Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
ch.cu protocol - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

ch.cu protocol

• Nu puteti replica pe acest topic
No replies to this topic

#1 bazaita

Nou

• Members
  • Pip
  • 8 Postari:

Postat 09 October 2009 - 06:56 PM

buna ziua
va rog frumos daca ma puteti ajuta cu un raspuns in privinta unei situatii pe care o intampinam la societatea la care lucrez.
Societatea la care lucrez este producatoare de produse cosmetice.
Productia produselor finite se introduce prin note de predare de la sectia de productie 345=711 ( valuarea de cost )
Saptamanal vin persoane in protocol sau diferiti clienti cu interes de afaceri ,si se intampla cam de fiecare data sa li se ofere cadou, produse cu titul gratuit .
mentionez ca aceste produse se trec intr-un caiet ptr.a le tine evidenta
Firma cosidera aceste produse care se ofera gratuit ca fiind o cheluiala cu protocolul. 623
va rog frumos daca puteti sa imi spuneti cum descarc din gestiune produsele data pe protocol si cum bag aceasta cheltuiala pe protocol?
noi lucram cu nota 623=345 ( pretul se cost )
spuneti-mi va rog daca nota contabila este bine?,deoarece contul 623 nu lucreaza cu 345 dar este singura modaliate de a trece aceste produse pe cheltuiala si de a descarca gestiunea de produse finite.
rugaminte.
va rog nu imi inchideti topicul daca acesta problema a mai fost dicutata ,( am cautat , dar nu am gasti nici un raspuns referitor la problema mea ), poate cineva va avea bunavointa si va dori sa ma ajute.geaninamary@yahoo.com
va multumesc ... :lostit (13):

• Nu puteti replica pe acest topic

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL