haideti sa va arat ce-mi scrie almcomp pe pm :
Ref: O parere, Astăzi, 02:16 PM
Membru junior
Grup: Members
Postări: 138
123,339
inscris: 9-May 07
(10%)
Este mai mult decat evident ca nu faci deosebire intre jigniri si caracterul unui om.
Scuza-ma, nu stiu de ce iti este rusine de ceea ce gandesti. De ce refulezi in asemenea stari.
Crede-ma probabil ca te consideri motivata de ceva superior si nu mai poti suporta sa aibe si altii pareri,,,
.................................................................
Am observat ca imi blochezi mesajele.
Doar ai cutitul in mine micule dictator...
Daca crezi ca faci fata unei discutii deschise iata adresa mea de mail: cflorin1974@gmail.com.
.............................................................................
Dna Otilia ati putea macar sa aveti curajul de a conversa cu argumente.
Nu este nici o problema faptul ca mi-ati blocat accesul. asta imi dovedeste ca nu ma insel in privinta dvs.
Acuma am si observat varsta pe care o aveti si este totusi cel putin ciudata reactia dvs la niste afirmatii care va reprezinta . In continuare va spun ca nu stiu unde sunt jignirile pentru care am fost sanctionat.
....................................................................
Ref: Inca o parere, Astăzi, 03:59 PM
Membru junior
Grup: Members
Postări: 138
123,339
inscris: 9-May 07
(10%)
Va este teama de mesajele mele.
Asa faceau si dictatorii. Oprimau pe cei care aveau opinii contrare.
Va aspet cu un mesaj ca sa imi demonstrati ca nu aveti inclinatii dictatoriale.
..........................................................................
asta face flacaul, dragilor !!! eeeiii, si uite asa s-a ales cu contul SUSPENDAT !!!! imi pare rau ca mi-am pierdut vremea si nervii cu el, nu a meritat nici o secunda din viata mea, acest individ !!
AVIZ AMATORILOR !!!!!!!!
cei din administratia forumul suntem satui pana-n gat de astfel de exemplare !!!
dragilor, va rog mult sa va controlati si sa va abtineti de la jigniri fiindca s-a cam terminat rabdarea noastra. prin urmare, nemaiavand timp si nervi pt. faze d-astea, masurile vor fi luate fara aceste multe explicatii si lamuriri asupra greselilor comise, bunavointa ce s-a dovedit complet inutila si neproductiva.
va rog sa intelegeti ca in lipsa unui respect reciproc real si manifestat continuu, acest forum nu poate fi locul unde se intalnesc oameni cu o educatie si o tinuta morala peste medie !!!
nu vom permite niciodata accesul pe forum al unor persoane vadit certate cu logica si bunul simt !!
vrem ca forumul sa ramana cel putin cu standardele superioare actuale de conduita a membrilor sai.
de asemenea, ne facem un titlu de onoare din faptul ca suntem unul dintre cele mai civilizate forumuri si nu dorim sub nici o forma coborarea acestei stachete. cine e in stare sa priceapa asta e binevenit, cine nu pricepe isi poate exprima "educatia" altundeva.
o seara frumoasa.
Aceasta postare a fost editata de ALUPEI OTILIA: 22 December 2007 - 10:12 AM