Merci, Andrea
Postat 18 February 2010 - 11:26 PM
Merci, Andrea
Postat 19 February 2010 - 09:33 AM
Postat 19 February 2010 - 09:50 AM
Treceti initial sub un an ca sa nu fie nevoie de autorizare BNR.
Postat 19 February 2010 - 01:20 PM
Merci, Andrea
Postat 22 February 2010 - 11:18 AM
si, magda, s-a mai discutat despre aceasta tema (sunt si posturi scrise chiar de catre mine, asa stiu ca exista), folosirea fct. de cautare e obligatorie, te rog sa citesti regulamentul si sa-l respecti, altfel iti vei pierde mesajele si chiar dreptul de a posta. ai avertisment public (cea mai usoara sanctiune), fara suparare, asa e pt oricine care-i descoperit, prima oara, ca incalca regulamentul.
o zi buna.
Aceasta postare a fost editata de Otilia Alupei: 22 February 2010 - 11:20 AM
Postat 22 February 2010 - 11:31 AM
asta-i topicul mare : http://conta.money.ro/forum/index.php?show...amp;hl=imprumut
ma rog, unul dintre ele ..
Postat 23 February 2010 - 11:54 PM
1. Daca imprumuturile de la un asociat firma nu ar fi posibil cum ai aflat tu de la MF, de ce atunci se mai calculeaza gradul de indatorare ( vezi cheltuieli cu dobanzile titlul II CF ) si o sa te dumiresti,
2. Daca faci imprumutul sub 1 an, nu intri la calcul grad de indatorare-tot acolo in CF se specifica ( art.23),
3. Gradul de indatorare se calculeaza pentru stabilirea deductibilitatii, dar numai pentru anumite situatii, cand imprumutatorul nu este un organsim financiar ( banca, IFN etc.), dar daca dobanda stabilita prin contract este nu mai mult decat dobanda de referinta BNR, nu treci la calculul "gradului"- citeste tot art.23 si o sa intelegi, nu este greu.
4. Din cate stiu nu este nevioie de autorizare BNR, cum s-a postat aici- asta era prin anii 90 si pentru anumite sume...
Similar Topics
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi