Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
inregistrare auto - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

inregistrare auto

4 replies to this topic

#1 GyGeo_1973

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 27 December 2009 - 08:16 AM

patronul meu a cumparat o masina de o pf cu banii lui pe firma .....

intrebarea este cum o inregistrez in contabilitate si cum recupereaza el banii de sc ???

multumesc anticipat si spor la treaba

#2 iulie012006

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 431 Postari:

Postat 27 December 2009 - 04:09 PM

Pe baza unui contract de creditare firma, patronul imprumuta societatea cu suma de bani pe care a folosit-o pt plata autoturismului. Astfel suma intra in casieria societatii si de acolo poate fi folosita pt plata autoturismului. Intrebarea care urmeaza este: cum ati efectuat plata, cash sau prin banca?
De asemenea, atentie ca va trebui sa declarati autoturismul la Primarie in 30 zile de la data achizitiei/semnarii cotnractului de vanzare cumparare.
Numai bine!

#3 GyGeo_1973

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 31 Postari:

Postat 01 January 2010 - 10:36 AM

cash si prin ce conturi o trec ...

Aceasta postare a fost editata de madalinab: 08 April 2010 - 10:33 PM

#4 Danutzaa

Membru junior

• Members