Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
tva istoric din 2002 - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

tva istoric din 2002

2 replies to this topic

#1 ciobanumihai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 07 December 2009 - 08:02 PM

Salutare! Sunt nou pe aici. Am si eu o intrebare.
In fisele de la finate vin cu un tva negativ din decembrie 2002(aici se rupe firul ). Suma e destul de marisoara, vreo 11000 . Din 2002 toate deconturile sunt depuse in regula. Ce as putea face cu aceasta suma. Cum sa scap de ea din fisa de la finante.
Multumesc!

#2 c_andra

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 54 Postari:

Postat 08 December 2009 - 10:54 AM

Uita-te in fisa din contabilitate, si vezi cand ai avut TVA de recuperat, si cum s-a completat primul (sau primele) deconturi ulterioare lunii respective. Poate fi o greseala a completarii decontului, in sensul ca nu s-a preluat suma de recuperat, sau TVA-ul lunii trecut in decont sa fie cel rezultat din programul de contabilitate, unde s-a tinut cont ca era si de recuperat. (ex: de recuperat 11.000 ron in luna N, in luna N+1 TVA 12000 ron; in decont tb sa apara TVA negativa si la TVA luna 12.000 ron, nu 1000 ron (12.000 - 11.000)

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 20 February 2010 - 12:51 PM

#3 ciobanumihai

Nou

• Nou venit
  • Pip
  • 2 Postari:

Postat 08 December 2009 - 12:58 PM

Am verificat. Practic am avut jurnalele si deconturile in fata si persoana care a tinut evdenta inaintea mea a intocmit deconturile corect. A fost un singur caz, cum imi spui tu dar sa corectat la o data ulterioara.

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 20 February 2010 - 12:51 PM

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL