Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Monografie distributie gratuita revista - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Monografie distributie gratuita revista

2 replies to this topic

#1 diana-gabriela

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 08 February 2008 - 07:24 PM

In situatia unei firme in care asociatul concepe articolele, nu ia bani pentru drept de autor sa zic asa, revista e cu articole bisericesti, o distribuie gratuit la nevoiasi, la spitale.
Factura de la editura cu prestari servicii tiparire ziar se inregistreaza in 628?
Facturi emise pentru vanzare de publicitate in revista conform ctr incheiate cu clientii se inreg in 704.

Se pune problema productiei, atata vreme cat editura factureaza prestarea de sercicii? Sa se inregistreze ca stoc revistele?

Dar totusi in stoc exista un numar de reviste pe care apoi le distribui gratuit si nu stiu cum sa ma scad cu stocul, pe aviz, pe protocol, etc?

#2 felicia ratiu

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 16 March 2010 - 12:09 PM

Buna,

Se poate va rog sa imi spuneti cum ati facut inregistrarile pana la urma? Am o situatia asemanatoare...

Noi luam machete etc...de la clientii nostrii...cu reclama lor si ce articol vor sa apara in revista...le dam la tipografie....si aceasta ni le tipareste....(noi nu dam hartie...etc) ....ne va factura(inca nu stiu ce reviste sau servicii)....iar noi distribuim gratuit revista,,,,
Si pentru clienti vom factura ceva servicii de publicitate...cred....

Multumesc!

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 16 March 2010 - 03:03 PM

#3 adrianajr

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 16 January 2012 - 10:38 PM

Salut,

ati primit raspuns la aceasta intrebare? Cum ati procedat? Am si eu o situatie similara.

Multumesc.

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL