Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inregistrare imbarcare - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

- - - - -

inregistrare imbarcare

2 replies to this topic

#1 inimoara25

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 16 September 2009 - 08:22 PM

Buna

Am si eu o problema pe care tb sa o rez. cat mai repede. daca m-ati putea ajuta as fi foarte recunoscatoare.

Am urmatoarea problema:

Lucrez la o firma cu profil naval ca sa zic asa- angajati marinari...etc. As vrea sa va intreb cum se inregistreaza Imbarcarea- alocatia de hrana? De mentionat este faptul ca eu dau banii din casa capitanului care ii distribuie marinarilor in 3 transe. Ce document ar trebui sa fac cand dau banii capitanului ( dispozitie ??? ) si ce doc. ar tb sa primesc de la el??? Si mai ales Inregistrarea???

Multumesc....

chiar nu stie nimeni.....???? scuze ca insist/...

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 08 October 2009 - 10:31 PM

#2 MI_

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 22 Postari:

Postat 16 September 2009 - 09:03 PM

Nu lucrez in domeniu, dar eu zic ca este ca un avans spre decontare, cu particularitatea ca se justifica dupa o perioada mai lunga de timp - 3-4 luni, cat dureaza voiajul. Deci eu nu as folosi 542, ci contul 461, analitic distinct nava sau capitan.
Tu ii dai banii capitanului, pe baza unei dispozitii de casierie, iar pe baza decontului trebuie sa-ti aduca justificarea lor. Acesti bani nu se dau fiecarui marinar in parte, ca si alocatie de hrana, ci se dau capitanului, cv. x marinari * suma alocata pt.hrana, capitanul fiind un fel de gestionar al navei. Acesti bani capitanul ii da bucatarului sau agentilor care se ocupa de aprovizionarea navei, pt.achizitia de alimente. Deci capitanul trebuie sa-ti faca un decont extern, la care sa anexeze facturile de la alimente, apa, s.a.

Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 17 September 2009 - 10:30 AM

#3 inimoara25

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 11 Postari:

Postat 16 September 2009 - 09:35 PM

multumesc. Si eu la fel m-am gandit, dar mai astept si alte pareri.

Aceasta postare a fost editata de a.d.n.: 17 September 2009 - 10:30 AM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL