Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Examen acces expert contabil/contabil autorizat 2009 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 8

Salt la continut

Examen acces expert contabil/contabil autorizat 2009

254 replies to this topic

#141 emma32

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 02 June 2009 - 10:11 AM

Vezi postareaMilla, la May 26 2009, 10:29 PM, a spus:

Referitor la problema 466
Eu am ajuns la un rezultat din exploatare de 16.607
Buna Milla,
te rog sa imi trimiti adresa ta de mail, daca vrei bineinteles, as vrea sa vb ceva cu tine in particular. Ms :lnr (51):

Vezi postareaemma32, la Jun 2 2009, 11:10 AM, a spus:

Vezi postareaMilla, la May 26 2009, 10:29 PM, a spus:

Referitor la problema 466
Eu am ajuns la un rezultat din exploatare de 16.607
Buna Milla,
te rog sa imi trimiti adresa ta de mail, daca vrei bineinteles, as vrea sa vb ceva cu tine in particular. Ms :angry:
opss ca m-am zapacit :sad: tamararadu76@yahoo.com

#142 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 02 June 2009 - 10:44 AM

cred ca la fiscalitate vor fi sigur ceva schimbari, ma indoiesc ca se vor pastra aceleasi raspunsuri ca anul trecut in conditiile modificarilor Codului fiscal.
daca se uita cineva pe ele, rog sa ne informeze si pe noi daca merita cumparata cartea din 2009.
multumesc

#143 elvira98

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 03 June 2009 - 06:22 PM

Vezi postareamarcelnechita, la May 14 2009, 01:08 PM, a spus:

Daca va rog, imi trimiteti si mie rezolvarile de anul trecut? Nu stiu ce am facut si le-am ratacit! :sad:
marcelnechita@yahoo.com
Va multumesc mult!

daca puteti sa imi trimiteti si mie rezolvarile pe adresa ruselvira98@yahoo.es
va multumesc

#144 DMDmf

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 03 June 2009 - 09:01 PM

Vezi postareacamelia_tur, la May 12 2009, 04:24 PM, a spus:

Inscrierile in Bucuresti au inceput pe data de 4 mai si am inteles ca dureaza pana pe data de 15 mai (poate ma insel, ar putea fi 20 mai). Taxa de inscriere este 175 euro, iar cursurile sunt 300 ron, sume la care se mai adauga si costul cartilor (pt cine si le cumpara).
Datele de inscriere difera de la un oras la altul. Am incercat sa verific si eu site-ul CECCAR Timis.. nu exista( !?!..ma mir ). Poate chiar aceea este data. Nu strica sa mai suni la ei sa te asiguri ca atunci incep inscrierile si nu mai devreme.

Mult succes !

Am sunat la Ceccar Bucuresti si mi-au zis ca pana pe 12 iunie sunt inscrierile desi in regulamentul publicat anul trecut spuneau ca trebuie depuse cu cel putin 5 zile inainte de examen.

#145 irina radu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 04 June 2009 - 09:28 AM

La CONSTANTA cursurile de pregatire au inceput,iar la fiscalitate ni s-a comunicat ca legislatia care se aplica este cea pana la 01.01.2009.

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 05 June 2009 - 04:16 PM

#146 jullia_nana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 04 June 2009 - 10:38 AM

stiti cumva daca se vor da aceleasi intrebari ca in carte? :lnr (51):
sau ma rog...eventual aceleasi intrebari dar cu date diferite...?...poate stiti din anii anteriori... :sad:

#147 Iry Irinuca

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 04 June 2009 - 02:43 PM

Buna.

Daca exista cineva care da examen pentru acces la stagiu CA - 2009, as dorii sa facem schimb de informatii, de sfaturi, de pareri, de ideii....sa incercam sa ne ajutam, sa rezolvam problemele din carte aparuta la CECCAR.

Daca este cineva interesat, sau daca are cineva ceva materiale legate de acest subiect...astept raspunsurile voastre.

O zi minunata va doresc!

#148 2790308296350

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 04 June 2009 - 10:00 PM

buna !

ma numesc CRISTINA si dau la PLOIESTI,contabil autorizat 2009,as dori sa colaboram

#149 emma32

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 9 Postari:

Postat 04 June 2009 - 10:25 PM

buna jullia, asa am inteles ca s-au dat probleme din carte anul trecut, cel putin la conta, fiscalitate si drept. Am vazut ca esti din tg mures, ai ceva noutati referitor la cursuri? si eu sunt din tg mures, poti sa imi scrii pe adresa tamararadu76@yahoo.com

Aceasta postare a fost editata de MIKY2010: 05 June 2009 - 04:17 PM

#150 alina_arhire0412

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 05 June 2009 - 03:14 PM

pentru cei din bucuresti,stiti ceva de cursurile pentru pregatire?daca incep sau nu de sapt viitoare?
mi au zis sa intru pe site la sf acestei saptamani ca vor actualiza cu data de incepere, locul unde se tin etc si vad ca n a aparut inca nimic
referitor la legislatie, intr adevar se aplica cea de la 01.01.2009

#151 nico_stoica

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 05 June 2009 - 08:50 PM

Buna tuturor,

Am cumparat si eu cartea din 2009 si am inceput sa lucrez din ea. Am dat peste probleme cu IAS 38 - avem si IAS-ula asta pt examen?? Eu credeam ca nu ...

Eu nu am avut cartea pe 2008 asa ca nu stiu ce modificari sunt. Dar am vazut ca a spus cineva ca sunt gresite unele rezolvari. Imi puteti spune, va rog, peste ce rezolvari gresite ati dat voi? Sunt inca la inceputul cartii si sa stiu la ce sa ma astept ...:)

Spor la invatat!!!

#152 irina_sam

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 06 June 2009 - 05:56 PM

Eu din pacate d-abia acum ma apuc de invatat. Am fost la Ceccar sa depun actele si acolo mi s-a spus ca, cartea de anul asta pentru EC si CA este un pic diferita, cand am fost a doua oara era altcineva si mi-a spus ca e identica cu cea din 2008. Eu o am pe cea din 2008. Ce stiti de asta?
Mersik

#153 Vava

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 07 June 2009 - 11:23 PM

Vezi postareaalina_arhire0412, la Jun 5 2009, 04:14 PM, a spus:

pentru cei din bucuresti,stiti ceva de cursurile pentru pregatire?daca incep sau nu de sapt viitoare?
mi au zis sa intru pe site la sf acestei saptamani ca vor actualiza cu data de incepere, locul unde se tin etc si vad ca n a aparut inca nimic
Buna,
Daca esti din Bucuresti si ai posibiliatea sa mergi la cursuri sa o faci.
Eu as fi mers dar din pacate nu pot, am un copil mic pe care nu am cu cine sa il las.
Cunosc cateva persoane care acum sunt experti si care mi-au spus ca sunt de mare ajutor.
Am si eu o rugaminte....se poate sa scanezi si sa postezi ceea ce faci la cursuri?....
multumim frumos :sad:

#154 leu50

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 646 Postari:

Postat 08 June 2009 - 06:16 PM

Daca poti rezolva problemele din caretea editata in 2008 este bine.
Nu stiu sa fi aparut alta editie in afara de cea din 2008.

#155 ctw

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 88 Postari:

Postat 10 June 2009 - 08:11 AM

Stiti ceva de cursurile din Bucuresti? a inceput cineva, deoarece nu am gasit nimic afisat pe site ceccarbuc.ro

Astept pareri
Ciprian

#156 tar

Nou

• Members
  • Pip
  • 6 Postari:

Postat 10 June 2009 - 10:03 AM

Vezi postareacrisstina, la May 25 2009, 09:51 AM, a spus:

Cartea pentru examenul de acces din 2009 a aparut in data de 18 mai. Rog cei care au achizitionat aceasta carte sa ne spuna daca sunt diferente fata de materialele din anul trecut. Va multumesc.

Carte cu grile din 2009 este identica cu cea din 2008.

#157 alina_arhire0412

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 10 June 2009 - 11:09 AM

inca nici o veste despre cursurile tinute in bucuresti
raman la parerea mea ca nu sunt suficienti doritori
am reusit sa ma inscriu intr un final la ilfov
eram a 7 a pe lista in conditiile in care mai sunt doar 2 zile de inscrieri
domnul de acolo mi a spus ca nr a scazut fff mult, atat pe ilfov, cat si pe buc
era si dlui convins de faptul ca nu au inceput cursurile pt ca sunt prea putini pe lista
asteptam!dar cat?!!!!!!

Vezi postareaVava, la Jun 8 2009, 12:23 AM, a spus:

Vezi postareaalina_arhire0412, la Jun 5 2009, 04:14 PM, a spus:

Buna,
Daca esti din Bucuresti si ai posibiliatea sa mergi la cursuri sa o faci.
Eu as fi mers dar din pacate nu pot, am un copil mic pe care nu am cu cine sa il las.
Cunosc cateva persoane care acum sunt experti si care mi-au spus ca sunt de mare ajutor.
Am si eu o rugaminte....se poate sa scanezi si sa postezi ceea ce faci la cursuri?....
multumim frumos :sad:
macar de ar incepe
ma voi stradui sa scanez ce pot si voi posta

#158 camelia_tur

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 10 Postari:

Postat 10 June 2009 - 01:15 PM

Vezi postareaalina_arhire0412, la Jun 10 2009, 12:09 PM, a spus:

era si dlui convins de faptul ca nu au inceput cursurile pt ca sunt prea putini pe lista
asteptam!dar cat?!!!!!!

Erai a 7a pe lista de inscrisi la examenul de acces pt expert contabil? Sau erai a 7 a care s-a inscris pentru cursurile de pregatire? Ma intreb daca nu cumva nu mai vrea lumea sa dea examen la CECCAR..Ce ar fi? Accesul la stagiu pentru expert contabil s-ar face pe baza de cerere ..haha !
Am sunat si eu ieri la CECCAR Bucuresti si mi-au spus ca in cateva zile (sigur pana la sfarsitul saptamanii) vor sti cand incep cursurile. Mi-au mai spus sa verific site-ul lor.

Aceasta postare a fost editata de camelia_tur: 10 June 2009 - 01:19 PM

#159 vero14zna

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 10 June 2009 - 05:33 PM

Vezi postareasophia, la May 5 2009, 11:28 AM, a spus:

Am o nelamurire in legatura cu certificatul medical necesar pentru inscriere. Pe site-ul CECCAR-ului la sectiunea documente privind inscrierea la examen scrie asa:
"- certificatul medical din care sa rezulte ca solicitantul are capacitate de exercitiu deplina"
Mai jos, scrie ca este nevoie de:
"-certificatul medical care sa ateste capacitatea deplina de exercitiu pentru profesia de expert contabil / contabil autorizat (stampilata de neurolog / psihiatru)"

Pana acum toate certificatele medicale le-am luat de la medicul de familie.
Cei de la CECCAR nu mi-au spus nimic de medicul de familie, ci doar sa fie semnat de psiholog, psihiatru, nu conteza. Dar una e psihologul si alta e psihiatrul.
Certificatul trebuie sa fie semnat de neurolog/psihiatru, sau se poate merge si la psiholog (ca medicul de familie a iesit din discutie)?

Va multumesc.

#160 alina_arhire0412

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 27 Postari:

Postat 11 June 2009 - 01:24 PM

Vezi postareacamelia_tur, la Jun 10 2009, 02:15 PM, a spus:

Vezi postareaalina_arhire0412, la Jun 10 2009, 12:09 PM, a spus:

asteptam!dar cat?!!!!!!

Erai a 7a pe lista de inscrisi la examenul de acces pt expert contabil? Sau erai a 7 a care s-a inscris pentru cursurile de pregatire? Ma intreb daca nu cumva nu mai vrea lumea sa dea examen la CECCAR..Ce ar fi? Accesul la stagiu pentru expert contabil s-ar face pe baza de cerere ..haha !
Am sunat si eu ieri la CECCAR Bucuresti si mi-au spus ca in cateva zile (sigur pana la sfarsitul saptamanii) vor sti cand incep cursurile. Mi-au mai spus sa verific site-ul lor.
eram a 7 a pe lista pentru examen, dar asta pe filiala ilfov
la bucuresti nu stiu cati sunt
la inceputul saptamanii trecute erau cativa

cursurile pentru pregatire examen acces incep de luni 15 iunie-30iunie
de la 16.30-20.30, se tin la Inst.Victor Babes in amfiteatru
s a facut public astazi pe ceccar buc

Similar Topics Collapse

Topic Forum Deschis de Statistici Ultima postare

25 useri citesc topicul

0 membri, 25 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL