Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
incasari in valuta - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

incasari in valuta

3 replies to this topic

#1 ema2009

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 1 Postari:

Postat 18 August 2009 - 02:13 PM

sunt o sc.juridica romana, am incheiat un ctr. in valuta cu sc.juridica romana INTREBARE/.am dreptul sa emit factura de prestare serv in valuta, SI DACA am voie sa incasez in valuta,

#2 DRAGOS NEGOITESCU

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 999 Postari:

Postat 18 August 2009 - 02:21 PM

Din cate stiu eu contractul il poti face cum vrei. Dar factura si plata in lei.

Dragos

#3 ANA MARIA MIHAI

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 35 Postari:

Postat 18 August 2009 - 02:22 PM

legea contabilitatii art.3

#4 ileanab

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 59 Postari:

Postat 19 August 2009 - 07:03 PM

In legea contabilitatii se precizeaza "contabilitatea se tine in moneda nationala". verifica Regulamentul BNR nr 4/2005 consolidat la anul 2006. Daca te incadrezi acolo (jos de tot, unde se precizeaza categoriile de rezidenti care au voie sa faca tranzactii in valuta), esti libera sa faci incasari si plati in valuta dar contabilitatea o tii in lei obligatoriu.

Aceasta postare a fost editata de ileanab: 19 August 2009 - 07:04 PM

Similar Topics Collapse

6 useri citesc topicul

0 membri, 6 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL