Oradea? :smile:

#627 tat.

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 82 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:18 PM

a reusit cineva in intervalul 16 -21 sa acceseze faimosul site :www.ceccar.ro, si respectivele liste cu rezultate?
dar eu nu imi explic ,de ce dupa publicare pe ceccar ,(daca sau publicat ? ca site-ul este nefunctional!)filialele nu au publicat rezultatele! ceccarbuc la nivel de bucuresti, ceccar sibiu,brasov , .......alea cateva site-uri care exixta , sa fi publicat o lista la nivel de filiala,cautam ca disperatii pe tot net-ul aceste rezultate care nu sunt de gasit niciunde!
bataie de joc!,
Tatiana Teodorescu

#628 crengus

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:20 PM

La Iasi la 14.30 erau pe geam, la 16.30 pe site. :smile:

#629 mihaser

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 142 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:22 PM

Va multumesc mult pentru gandurile voastre! Am picat cu media 8,06, insa am picat si ptr ca nu mi-am dorit cu adevarat sa intru in ceccar...si codul fiscal nu l-am invatat...combinat si cu niste subiecte aiurea...asta e!

Felicitari tuturor celor care au luat si curaj celor care nu au luat! "E si maine o zi!"

#630 domnul D

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 93 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:24 PM

am un fisier pdf cu rezultatele, dar nu pot sa il postez aici. cine stie sa posteze fisierul il trimit pe mail.

#631 Moniczi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:25 PM

:) Ne-am plans azi toata ziua ca ne-am saturat sa vedem "contabilii in sarbatoare..." :sad: ..... acuma nici macar atata nu ne mai lasa sa vedem.... nemultumitilor li se ia darul.... :smile:

#632 mihaela_s82

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:26 PM

rezultate bucuresti!
felicitari tuturor!

#633 maneadn

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:27 PM

Vezi postareaCatad, la Oct 1 2007, 08:23 PM, a spus:

daca merg acum in Floreasca ,credeti ca am sanse sa vad ceva? e lumina de bec ceva?
se vede, eu am venit acum vreo 1/2 ora

#634 alexa.

Nou

• Members
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:27 PM

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 09:24 PM, a spus:

am un fisier pdf cu rezultatele, dar nu pot sa il postez aici. cine stie sa posteze fisierul il trimit pe mail.
vreau si eu fisierul pdf...merci..... la adresa :mateialina2003@yahoo.com

#635 mihaela_s82

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:28 PM

scuze, uitasem sa ii dau upload :smile:

Fisiere atasate

#636 maneadn

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 192 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:30 PM

Vezi postareaalexa., la Oct 1 2007, 09:27 PM, a spus:

vreau si eu fisierul pdf...merci..... la adresa :mateialina2003@yahoo.com
si io maneadn@yahoo.com

#637 Moniczi

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:31 PM

Te rog frumos sa-mi trimiti si mie fisierul pe moniczi@yahoo.com. Multumesc frumos.

#638 tornado16

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:35 PM

REZULTATA PT BUCURESTISau puteti sa incercat pe ceccarbuc.roAm uitat sa dau upload :)

Fisiere atasate

#639 JAN_1980

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:39 PM

Pentru Constanta a reusit sa ia cineva fisierul ? Ar trebui sa le mai postam si aici ca sa mai decongestionam site-ul bucurestean ca nu se poate intra acolo.

#640 milena

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 01 October 2007 - 08:44 PM

stie cineva cand se mai da examenul asta idiot?
am inteles ca exista posibilitatea sa se mai dea in februarie.stiti ceva?

Similar Topics Collapse

214 useri citesc topicul

0 membri, 214 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL