Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Program NIR-uri... - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

Program NIR-uri...

10 replies to this topic

#1 MICO

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 22 September 2007 - 07:21 PM

Va rog frumos, cine ma poate ajuta cu un program pt. nir-uri ?
Daca stie sa tina si evidenta clientilor si furnizorilor ar fii super !!!!

Va multumesc anticipat !

#2 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 22 September 2007 - 10:46 PM

Vezi postareaMICO, la Sep 22 2007, 08:21 PM, a spus:

Va rog frumos, cine ma poate ajuta cu un program pt. nir-uri ?
Daca-ti foloseste, iti dau o foaie de calcul Excel pentru un NIR. Se poate adapta.

Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#3 MICO

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 36 Postari:

Postat 23 September 2007 - 08:58 AM

Multumesc pt. raspunsuri. Imi trebuie pentru seful meu si vrea ceva foarte simplu. Am sa-l incerc pe cel din Excel dar nu prea stiu cum sa-l adaptez. Ma pote ajuta cineva ? Vrea sa adauge cantitatea; pretul de achizitie total fara tva; TVA-ul; pretul de vanzare cu tva pe bucata si restul sa se calculeze automat.....
Mii de multumiri, poate mai cresc si eu putin in ochii sefului.....

#4 zuzuc

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 18 Postari:

Postat 21 November 2007 - 08:00 PM

am incercat sa atasez niste note de receptie, in doua variante:
una din ele - in care se calculeaza procentul de adaos automat iar tu introduci doar datele din factura si pretul de vanzare inclusiv tva; a doua varianta - introduci cota de adaos si restul se calculeaza automat,bineinteles dupa ce ai trecut datele din factura.mult noroc

Fisiere atasate

#5 iulica.56

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 78 Postari:
  • Interests:PROBLEME CONTABILITATE DE ORICE FEL.

Postat 27 November 2007 - 09:52 AM

Daca am mai mult de 5 rinduri de trecut in nota de recetie(am cazul si de 12.15 rinduri )ce fac?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 09 July 2008 - 02:17 PM

nimeni nu le stie pe toate si niciodata nu este prea tirziu pentru a invata.

#6 spiruh

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 22 July 2008 - 09:54 PM

cine mai are programe de nir-uri???????????????va rog sa-mi trimiteti!

Aceasta postare a fost editata de spiruh: 22 July 2008 - 09:57 PM

#7 andreea

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 580 Postari:
  • Interests:Literatura, muzica, computere, masini....toate in egala masura.

Postat 28 July 2008 - 09:50 AM

cauta aici pe forum si ai sa gasesti NIR.xls. poate-ti este de folos.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 28 July 2008 - 11:07 AM

#8 sorynyk

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 08 July 2009 - 12:24 PM

Buna ziua.
Cine mi spune si mie daca exista mai multe tipuri de nir. Am gasit un programel pt note receptie si constatare diferente... E acelasi cu cel de intrare receptie? :sad:

#9 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 08 July 2009 - 01:25 PM

Cred ca e un singur document cu denumiri diferite. Denumirea oficiala actuala trebuie luata din OMEF 3512 din 2008 privind documentele financiar-contabile si este: Nota de recepție și constatare de diferențe, cod 14-3-1A.
NIR= Nota de intrare receptie are cam acelasi format dar nu figureaza in legislatia actuala sub acest nume.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#10 Neme

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 August 2009 - 01:26 PM

Salutari tuturos & bine v-am gasit !!

Sunt incepator in acest domeniu si de aceea va rog sa ma "pasuiti". :lostit (13): Ma intereseaza daca e legal sa folosesc un NIR electronic in locul unuia de la librarie. E dificil de scris la mana...

Va multumesc!

#11 vics

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 209 Postari:
  • Interests:IT

Postat 04 August 2009 - 01:33 PM

Pai este, ca suntem in sec XXI.
Desigur, cu respectarea tuturor rubricatiilor, diferite pt receptii de materiale sau de marfa.

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL