Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri.
Acest site foloseste Cookie-uri, conform noului Regulament de Protectie a Datelor (GDPR), pentru a va asigura cea mai buna experienta online. In esenta, Cookie-urile ne ajuta sa imbunatatim continutul de pe site, oferindu-va dvs., cititorul, o experienta online personalizata si mult mai rapida. Ele sunt folosite doar de site-ul nostru si partenerii nostri de incredere. Click AICI pentru detalii despre politica de Cookie-uri. Sunt de acord cu politica de cookie
contract determinat - Forum 100% contabilitate - Conta.ro

Salt la continut

contract determinat

2 replies to this topic

#1 timisoara

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 17 Postari:

Postat 15 January 2010 - 12:28 PM

Buna ziua!

Sunt studenta in anul 3 in sistemul ID (la distanta) in luna noiembrie m-am angajat la o firma pt ajutor pe perioada sarbatorilor si mi s-a facut contract de munca pe 2luni. Acum ca s-a incheiat luna firma vrea sa imi faca un Act Aditional la Contractul de munca si sa imi prelungeasca contractul pe inca 3 luni pana in aprilie 2010. Intrebarea mea este: daca eu as anunta firma in luna martie ca sunt insarcinata ar avea obligatia sa ma tina in continuare la lucru sau daca am contractul pe perioada determinata nu au nici un fel de obligatii fata de mine?
Va multumesc

#2 ovidiu_adrian79

Membru junior

• Members
  • Pip
  • 256 Postari:

Postat 15 January 2010 - 02:11 PM

Atata timp cat contractul de munca este pe durata determinata, firma nu are nici un fel de obligatie in a-ti prelugi contractul pana la intrarea in concediu de sarcina si lauzie.

#3 MIKY2010

Membru activ

• Members
  • PipPipPip
  • 609 Postari:

Postat 19 January 2010 - 10:47 AM

de aceeasi parere sunt si eu, ca si ovidiu_adrian79

Similar Topics Collapse

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi

Cometa SQL