Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Monetar - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

Monetar

4 replies to this topic

#1 darla2203

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 22 May 2008 - 10:00 AM

BUNA TUTUROR.SUNT MAI NOUA IN BRANSA SI AM URMATOAREA PROBLEMA PE CARE SPER CA MA VETI JUTA SA O ELUCIDEZ.AM PRELUAT O FIRMA (UN ABC) CARE NU EMITE FACTURI CI DOAR BONURI FISCALE CARE SUTN EVIDENTIATE IN RAPORTUL ZILNIC SCOS DE CASA D MARCAT SI PE CARE SE FACE SI UN MONETAR.VA ROG SA IMI SPUNETI CUM INREGISTREZ MONETRUL? ESTE BINE DACA FAC URMATOAREA INREGISTARE 411=% 707 SI 4427 IAR APOI 5311=411 CU SUMA AFERENTA??????? SAU EXISTA O ALTA MODALITATE PE ARE NU O STIU SI VA ROG SA MI-O SPUNETI SI MIE..... :thumbup: VA MULTUMESC ANTICIPAT.
DARLA2203

#2 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 22 May 2008 - 10:37 AM

mai oameni buni, voi chiar nu cititi regulile de pe acest forum?????????????????????? in primul rand nu ai voie sa scrii cu litere mari, in al doilea rand exista butonul cautare, in al treilea rand exista "n" topicuri despre monetare in care s-a discutat diverse probleme legate despre monetar.

contul 411 intervine atunci exista factura, nidecum in cazul monetarului
aceasta este inregistrarea:

5311=% 707, 4427

Aceasta postare a fost editata de marra_2000: 22 May 2008 - 10:40 AM

#3 MARIANA S

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 22 May 2008 - 10:46 AM

Probabil vroia sa i se raspunda mai repede din moment ce a scris cu litere mari. sunt si eu de acord ca se inregistreza monetarul cu urm articol contabil
5311 =% .
707
4427

#4 darla2203

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 71 Postari:

Postat 22 May 2008 - 11:43 AM

imi cer mii de scuze, nu mi-am dat seama ca am scris cu litere mari si crede-ma ca am cautat dar nu am gasit ceea ce ma interesa si sincer nu cred ca ar trebui sa te "crizezi" asa.oricum ms pt raspuns :thumbup:

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 24 August 2009 - 02:53 PM

DARLA2203

#5 marra_2000

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 508 Postari:

Postat 22 May 2008 - 12:09 PM

Vezi postareadarla2203, la May 22 2008, 12:43 PM, a spus:

sincer nu cred ca ar trebui sa te "crizezi" asa.oricum ms pt raspuns
nu este vorba despre asa ceva ci despre asta :
" Inainte de a deschide un nou subiect va rugam sa accesati butonul CAUTARE .
Exista probabilitatea foarte mare ca intrebarea Dumneavostra sa fi fost postata deja pe forum de alti membri si este la fel de probabil ca raspunsul la respectiva intrebare sa fie deja pe forum.
Introduceti intrebarea dumneavoastra doar in sectiunea corespunzatoare, in caz contrar mesajele vor fi mutate sau sterse.
De asemenea, va rugam sa consultati REGULAMENTUL ori de cate ori considerati ca este necesar, folosind link-ul "Regulament" situat in antetul paginii, in bara de conectare.
Multumim! "

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 16 October 2008 - 05:54 PM

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL