daca nu ce curs ar trebui sa urmez.va multumesc mult :biggrin:
Postat 01 July 2009 - 07:38 PM
Postat 01 July 2009 - 09:14 PM
intre timp, poti sa ma lamuresti si pe mine, exista "inginerie economica industriala" si ce inseamna, concret?!
Postat 01 July 2009 - 11:06 PM
ovi_varu, la Jul 1 2009, 08:38 PM, a spus:
Ca sa te poti inregistra/activa ca PFA trebuie, printre multe alte acte si documente care sa atesteze pregatirea sau experienta ta profesionala.
In cazul in care vrei sa vinzi "ceva" trebuie sa ai o diploma care sa-ti dovedeasca calificarea de vanzator de produse alimentare si/sau nealimentare.
Deci nu conteaza facultatea care o urmezi...dar, daca in cadrul acelei facultati ai urmat si un curs de vanzatori...sau asemenea, este posibil ca din foaia ta matricola sa rezulte aceasta calificare...
Eu de exemplu am absolvit o facultate tehnica, dar ca sa obtin dreptul (legal)l de a vinde pe internet/sau oriunde ca PFA am facut si un curs de vanzatori.
Acum am diploma atestata de ministerul munci prin care se arata ca am calificare ca vanzator de produse alimentare si nealimentare. Acesta diploma sta alaturi de diploma mea de absolvire facultate tehnica cu media generala 10 la examenul de diploma. :)
Aceasta postare a fost editata de tlivica: 01 July 2009 - 11:09 PM
Postat 01 July 2009 - 11:25 PM
Similar Topics
4 useri citesc topicul
0 membri, 4 vizitatori, 0 utilizatori anonimi