Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
IMPRESII DUPA EXAMEN - Forum 100% contabilitate - Conta.ro - Pagina 7

Salt la continut

IMPRESII DUPA EXAMEN

153 replies to this topic

#121 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 23 July 2009 - 05:30 PM

Citeaza

Iti tin pumnii si sper ca se va solutiona favorabil contestatia ta (Abia acum sunt optimista).
Nota: Nu am considerat niciodata acest forum ca fiind inutil ! Nu am postat pentru ca nu am avut timp dar mi-am dat toata silinta sa-mi ajut colegii la cursurile de pregatire cu materiale si informatii utile, inclusiv conspectele pe care le-am facut pentru examen.[/font][/size]
Sarumana...esti o dulcica....mda :P...asa, curios sa iau o nota atat de mica intrucat am scris mult si bine (p.s. avocatu de la firma m-a luat la puricat si sunt multumita asa....cine stie...poate s-a gresit...e aiurea per...e cald, e vara...unii se gandesc la plaja, mare...altii ca mine la ora asta fac bilanturi si 394 la greu....aia e....dupa cum invatam asta primim :)))
O zi frumoasa tuturor.....eu astept sa vad ce si cum beau in vara asta....de bucurie sau de necaz :P...la cursuri mi-as fi dorit saa ajung dar de la birou plec destul de tarziu incat nu apuc sa iau o paine d-pai altceva...am obosit, dar imi iau eu concediu si o voi lua de la capat...asta sa fie paguba, da'l incolo de examen....felicitari oricum stagiarilor si tzup aveti un termen pt inscriere la stagiu...asa k nu sttai prea mult in concediu si repede la ceccar pt formalitatile finale.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 29 July 2009 - 12:41 AM

#122 catycojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 23 July 2009 - 06:00 PM

Vezi postareaDELAMARE, la Jul 16 2009, 03:54 PM, a spus:

Este bine ca si anul acesta a fost un examen serios . Cat priveste greutatea subiectelor de la deontologie ele se regaseau toate in cartea lui Toma de Doctrina . De altfel se stia de la examenul de anul trecut tipologie lor . Este normal ca aici sa se faca departajarea deoarece consider normala cunoasterea elementelor de contabilitate ( daca nu stii conta de ce ai vrea sa mai devii profesionist contabil ? )

Referitor la faptul ca unii se plang ca erau subiecte stufoase , daca au invatat puteau sintetiza ca doar nu trebuie sa retii si ''virgula'' din carte :))

Ati mai aflat cand se vor da rezultalele?
Si eu sunt de acord cu delamare. Subiectele de la audit si doctrina erau in cartea d-lui Toma. Eu si la audit si la doctrina am avut cate 2 subiecte din afara cartii. Am avut varianta 14. Iar la prima proba am avut varianta 10. Rezultatele s-au afisat deja de pe 20. Eu sunt printre fericitii norocosi care au luat si vreau sa va spun ca am sintetizat tot ca sa le pot aborda pe toate. Mult succes tuturor!

#123 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 23 July 2009 - 07:15 PM

Vezi postareateo30967, la Jul 21 2009, 03:54 PM, a spus:

livia cand ai timp si disponibilitate te rog trimite mi si mie materialele tale in format electronic poate ...sunt cu noroc !

teo30967 ti le-as trimite cu placere daca mi-ai trimite o adresa e-mail!

#124 catycojo

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 15 Postari:

Postat 23 July 2009 - 09:17 PM

Vezi postarealiviap, la Jul 23 2009, 08:15 PM, a spus:

Vezi postareateo30967, la Jul 21 2009, 03:54 PM, a spus:

livia cand ai timp si disponibilitate te rog trimite mi si mie materialele tale in format electronic poate ...sunt cu noroc !

teo30967 ti le-as trimite cu placere daca mi-ai trimite o adresa e-mail!
poti intra pe expert_contabil_2009 ( user pe yahoo)
parola succes si gasesti acolo tot ce ai nevoie

#125 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 24 July 2009 - 07:42 AM

Am sunat nimic...referitor la contestatii nu s-a afisat nimic ...mda, mai avem de asteptat
pana pe 27 se pare....phhhh :lostit (13):

#126 ioan alex

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 24 July 2009 - 12:40 PM

Vezi postareamda2008, la Jul 24 2009, 08:42 AM, a spus:

Am sunat nimic...referitor la contestatii nu s-a afisat nimic ...mda, mai avem de asteptat
pana pe 27 se pare....phhhh :lostit (13):

s-au dat rezultatele la contestatii! :smile:

#127 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 24 July 2009 - 01:12 PM

[
s-au dat rezultatele la contestatii! :lostit (13):
[/quote]

in bucuresti????

#128 ioan alex

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 5 Postari:

Postat 24 July 2009 - 01:34 PM

in ploiesti...dar se dau in acelasi timp peste tot
pe mine m-au sunat de la ceccar.

#129 ursaana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 24 July 2009 - 02:03 PM

S-au afisat listele cu rezolvare contestatiilor !!!!!!!!!!!!!!!

#130 andreea.baciu

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 24 July 2009 - 02:34 PM

Sunt foarte curioasa care este rezultatul contestatiilor, cati din cei care au picat, initial, au fost admisi in urma contestatiei, si ma refer aici in special la cei cu probleme la drept.
Eu am picat la drept spre marea mea uimire si pana la urma m-au admis dupa contestatie. Dar totusi, ceva nu a fost ok in corectare...Voi ce spuneti?

#131 ursaana

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 23 Postari:

Postat 24 July 2009 - 02:49 PM

Si eu am fost in aceeasi situatie ca si tine.Tot dreptul mi-a dat bataie de cap. Nu stiu cum au fost corectate lucrarile dar bine ca pana la urma totul e ok. Felicitari pentru cei care au reusit iar ceilalti sa nu disperati pentru ca merita sa mai incercati.Imi pare rau ca nu putem fi toti fericiti pentru ca fiecare a invatat si si-a sacrificat timpul pentru acest examen care a fost greu, foarte greu. SUCCES in continuare!

#132 liviap

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 67 Postari:

Postat 24 July 2009 - 09:35 PM

cei care ati depus contestatie, care e verdictul?

#133 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 25 July 2009 - 12:43 AM

Vezi postarealiviap, la Jul 24 2009, 10:35 PM, a spus:

cei care ati depus contestatie, care e verdictul?

habar nu am...azi am sunat la cecar, am stat si m-am invartit...am facut niste 394, am muncit
de am capiat in ultimele 3 zile si m-am prabusit fo 2-3 ore de somn...dupa care intru pe site si surpriza
avem rezultate...e trecut de miezu noptii....nice....banuiesc k nu am luat daca nu am fost sunata...cred, sau
poate e invers...din cei care au luat la contestatie (stiind clar k nu sta nimeni pe forum la ora asta) dar oricum :P
la ce filiala ati dat.
La drept in constanta au fost picati cam 11 pers...acuma nu stiu cati au avut raspuns pozitiv si cati din 11 au apucat
sa faca contestatie...mda....iar nu dorm din cauza .....conjuncturii :)) :lostit (13):

#134 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 26 July 2009 - 01:28 AM

Felicitari celor care au reusit la contestatii....eu din cate am inteles de la prieteni am picat.....lista fiind la c-ta....eu fiind la bucuresti.....oricum nu imi puneam sperante mari(nota de 3 este ceva ce nu a existat pt mine dar niciodata nu se stie) , ba chiar ma obisnuisem cu ideea ca se pare ca nu am invatat destul la drept si ca la anul sa speram ca voi fi mai pregatita.....sper sa ne auzim in continuare si cu proaspetii stagiari....o seara frumoasa si un concediu placut tuturor!!

p.s. la conta si fiscalitate am fost extrem de pregatita si tot degeaba ....la examenu asta cred k trebuie sa ma perfectionez sa scriu cat mai repede si cat mai citet...degeaba stiu sa fac toate prb daca nu apuc sa le scriu :P, valabil pt fiscalitate mai ales unde am luat nota mica doar pt k e timpu prea scurt....astept parerile celor care au luat la contestatii....eu nu cred k s-au recorectat 100% toate lucrarile...de ce spun asta?? pt k dak intr-adevar se recorectau eu aveam trecuta nota mai mica sau mai mare la lucrare.....s-a trecut respins....fara nici o dovada clara k mi-ar mai fi recorectat=0 careva.....as putea sa imi vand un rinichi k ori e dif f mica de sutimi si se da examenu...ori dak e dif mare si resp persoana tot ea...atunci stim cu toti realitatea ce ne inconjoara.....nu e o acuzatie, e un fapt real ...:P dak ma-ntelegeti....dar sa nu fim chiar rai.....ajunge sus cine stie sa se descurce indif de situatie....aproppo de vb cea mai tare " un contabil bun este acela care stie unde si ce sa caute"....... :lostit (13):

#135 emy96

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 26 July 2009 - 12:22 PM

Vezi postareastefan1974, la Jul 12 2009, 10:17 AM, a spus:

CUM A FOST EXAMENUL DE AZI ? SUBIECTELE AU FOST TOATE DIN CARTE ?
mda2008 chiar imi pare rau pentru tine,pe mine personal m-ai ajutat fosrte mult cu ce ai pus tu pe forum eu neavand timp sa caut prea mult si am invatat aproape tot din ce ai postat tu
sincer imi pare faoarte rau si desi am luat examenul tot cu un gust amar am ramas
parca am fost la concursul cine scrie mai repede
asta e parerea mea
oricum felicitari celor admisi si poate ne reintalnim pe forum ca si stagiari
o zi frumoasa

#136 mda2008

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 81 Postari:

Postat 26 July 2009 - 09:30 PM

parca am fost la concursul cine scrie mai repede
asta e parerea mea
oricum felicitari celor admisi si poate ne reintalnim pe forum ca si stagiari
o zi frumoasa
[/quote]

Asta era si parerea mea...e concurs la scris frumos si repede, nu la cunostinte...
si efortu a fost sa invat ce era anu trecut in legislatie, nu ce am anu asta...nu e destul
ca am schimbari lunar in monitoru oficial avand mai multe firme cu activitate diferita...\
mai trebuie sa citesc si sa stiu si ce se intampla anu trecut, pe vremea lu bunica in ceea
ce priveste acest examen.... :lostit (13): Sa fim sanatosi cu totii si buni....restu se rezolva.
Stagiari sa se duca la filiala si sa se inscrie,sa plateasca in toamna taxa k sa fie ok....e important!
Pupici

#137 ab13

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 3 Postari:

Postat 27 July 2009 - 04:28 PM

Au fost subiecte care nu erau din carte atit la Drept (doua din ele) cit si la Doctrina (un subiect "Marketingul si profesia" ???) in variantele de subiecte pe care le-am avut eu. Mi-ar fi greu de spus daca examenul reflecta cu adevarat cunostintele, eu nu am luat si ma feresc sa-mi dau cu parerea despre asta (desi am luat 9 la 3 materii si peste 6 la alte doua). Este un examen ce trebuie pregatit din timp, nu este imposibil de luat, depinde si de subiecte ca la oricare alt examen. Ar fi bine daca s-ar organiza de doua ori pe an. Stie cineva daca se mai da in toamna? Ceva care mi-a lasat un gust amar: s-a copiat, cu telefoane mobile mai ales.

#138 cornel1979

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 39 Postari:

Postat 27 July 2009 - 04:38 PM

buna
da, am luat in urma contestatie, am picat la drept si note de peste 9 la toate celelalte obiecte.
colegul care a spus de copiat, il anunt ca nu am copiat si nu am vb cu nimeni. a doua zi de exemen am scris 35 de pagini non stop timp de 3 ore. chiar trebuie invatat la toate obiectele. le multumesc celor de la ceccar ca m-au admis pana la urma., dar fratilor....sincer, am dat de 3 ori acest examen, trebuie invatat, daca mergeti la copiat, s-ar putea sa il da-ti si in anul urmator.....:((

#139 emy96

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 12 Postari:

Postat 27 July 2009 - 09:02 PM

nu stiu cum ai avea timp de copiat chiar am scris nonstop in toate cele trei ore nici nu am avut timp sa ma uit in jur
asa cum am mai spus si repet chiar daca am intrat tot un gust amar am in urma acestui examen
eu din cate am vazut am avut intrebari ce au avut cei care au dat examenul final si atunci ma intreb ce vom invata in cei 3 ani?
sunt prea obosita dupa raportari si mai am si bilanturi de facut asa ca ma opresc aici
o seara frumoasa

#140 DR

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 639 Postari:

Postat 27 July 2009 - 09:32 PM

Hmmmmmmmm ! va tot ganditi ce va fi in cei 3 ani ? Ca aveti un gust amar si tot felul de impresii aiurea gen ,, cutarica ............. ,, ce va intereseaza cum s-a descurcat fiecare ?
Nu va inteleg :lostit (13): .In toamna dupa ce voi sustine ex.de aptitudini am sa va spun ce subiecte au fost.Gust amar avem toti in general de situatia care este in toata tara.Un coleg scria ca ,nu este in carte ,,Marketingul si promovarea profesiei,,.Este !!!Inainte de examen am scris ca , a fost editata cartea ,,Elemente de Doctrina si Deontologie a Profesiei Contabile-sunt toate intrebarile care cuprind materia.La fel sunt si la restul materiilor ( in cartile editate de Ceccar ) .
Felicitari colegilor care au promovat .
Acest forum ,,Conta.ro ,, nu va spune nimic ?Ar trebui sa ne meritam titlul nu sa-l improscam cu noroi de cate ori avem ocazia .Conta .ro este in toata tara si foarte multi citesc ce scriem noi.

Similar Topics Collapse

12 useri citesc topicul

0 membri, 12 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL