Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
bilant stocuri - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

bilant stocuri

8 replies to this topic

#1 coria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 14 June 2009 - 06:41 PM

hello,

ma poate ajuta cineva cu niste bilanturi,2, 3 ani consecutivi pt firme care se ocupa de stocuri???? am gasit bilant ani consecutivi, dar nu au stocuri, si am mare nevoie pt licenta.Nu conteaza ce firma este.
Va rog mult... :sad:

Multumesc,
Cori

#2 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
  • Interests:gradinarit..de apartament, deocamdata
    calatorii

Postat 14 June 2009 - 07:10 PM

cum adica "firme care se ocupa de stocuri"? In bilant se regasesc stocurile in formularul 10...
pune exact intrebarea care o ai la licenta

eu una nu inteleg de ce ai nevoie

#3 coria

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 15 June 2009 - 07:48 PM

buna,
imi cer scuze a fost formularea gresita,
imi trebuie bilant la o firma care detine stocuri, prin urmare sa fie inregistrari pt stocuri. ex comert .
multumesc.

#4 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
    calatorii

Postat 15 June 2009 - 07:51 PM

exista bilanturi publicate pe site mfinante.ro, persoane juridice, situatii financiare sau onrc.ro. Alegeti firme cu nume sugestiv de comert si verificati in formularul 10, la randul cu stocurile

#5 Aseyda

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 07 July 2009 - 07:30 AM

Va rog frumos ma poate ajuta si pe mine cineva cu o problema foarte delicata :sad: .....am preluat o socetate in iunie 2009l fara datorii ,la scurt timp am aflat cu stupoare care nu are bilantul depus la finante din 31.12 2008 si nici balanta din ultima luna iunie 2009 nu o am ,iar doamna respectiva nu este de gasit . Ce este de facut in cazul acesta ? Va multumesc

#6 nopris

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 1575 Postari:
  • Interests:A invata mai mult unii de la altii si a deveni mai priceputi si mai buni.

Postat 07 July 2009 - 08:45 AM

Daca s-a depus la finante trebuie verificat pe www.mfinante.ro, unde apar si bilanturile depuse (cu o intarziere de vreo 6 luni) sau trebuie intrebat acolo. S-ar putea ca nici sa nu-si dea seama finantele ca nu l-ati depus. Problema e ca trebuia depus si la Reg.comertului, nedepunerea in 6 luni ducand la declansarea procedurii de inchidere a firmei.
Problema totusi tine de administrator. Nu se poate sa nu aiba un telefon si o adresa a vechii contabile si e problema lui s-o gaseasca. Sa-i semnalati in scris documentele lipsa si sa gaseasca vechea contabila pentru a le furniza, deoarece a fost platita pentru asta. Poate fi data chiar in judecata daca exista un contract care nu a fost respectat. Daca nu se rezolva astfel, normal ca trebuie sa faci bilantul lipsa, eventual pentru o plata suplimentara, deoarece se refera la o perioada de care nu raspunzi.
In ce priveste balanta de verificare, trebuie facuta, daca nu obtii una de la vechea contabila. Desigur ca trebuia negociat la angajare ca pleci de la 1.07, primind tot ce s-a facut pana atunci, mai ales balanta lunii 6, iar pentru orice situatie anterioara sa se ofere o suma negociabila, functie de dificultate.
Drumul catre fericire nu se afla in a face ceea ce iti place, ci in a-ti place ceea ce trebuie sa faci! (Sai Baba)

#7 Aseyda

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 4 Postari:

Postat 07 July 2009 - 11:36 AM

Va multumesc din suflet pentru promptitudinea raspunsurilor ....iar in cazul in care nu se depun bilanturile cine este sanctionat administratorul vechi sau cel care a preluat socetatea ? si inca o intrebare ..exista vro taxa pentru inceperea activitati ?

#8 mihaela_cva

Membru senior

• Members
  • PipPipPipPipPipPip
  • 2579 Postari:
    calatorii

Postat 08 July 2009 - 02:35 AM

Este sanctionata societatea, administratorul nou isi recupereaza suma de la cel vechi (cititi si contractul de cesiune).
Nu exista taxa de inceperea activitatii, dar trebuie sa va autorizati in functie de obiectul de activitate (PSI, sanitar veterinar etc) pe site la ONRC sunt formularele, si atunci platiti taxe la aceste institutii pentru autorizari

#9 Otilia Alupei

Membru senior

• Nou venit
  • PipPipPipPipPipPip
  • 16663 Postari:

Postat 09 August 2009 - 07:15 PM

Aseyda,

te rog sa fii mai atenta unde postezi, cu siguranta te-ai inscris fara sa citesti regulamentul !!

tema ta (bilant nedepus) se afla intr-un topic deja deschis, aici : http://www.conta.ro/...showtopic=26578
cf regulamentului, NU AI VOIE sa deschizi topice noi cand exista cel putin unul deschis deja pe tema care te intereseaza !! trebuie sa scrii, in continuare, la (unul din) acel(e) topic(e) !! pt. a le identifica foloseste functia de cautare !!

si la "societati comerciale" ai postat un topic despre punct de lucru desi era deschis deja un alt topic pe acesta tema, le-am unit pe cele 2

deocamdata ai avertisment public pt. nerespectarea regulamentului privind postarea, este cea mai usoara sanctiune, deci ai grija fiindca urmatoarea va insemna ridicarea dreptului de a mai posta pe acest forum ! deci: CITESTE REGULAMENTUL SI RESPECTA-L !

postarile se vor muta la link-ul de mai sus !!

O SEARA BUNA.

Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 09 August 2009 - 07:17 PM

Similar Topics Collapse

4 useri citesc topicul

0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL