Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
Bilant Registrul Comertului - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 4

Salt la continut

Bilant Registrul Comertului

87 replies to this topic

#61 firjinia

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 51 Postari:

Postat 08 June 2008 - 11:55 AM

pana la urma exista vre-un termen anul asta pentru depunerea bilantului la reg comertului ?

#62 nicolaitza

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 101 Postari:

Postat 08 June 2008 - 07:58 PM

La Constanta ,mai nou,la depunerea bilantului,pe langa cerere trebuie si delegatie daca nu-l depune administratorul.

#63 mm-miron

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 119 Postari:
  • Interests:legislatie

Postat 13 July 2008 - 03:14 PM

in legea 31/1190 republicata scrie ca bilantul nedepus in termen de 6 luni la registrul comertului poate duce le desfintarea sau dizolvarea firmei,studiati articolul
cat despre deponerea la reg com nu scrie nicaieri ca numai administratorul poate sa il depuna, doar ca intradevar cererile de deponere trebuie sa aiba semnatura si stampila firmei adica a administratorului, se pot completa formularele la firma si nu mai e nevoie de imputernicire

#64 stoica_cristina28

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 29 July 2008 - 02:54 PM

asa e. eu nu am depus bilantul pe 2004 la reg com...si mi-a venit citatie de dizolvare firma..asa ca depuneti si la reg. comertului bilantul .

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 19 October 2008 - 01:42 PM

#65 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 01 August 2008 - 05:26 PM

Vezi postareastoica_cristina28, la Jul 29 2008, 03:54 PM, a spus:

asa e. eu nu am depus bilantul pe 2004 la reg com...si mi-a venit citatie de dizolvare firma..asa ca depuneti si la reg. comertului bilantul .

sa inteleg ca te referi la bilantul pe primul semestru?Si asta trebuie depus la Registru comertului?

#66 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 01 August 2008 - 06:59 PM

ela, la Registrul Comertului se depun doar bilanturile de sfarsit de an...de unde ai tras tu concluzia cu raportarile de semestru?!
Madalina

#67 mihavesa

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1623 Postari:

Postat 01 August 2008 - 09:36 PM

pt cei care nu au depus inca la reg comertului bilanturile, va spun ca formularul de cerere s-a modificat fata de anul trecut si nu le primeste pe vechiul format.
Am facut doua drumuri la registru din cauza asta ....... :frusty:

#68 ela d

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 240 Postari:

Postat 02 August 2008 - 01:27 PM

Vezi postareamadalinab, la Aug 1 2008, 07:59 PM, a spus:

ela, la Registrul Comertului se depun doar bilanturile de sfarsit de an...de unde ai tras tu concluzia cu raportarile de semestru?!

Din postarea cristinei stoica asa reiesea, de aceea eram si eu surprinsa...Imi amintesc ca anul trecut la firma s-au facut doar 2 exemplare de bilant in iunie ,unul pentru Finante si unul pentru noi nicidecum pentru Registrul Comertului.Dar fiind pe topicul cu bilantul la 30 iunie m-am gandit ca s-a modificat ceva.Oricum, multumesc de lamurire madalinab!

#69 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 04 August 2008 - 01:10 PM

Vezi postareaela d, la Aug 2 2008, 02:27 PM, a spus:

Dar fiind pe topicul cu bilantul la 30 iunie m-am gandit ca s-a modificat ceva.
topicul nu e pe bilantul de la 30 iunie ... de unde ai tras concluzia asta ?? aaaa, ca cineva a intrebat daca si astea se depun... e alta poveste, dar topicul e pt bilanturi la sf de an :biggrin:

l-am lasat "agatat" sus fiindca am crezut ca mai e de actualitate ... poate nu mai e .... hmm ? :frusty:

#70 cristina5859

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1152 Postari:

Postat 04 March 2009 - 10:49 AM

Astazi am depus bilanturile la Registru Comertului .....documentele cerute sunt tot cele de anul trecut, taxa este tot 12,50 lei/bilant.....toate paginile numerotate si daca nu sunteti administrator , obligatoriu sa aveti imputernicire pentru depunere !
Imaginatia este mai importanta decat cunoasterea. Cunoasterea este limitata, imaginatia inconjoara lumea .

#71 Florin_76

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1877 Postari:

Postat 05 March 2009 - 01:45 AM

Multumim Cristina pentru informatii.

#72 HotChocolate

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 14 March 2009 - 07:31 PM

Aș avea și eu câteva întrebări legate de bilanț:
- Cum ar trebui să fie alcătuită acea hotărâre AGA dacă există asociat unic? Am găsit aici în topic un model, dar nu mi se pare potrivit, mai ales că se specifică ceva legat de repartizarea profitului, iar în cazul meu este vorba de pierdere.
- Procedura de numerotare a paginilor. Sincer, nu prea am înțeles cum se procedează. Din program am văzut că nu se numerotează. (Lucrez cu Saga C)
- Cum se întocmește Raportul Administratorului?

Vă mulțumesc mult pt. ajutor! Sunt la primul bilanț. :sad:

#73 madalinab

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1733 Postari:

Postat 16 March 2009 - 11:01 AM

- In situatia unui singur asociat se face Decizia Asociatului Unic. Acest document precede Raportului administratorului si are drept scop: aprobarea bilantului si contului de profit si pierdere si repartizarea rezultatului (in cazul obtinerii de profit) sau modul de acoperire a pierderii din anul curent. Cu aceasta ocazie se face si descarcarea de gestiune a administratorului (se practica mai ales la S.A.-uri).
- Banuiesc ca te referi la numerotarea paginilor din dosarul ce se depune la ONRC - nu inteleg ce legatura are cu SAGA?! sau este vorba de altceva?!
Daca am banuit bine, numerotarea se face de mana (cu pixul sau ce alt instrument folositi), incepand cu prima pagina din dosar (prima de la coada). Numarul de pagini se inscrie in opis-ul din formularul cu care se depune dosarul la ONRC.
- Raportul administratorului tb sa contina informatii cu privire la starea societatii, modificari survenite in cursul anului cu privire la capital social, domeniul de activitate, indicatorii realizati in anul curent, salariati, orice alte informatii legate de societate. Incearca o cautare pe google si vei gasi cu siguranta modele.

* anul curent - anul pentru care se intocmesc situatiile financiare
Madalina

#74 HotChocolate

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 16 March 2009 - 07:14 PM

Mulțumesc mult pt lămuriri, Mădălina!

Legat de numerotare, da, era vorba despre numerotarea paginilor din dosar. Credeam că este nevoie ca numerele de pagină să fie imprimate și nu știam exact cum se procedează.

Mulțumesc încă o dată!

#75 Septimiu

Peter Pan

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 4882 Postari:
  • Interests:Nici unu - am o lene de ma doare !!!

Postat 17 March 2009 - 11:24 AM

Vezi postareaHotChocolate, la Mar 16 2009, 07:14 PM, a spus:

Mulțumesc mult pt lămuriri, Mădălina!

Legat de numerotare, da, era vorba despre numerotarea paginilor din dosar. Credeam că este nevoie ca numerele de pagină să fie imprimate și nu știam exact cum se procedează.

Mulțumesc încă o dată!
saga nu numeroteaza paginile, vezi in programul de la finante :sad: :smile:

#76 silvia73scheaua

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 18 March 2009 - 09:03 AM

Vezi postareaLiliana, la Feb 18 2008, 01:20 PM, a spus:

Avem de depus bilantul la registrul comertului in 15 zile de la Adunarea generala.
Stiti cumva daca mai facem ca anul trecut "situatii la situatii" :) sau doar bilantul si discheta?
A fost cineva pe acolo?
Merci

salut. la registrul comertului, cel putin la noi la braila, se cere doar bilantul cu balanta si disketa. multa bafta.

#77 silvia73scheaua

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 18 March 2009 - 09:10 AM

Fisier atasat  Raport_gestiune_dec.2008_modificat.doc   30K   192 downloads

Vezi postareaHotChocolate, la Mar 14 2009, 07:31 PM, a spus:

Aș avea și eu câteva întrebări legate de bilanț:
- Cum ar trebui să fie alcătuită acea hotărâre AGA dacă există asociat unic? Am găsit aici în topic un model, dar nu mi se pare potrivit, mai ales că se specifică ceva legat de repartizarea profitului, iar în cazul meu este vorba de pierdere.
- Procedura de numerotare a paginilor. Sincer, nu prea am înțeles cum se procedează. Din program am văzut că nu se numerotează. (Lucrez cu Saga C)
- Cum se întocmește Raportul Administratorului?

Vă mulțumesc mult pt. ajutor! Sunt la primul bilanț. :sad:

salut. iti trimit cate un model pt ceea ce ai nevoie. (din greseala am trimis un document de 2 ori-scuze)

Fisiere atasate

#78 HotChocolate

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 46 Postari:

Postat 05 May 2009 - 11:42 PM

Multumsc mult Silvia!

#79 AnaB

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 215 Postari:

Postat 06 May 2009 - 01:10 PM

La Bucuresti stiu ca nu vor si notele de la bilant dar balanta ??Stie cineva?

#80 doiny

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 631 Postari:

Postat 06 May 2009 - 07:17 PM

Nu trebuie decat: Bilantul si tiparit si discketa,
(Bucuresti) Hotarare Aga semnata de toti asociatii (daca e cazul) adica daca e un singur asociat semneaza acela .
Delegatie
Chitanta cu plata taxei 12.5 lei

Similar Topics Collapse

20 useri citesc topicul

0 membri, 20 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL