Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
acces la stagiu audit financiar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 10

Salt la continut

- - - - -

acces la stagiu audit financiar

271 replies to this topic

#181 miha21

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 21 April 2008 - 02:26 PM

N-a sunat nimeni la CAFR sa intrebe cand se afiseaza????????

#182 any.mary.iacob

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 21 April 2008 - 02:41 PM

Eu tot sun de azi dimineata, dar ar fi fost bine daca ar fi raspuns cineva..........

#183 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 21 April 2008 - 02:45 PM

Poate au fugit cu banii!!!!! :pullhair:

#184 did

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 21 April 2008 - 03:03 PM

eu am sunat la nr de mobil care e afisat si ziceau ca poate dupa Pasti pentru ca inca nu s-au apucat de corectat

#185 TYKE

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 21 April 2008 - 03:51 PM

Vezi postareaTYKE, la Apr 21 2008, 01:49 PM, a spus:

Ce intelegeti prin "transe legale"? Rate egale sau anuitati egale?

SCUZATI! "transe Egale"!

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 04:14 PM

#186 auditoraspirant

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 21 April 2008 - 04:02 PM

Vezi postareadid, la Apr 21 2008, 04:03 PM, a spus:

eu am sunat la nr de mobil care e afisat si ziceau ca poate dupa Pasti pentru ca inca nu s-au apucat de corectat

Saracii de ei, n-au timp ! :pullhair:
Sunt ocupati sa numere banii stransi ! :wink:

#187 miha21

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 21 April 2008 - 04:11 PM

Si eu tot nr.4 am avut. Eu am inteles rate egale, la problema cu imprumutul.... :pullhair: Oricum ne-a ametit cu grila din drept.

#188 puf

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 21 April 2008 - 07:52 PM

Apropo de TVA si de schimbari!
Ma intreb unde erau la acest examen colegii mai in varsta, pe care i-am vazut la lichidatori, consultanti si chiar care inca dau examenul de experti. Da, aceia care nu mai sunt interesati sa poti avea dreptul de a face lichidarea unei firme de turism si sa ai si dreptul de avea carte de munca la o gradinita!asa ca nu e o problema pentru ei "incompatibilitatea".

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 04:15 PM

#189 augusta2008

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 22 April 2008 - 10:44 AM

Vezi postareamiha21, la Apr 21 2008, 03:26 PM, a spus:

N-a sunat nimeni la CAFR sa intrebe cand se afiseaza????????

ba da eu tot sun ...de azi dimineata...sun in continuu...sa vad si eu ce fac ei...am avantajul ca sunt prporil meu sef..si stau la telefon pana diseara..sa vad si eu cand vor raspunde la telefon...niste nesimtiti...ne trateaza de parca ne ar face o favoare....si apoi vor sa fim integrii...sa respectam nus ce coduri deontologie...si sunt varza...o sa sun pana diseara...sa vad..daca imi raspunde cineva..stiu ca nu au corectat lucrarile...dar vreau si eu sa vad daca imi raspunde cineva...sa mi spuna o vorbulita macar...

#190 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 22 April 2008 - 11:06 AM

410.74.43 este numar de centrala. Mi-au spus de la ROMETLECOM.
Mobilul cred ca l-au inchis.
E-mail a trimis cineva? Desi sunt slabe sanse sa se raspunda si la e-mail.

#191 puf

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 22 April 2008 - 08:08 PM

singurul care raspunde la telefon e secretariatul general, mai precis trebuie format secretariatul cand raspunde centrala. acolo raspunde un domn, care cred ca se numeste Cristi si e singura persoana care incearca sa spuna ceva....mie mi-a spus ca cine a transmis ca afiseaza grilele nu a fost corect informat, ca nu stie nimic in acest sens si ca daca se va hotara asa ceva, ei o vor face in cel mult jumatate de ora (deci nu ar fi mult de lucru...). rezultatele, cel mai devreme dupa Paste.
in rest....sa ne respectam intre noi ca si colegi, apoi sa avem pretentia asta de la Patronul roman. indiferent ce titluri avem si noi si ei, suntem economisti...dar....

#192 anamanole

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 30 April 2008 - 07:04 AM

Rezultatele '' cel mai devreme dupa Paste". Dar care Paste ? Al cailor? :biggrin:

#193 miha21

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 30 April 2008 - 09:06 AM

probabil ca la pastele cailor!!! :pullhair: Dupa ce se vor satura de libere, or sa ne dea si ei niste rezultate!!! Pe saptamana viitoare, cica 1 si 2 mai au liber CAFR-ul!!! Asa ca avem de asteptat!!!

#194 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 30 April 2008 - 12:06 PM

"... cel mai devreme dupa Paste...". Si cel mai tarziu, cand? De Craciun? Ar fi in stare...

#195 miha21

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 05 May 2008 - 11:28 AM

Este o mare bataie de joc!!!!!!!!!! Cine stie ce aranjamente se fac :thumbup: , am sunat la CAFR si abea la sfarsitul saptamanii se afiseaza rezultatele!!! Sunt sub orice critica, ce mai.....Asa ca trebuie sa aveti rabdare!!! Cica nici nu sunt corectate.

#196 auditoraspirant

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 05 May 2008 - 03:31 PM

Si-au luat banii, ... ce le pasa !

#197 razvaning

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 06 May 2008 - 07:46 AM

totusi ne mai dau astia si reziltatele de la test ? sau asteptam alegerile :thumbup:

#198 miha21

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 28 Postari:

Postat 06 May 2008 - 09:37 AM

PAREREA MEA ESTE CA "NE CAM DA DE BANUIT", DE CE DUREAZA ATAT DE MULT? CA SLAVA DOMNULUI , N-AM FOST CHIAR ATAT DE MULTI. SAU POATE TREBUIE SA PROMOVEZE UN NUMAR DE.........

#199 iepuras_dragalas

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 06 May 2008 - 01:51 PM

Mie mi se pare o totala bataie de joc din partea lor.
Exceptand faptul ca nu am mai fost la nici un examen pana acum, si subiectele sa fie intinse pe banci iar supraveghetorul pe afara (era doar unul supraveghetorul) si fiecare facea ce vroia in sala, pe subiecte nu era macar o stampila a CAFR, sau pe foile de examen, nu tu ciorne. Dar, bine ca nu am fost prea multi care sa cotizam cate 500 ron.
Mai mult, au fost intrebari care nu au avut legatura cu tematica si bibliografia. Spre ex am avut o grila in care se cerea sa spunem cine este scutit de plata taxelor la Reg Com pt infiintarea unei firme? - Poate sunt eu chioara si nu am vazut in bibliografie, in toate legile ala......
Si am mai incurcat si ct la obligatiuni in loc de 506 am scris 505 (trebuia sa invatam si planul de conturi?!? :pullhair:
Ce sa mai zic de cei care au avut la sub deschis impozitul pe profit. Ce se puncteaza acolo? Ca sa iei toate pctele tb sa reciti cumva tot codul fiscal?!?!
:thumbup: :smile: :sad: asta este ce pot sa spun de acest examen.
Sincer cred ca ar trebui reclamati undeva, dar in tara asta, nu cred ca va avea cineva ceva de spus (impotriva CAFR). :nono:

#200 mmadalina

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 07 May 2008 - 07:28 PM

auzi dar fara suparare tie nu iti este un pic rusine sa fii pentru prima data aici si sa spui astfel de tampenii avand in vedere ca ai fost atat de "norocoasa"
este cu adevarat neplacut ca stam si asteptam atata sa afiseze ei rezultatele dar daca te uiti in regulament nu au termen limita decat pentru depunerea contestatiilor asa ca nu pot fi acuzati ca incalca regulamentul
personal am avut si ciornele si grila stampilate asa ca ar fi bine sa anuleze lucrarile fara stampila (cum este si lucrarea ta inteleg)
este adevarat ca subiectele ne-au surprins pe multi fiind atipice dar asta este eu am avut nr 2 si nu am constat sa fie in afara bibliografiei ba chiar au fost de "bun simt"
pentru un viitor auditor ai o judecata profesionala "beton" :thumbup:

Similar Topics Collapse

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL