Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
acces la stagiu audit financiar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 5

Salt la continut

- - - - -

acces la stagiu audit financiar

271 replies to this topic

#81 did

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 30 March 2008 - 10:19 PM

Standardele de audit se vor regasi in bibliografia pentru examenul de iesire din stagiu.
Eu am nelamuriri in schimb in ceea ce priveste IFRS 1. Ar trebui sa cunoastem toate IAS-urile ca sa putem face retratari conform IFRS 1. Mi se pare foarte ambigua tematica... Nu imi dau seama in ce constau subiectele scrise ( care nu sunt grila).Oricum sunt foarte in ceata

#82 Olguta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 469 Postari:
  • Interests:diverse

Postat 30 March 2008 - 10:22 PM

despre ISA se presupune ca vom discuta pe urma, in stagiu; am inteles ca vor fi grile; si ceva scris; stie cineva cum ar putea suna?

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:53 PM

#83 auditoraspirant

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 30 March 2008 - 10:32 PM

Vezi postareadid, la Mar 30 2008, 11:19 PM, a spus:

Standardele de audit se vor regasi in bibliografia pentru examenul de iesire din stagiu.
Eu am nelamuriri in schimb in ceea ce priveste IFRS 1. Ar trebui sa cunoastem toate IAS-urile ca sa putem face retratari conform IFRS 1. Mi se pare foarte ambigua tematica... Nu imi dau seama in ce constau subiectele scrise ( care nu sunt grila).Oricum sunt foarte in ceata

Exista logica in explicatia ta, dar avand in vedere ca la examenele anterioare inteleg ca au fost elementul cheie, m-am mirat ca nu se mai regasesc.
In fine neplacuta chestia cu IFRS 1.
Ati achizitionat cartea de la CECCAR, sau ... ?

#84 snezro

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 31 March 2008 - 12:23 PM

Vezi postareagrio, la Mar 14 2008, 02:24 PM, a spus:

[...]As dori sa mai stiu daca este cineva de pe acest site auditor intern, si care vrea sa patcipe la testul din 19.04.2008.[...]
buna
da sunt auditor intern
as vrea sa corespondam
trimite-mi o adresa de mail, daca vrei sau un ID

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:54 PM

#85 Olguta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 469 Postari:

Postat 31 March 2008 - 12:31 PM

Vezi postareasnezro, la Mar 31 2008, 01:23 PM, a spus:

Uitandu-ma pe TEMATICA si BIBLIOGRAFIE am constatat urmatoarea corespondenta:punctului 1.1. din Tematica (T) ii corespunde punctul 1 din Bibliografie (B);[...]Va rog sa-mi raspundeti daca vi se pare corecta aceasta corespondenta.[...]

Vedeti ca s-a format si un grup pe yahoo, suntem mai multi care dam examenul; Explicati care e corespondenta de care vorbiti, ca nu se intelege.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:55 PM

#86 anamanole

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 31 March 2008 - 12:43 PM

Corespondenta este intre tematica si bibliografie ex 1.1 adica cadrul legal al activitatii de audit finaciar din Romania cu punctul 1 din bibliografie og 75/1999. :pullhair:

#87 maris camelia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 31 March 2008 - 01:09 PM

buna as vrea si eu grilele , si alte informatii despre examneul de audit , din aprilie , si as vrea si eu sama integrez in grupul de invatat de pe yahoo, daca maI aveti loc , de inca o persoana, dati de stire,, adresa mea e camey12@yahoo.com, e si adresa de mes, sau o alta adresa lumeadeazi2003@yahoo.com

sa ne auzim cu bine, pa pa

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:55 PM

camelia maris

#88 Olguta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 469 Postari:

Postat 31 March 2008 - 02:03 PM

stagiariaudit@yahoogroups.com
asta ar fi denumirea grupului; dar nu stiu cum sa iti trimit o invitatie; am anuntat insa mai departe si cineva, probabil initiatoarea, o sa iti trimita invitatia.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:56 PM

#89 snezro

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 31 March 2008 - 02:41 PM

cum fac si eu sa intru pe grupul care s-a format pe yahoo?
trebuie sa-mi dau ID si apoi sa primesc invitatia?
va rog cine stie sa imi spuna si mie
adresa mea de mail este urmatoarea: shenez20@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:57 PM

#90 maris camelia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 31 March 2008 - 03:53 PM

Vezi postareaanamanole, la Mar 31 2008, 12:43 PM, a spus:

Corespondenta este intre tematica si bibliografie ex 1.1 adica cadrul legal al activitatii de audit finaciar din Romania cu punctul 1 din bibliografie og 75/1999. :frusty:
multumesc mult de priomptitudine, voi incerca sa intru pe adresa si daca reusiti sa-mi trimite-ti voi o invitatie e ok,
inca o datas multumesc, camelia :pullhair:
camelia maris

#91 AnaStancu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 157 Postari:

Postat 01 April 2008 - 08:37 AM

As dori sa intru si eu in grupul de pe yahoo, daca se mai poate. Adresa mea este: ana_munti@yahoo.com. Va multumesc!

#92 27ELENA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 01 April 2008 - 09:19 AM

As dori sa intru si eu in grupul de pe yahoo, daca se mai poate. Adresa mea este: acs_elena@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:57 PM

#93 maris camelia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 33 Postari:

Postat 01 April 2008 - 11:38 AM

buina, astept mai multe detalii pentru a putea intra in grupul de invatat pentur accesul la audit fin.
adresa mea de mes este camey12@yahoo.com, e si adresa de mesaje sau o alta lumeadeazi2003@yahoo.com, as vrea sa intru cat mai repede, spuneti-mi cum se intra eventual o parola pentru a putea accesa mailul respectiv

mersi, astept raspuns
camelia :pullhair:
camelia maris

#94 anamanole

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 01 April 2008 - 01:58 PM

Cum stati cu invatatul ?Eu am citit ieri Codul etic, og 75/1999 si hg 983/2004. Parerea mea este ca og 75 se regaseste in mare parte in hg 983/2004.Pentru codul etic am gasit pe internet urmatorul material sper sa va ajute-( un fel de rezumat ).
Azi vreau sa studiez legea insolventei _ destul de mare si legea societatilor comerciale.

As dori inscrierea in grupul de lucru adresa mea andrea_eadu@yahoo.com

Am o intrebare pana la urma studiem ias-urile sau nu? A aflat cineva concret ? In mod normal nu se regasesc in tematica dar apar in bibliografie.

Fisiere atasate

#95 anamanole

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 52 Postari:

Postat 01 April 2008 - 02:25 PM

Incerc sa sun la domnii de la Camera dar nu binevoiesc a raspunde la telefon dar am intrat la tematica si la bibliografia pentru an 2004 si acolo scrie clar ca ei cer la conta financiara si Standarde Internationale de Contabilitate.

#96 justinliviu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 01 April 2008 - 03:05 PM

buna ;as dori si eu sa ma alatur grupului de lucru de pe yahoo, in masura in care se poate
adresa mea de e-mail si de mess luminitabustiuc@yahoo.com

#97 27ELENA

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 01 April 2008 - 03:56 PM

ce tb sa fac pt a intra in grupul de lucru ex acces audit?
ORDINUL 1752/2005

#98 razvaning

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 19 Postari:

Postat 01 April 2008 - 04:34 PM

acceasi intrebare
ce tb sa fac pt a intra in grupul de lucru ex acces audit?
razvaning@yahoo.com

#99 Olguta

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 469 Postari:

Postat 01 April 2008 - 06:56 PM

Numai moderatoarea poate..........traim in era internetului unde noii dictatori au fata de moderatori (uneori, nu in cazul site-ului de fata) :pullhair:

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 30 July 2008 - 03:58 PM

#100 auditoraspirant

Membru junior

• Nou venit
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 01 April 2008 - 09:25 PM

A verificat cineva daca Codul etic pentru auditorii profesionisti are acelasi continut ca
si Codul etic pentru profesionistii contabili ?

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL