Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 36

Salt la continut

parerile noastre despre examenul CECCAR -SEPT. 2007

829 replies to this topic

#701 memi

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:12 AM

Vezi postareaanafedor, la Oct 2 2007, 07:38 AM, a spus:

contestatiile pe bucuresti se pot depune si prin fax, atentie, pana la ora 12 sau la sediul lor pe mircea voda.
eu am 3 materiii la una 13 fiscalitate, 35 sutimi drept si un punct audit, acolo stiu ca am scris f mult
fratilor sa i idam in judecata timpul de gandire a fost mic
daca nu imi rezolva contestatia eu ii dau in judecata!
timpul a fost f scurt

de unde stii ca numai pana la 12; dar prin email nu se poate?

#702 Roxanee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 104 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:13 AM

Daca reuseste cineva sa descarce lista cu Argesul....va rog sa o puneti si pe forum, eu am picat dar vreau sa vad si notele...... :sad:

Imi pare foarte rau pentru cei picati, sunt oameni pe acest forum foarte bine pregatiti, care m-au ajutat mult si totusi au picat......ciudat nu? Dar cunosc si oameni care au promovat examenul si nu stiu nici macar cum arata un plan de conturi, trist dar adevarat.

Bafta celor care nu au aflat inca, poate sunteti pe lista admisilor. :smile:

Aceasta postare a fost editata de Roxanee: 02 October 2007 - 08:16 AM

#703 willa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 103 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:14 AM

Vezi postareacrengus, la Oct 2 2007, 09:05 AM, a spus:

A observat cineva ca in ultimii ani procentul de promovabilitate a variat direct proportional cu ponderea grilelor in subiecte?

asta ar insemna ca de la anul sa nu mai intre nimeni!

#704 magic lion

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:17 AM

Vezi postareaMoniczi, la Oct 1 2007, 10:31 PM, a spus:

Vezi postareadomnul D, la Oct 1 2007, 09:24 PM, a spus:

am un fisier pdf cu rezultatele, dar nu pot sa il postez aici. cine stie sa posteze fisierul il trimit pe mail.
Te rog frumos sa-mi trimiti si mie fisierul pe moniczi@yahoo.com. Multumesc frumos.

pt. domnul D

Va rog sa imi trimiteti si mie fisierul pe visovanmia@yahoo.com

multumesc

#705 gianina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:23 AM

Vreau sa-mi ajut un prieten care a picat cu 4 sutimi la conta, nu este in Buc si nu are acces la net. Vreau si eu un model de contestatie (stiu ca era pe site dar nu reusesc sa o mai gasesc) si adresa de mail/nr de fax sa ii fac o contestatie sa-l ajut sa ia examenul. Ca multi dintre cei de aici chiar nu merita sa-l pice. Multumesc mult
Gianina

#706 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:24 AM

Pt Mirela0702 : imi pare EXTREM DE RAU :smile: Am fost colege de rezolvare grile si as fi vrut sa iei. Vad ca iti lipsesc doar niste sutimi, fa contestatie.
Cami.covasa, nu mai am nevoie de raspunsurile la control pt ca am luat si eu examenul si numai asta conteaza acum .... Ma bucur sincer si pt tine ..... :sad:
Imi pare rau si pt mihaser :laugh: ma bucur pt Anais :sad:

#707 Daniela.Zaharia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 235 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:28 AM

Se pare ca anul acesta rata de promovabilitate a fost aproape de ponderea grilelor in nota de ex, adica 20%, sa ne asteptam la anu viitor de o rata a promovabilitatii de 0%???? avand in vedere ca se zvoneste ca problemele vor fii numai gen sinteza, nu si grile!
DanielaZ

#708 ILIALI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 29 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:38 AM

am luat!!!!!!!!!!!!!!am fost in floreasca si am luat rezultatul.am luat dar pot sa zic ca am fost foarte norocoasa.

#709 cami.covasa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 102 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:39 AM

Vezi postareamihavesa, la Oct 2 2007, 09:24 AM, a spus:

Pt Mirela0702 : imi pare EXTREM DE RAU :smile: Am fost colege de rezolvare grile si as fi vrut sa iei. Vad ca iti lipsesc doar niste sutimi, fa contestatie.
Cami.covasa, nu mai am nevoie de raspunsurile la control pt ca am luat si eu examenul si numai asta conteaza acum .... Ma bucur sincer si pt tine ..... :sad:
Mirela0702: lupta-te pt ceea ce stii. fa contestatie. mihaser , la fel. nu va lasati fetelor.
Intr-adevar Mihavesa: acum nu mai conteaza controlul:))
felicitari celor ce au luat si celor care au avut curajul sa-l dea. bafta tuturor celor care faceti contestatie. Sa auzim numai de bine.

#710 gianina

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:41 AM

Vreau si eu un model de contestatie si un fax la care sa o trimit. Trebuie musai sa imi ajut un prieten care nu este in Buc si nu are acces la mail-a picat conta cu 4 sutimi :smile: Multumesc.
Gianina

#711 Petrov

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:42 AM

Buna,
imi puteti trimite si mie pe mail lista rezultatelor pe Bucuresti? Nu reusesc sa le descarc de pe site.
Mail: laviniapet@yahoo.com

Multumesc mult

#712 cami.covasa

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 102 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:42 AM

are cineva listele din timis??? pt cei care nu au vazut rezultatele.. multumesc

#713 simona-resita

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:43 AM

A reusit cineva sa descarce rezultatele pentru centrul Timis?
Va rog sa postati si pe forum, daca nu cer prea mult.

#714 Lee22

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:43 AM

Are cineva fisierul de la Cluj? Poate mi-l trimite si mie cineva pe liana.ferent@gmail.com

#715 simona-resita

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:46 AM

Este cineva din Caras? Stiti cumva daca sunt afisate rezultatele la sediul CECCAR?

#716 Roxanee

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 104 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:49 AM

Vezi postareamirela 0702, la Oct 1 2007, 08:30 PM, a spus:

La iasi...au luat 67 din 300...facand o medie din ce am vazut pe forum, referindu-ma si la date din alte judete....rata de promovabilitate in acest an a fost cam...de cat???...20-30%???? Ce idiotenie....mi se pare prea de tot.....sa inteleg ca astia nu mai au nevoie de bani????...sau sa sper ca vor fi mai indulgenti la contestatii...?????? Sau...sa inteleg ca acum doi-trei ani...candidatii erau mult mai capabili decat noi???? Nu stiu anul trecut...dar acum 2-3 ani picau doar cate 5-10%.....chiar nu inteleg.... :sad: :sad: :laugh:

Ba au nevoi de bani, fi atenta pe exemplul de la Iasi: 300 de cantidati * 550 taxa examinare = 165.000 RON, am inteles ca pe an cotizatia de membru stagiar ar fi 150 de RON rezulta 300 de admisi * 150 contibutie = 45.000 RON, nu e mai profitabil pentru ei sa mai dam o data anul viitor??? :smile:

#717 oantzamyx

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:51 AM

este oare posibil sa nu se fi corectat lucrarea in totalitate daca nu a fost scrisa in ordinea precizata de ei? Mai exact dupa cea am trecut prin toate materiile, am revenit cu anumite subiecte. Sunt revoltata, sper ca nu asta sa fie motivul pt care te pot pica!!!! Am fost extrem de surprinsa cand mi-am vazut notele la evaluare si audit, era imposibil, asta e singura explicatie!!! Sunt prea comozi sa verifice daca ai mai scris undeva in toate paginile acelea!!! :((

#718 mirela 0702

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 920 Postari:

Postat 02 October 2007 - 08:55 AM

Vezi postareamihavesa, la Oct 2 2007, 09:24 AM, a spus:

....am facut contestatie...insa stiu ca la ultima problema la conta...era una cu o balanta de intocmit....n-am scris mai nimic pentru ca ma uitasem la ceas si constatasem ca mai aveam o ora ptr celelate 2 materii...m-am grabit...nici timp nu a fost suficient.....fie ce-o fi....poate daca imi lipsea mai mult nu-mi parea asa rau...dar am fost asa aproape..... :angry: :angry: :sad:

#719 Petrov

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 14 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:00 AM

Vezi postareaoantzamyx, la Oct 2 2007, 09:51 AM, a spus:

este oare posibil sa nu se fi corectat lucrarea in totalitate daca nu a fost scrisa in ordinea precizata de ei? Mai exact dupa cea am trecut prin toate materiile, am revenit cu anumite subiecte. Sunt revoltata, sper ca nu asta sa fie motivul pt care te pot pica!!!! Am fost extrem de surprinsa cand mi-am vazut notele la evaluare si audit, era imposibil, asta e singura explicatie!!! Sunt prea comozi sa verifice daca ai mai scris undeva in toate paginile acelea!!! :((

buna,

am aceeasi banuiala, pentru ca notele au fost mult prea mici decat ma asteptam. tu stii cumva ordinea in care s-au afisat rezultatele (ca materii?)

Gabi

#720 roxanageangu1

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 79 Postari:

Postat 02 October 2007 - 09:02 AM

Vezi postareaoantzamyx, la Oct 2 2007, 09:51 AM, a spus:

NU STIU DACA ESTE CAZUL....SI EU AM SCRIS O PROBLEMA DE LA FISCALITATE LA SFARSIT...CRED CA A LUAT-O IN CONSIDERARE, AM AVUT NOTA MARE AVAND IN VEDERE CA PROBLEMA DE LA SFARSIT AVEA 3 PUNCTE

E CINEVA AICI CARE A PICAT LA DREPT....MI SE PARE INCREDIBIL SA PICI LA MATERIA ASTA....ERAU INTREBARI SIMPLE CU RASPUNSURI DESTUL DE SCURTE.

VOI CUM ATI SCRIS LA DREPT CA LA CARTE SAU MAI CU CUVINTELE VOASTRE....

Similar Topics Collapse

58 useri citesc topicul

0 membri, 58 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL